Edició 2022 - Club Natació Olot

Mitja Marató de la Garrotxa

Edició 2022

El diumenge 20 de març ha tingut lloc la 26a edició de la Mitja Marató de la Garrotxa i 7a cursa popular de 10 km, organitzades pel Club Natació Olot, amb la col·laboració de la seva secció d’atletisme. La jornada és una cita ja consolidada en el calendari de l’atletisme garrotxí i va comptar amb una participació de 350 persones, aproximadament. Ningú es va voler perdre una cita esportiva tan important, en què l’esport i el territori garrotxí en són els principals protagonistes, després de dos anys sense poder-se disputar a causa de les afectacions de la pandèmia.

Com és habitual, a les 10.00 h va ser el tret de sortida d’ambdues proves, amb inici des del Club Natació Olot. L’avinguda de Pere Badosa va tornar a estar plena de corredors, amb moltes ganes de poder fer un gran paper en aquesta jornada esportiva. La prova es caracteritza pel seu fantàstic recorregut, amb un paisatge únic, especialment en aquestes dates amb l’inici de la primavera. Com és tradició, les curses van comptar amb els regals que cap dels “finishers” es vol perdre: un pernil pels participants de la Mitja Marató i un lot d’embotits pels participants de la Cursa Popular de 10 km. D’aquesta manera, les dues proves són un dels esdeveniments imprescindibles dins del calendari dels atletes més exigents i apassionats.

Els primers corredors de la Cursa Popular de 10 km van arribar al voltant de les 10.30 h, i a partir de les 11.00 h van creuar la línia d’arribada els primers atletes de la Mitja Marató de la Garrotxa:

  • La primera posició de la 26a Mitja Marató de la Garrotxa en la classificació general masculina va ser per Nan Oliveras (NAN OLIVERAS TEAM), amb un temps d'1.06.53 i establint un NOU RÈCORD DE LA MITJA MARATÓ DE LA GARROTXA! En la classificació genral femenina la primera posició va ser per Sonia Labrador (CA OLOT TERRA DE VOLCANS), amb un temps d'1.30.34.

  • La primera posició de la 7a Cursa Popular de 10 km en la classificació general masculina va ser per Sake Nicolai (INDEPENDENT), amb un temps de 0.30.22. En la classificació general femenina la primera posició va ser per Jolien Vandemoortele (INDEPENDENT), amb un temps de 0.39.43.

La celebració de la 26a edició va la Mitja Marató i 7a Cursa Popular de 10 km va ser genial: hi havia moltes ganes de competir i tothom va poder rendir a un bon nivell, gaudint de la cursa i dels serveis habituals que el Club posa a disposició dels participants. Els espectadors van poder tornar a gaudir, després de dos anys, d’una cita esportiva clau a Olot i la Garrotxa i durant tota la jornada van animar als corredors, demostrant la gran integració de les proves en el teixit social i esportiu local.

L’organització i el Club Natació Olot volen agrair a tothom que ha fet possible la celebració d’aquesta cita esportiva: participants de les curses, els voluntaris que hi han col·laborat, treballadors del Club, empreses col·laboradores, mitjans de comunicació i a les autoritats assistents, per la seva implicació i participació. Finalment, també cal fer un agraïment especial a l’Ajuntament d’Olot, l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, Creu Roja, Mossos d’esquadra, Policia Municipal d’Olot, Protecció Civil i la resta d’entitats col·laboradores pel seu esforç en aquesta jornada.

Moltes gràcies a tothom i fins a la pròxima edició!

 


Feu clic en el banner superior per veure les imatges de la jornada
 
Imatges de l'arribada de Fotoinstant
Cal introduir el vostre temps per veure les fotografies

 

 

26a MITJA MARATÓ DE LA GARROTXA (Olot)

 

 

RESULTATS DE LA COMPETICIÓ

 

 

 

20 de març de 2022