Inscripcions 2023 - Club Natació Olot

Mitja Marató de la Garrotxa

Inscripcions 2023

Diumenge 12 de març de 2023 a les 10.00 h tindrà lloc la XXVII Mitja Marató de la Garrotxa - Trofeu "Memorial Josep Abulí" i la 8a Cursa Popular de 10 km, organitzades pel Club Natació Olot, amb sortida i arribada des de les mateixes instal·lacions de l’entitat.

La Mitja Marató de la Garrotxa ha assolit un gran prestigi per la seva proposta de qualitat: amb una bona organització, format atractiu i, sobretot, per la bellesa del recorregut i pel particular regal amb què s'obsequia a tots els participants que finalitzin dins l'horari establert: un pernil pels finishers de la Mitja Marató i un assortit d'embotits pels de La Popular de 10 km, que acabin les curses dins dels horaris establerts. El circuit transcorre per la part nord de la Vall d'en Bas (pels pobles de la Pinya i el Mallol), des d'on es pot gaudir d'unes esplèndides vistes de la muntanya de Santa Magdalena i del Puigsacalm. La ciutat d'Olot, com no podia ser d'una altra manera, també és un escenari privilegiat de la prova, que veu com centenars d’atletes gaudeixen d’una jornada fantàstica dedicada a l’esport.

Enguany, la cursa agafa un caire solidari, ja que 1 euro de cada participant en la Mitja Marató de la Garrotxa o la Cursa Popular de 10 km anirà destinat a Càritas Garrotxa, que treballa per aconseguir erradicar la pobresa i la desigualtat social. A més, tothom que així ho desitgi podrà col·laborar encara que no corri durant la jornada, perquè amb el dorsal 0 de les inscripcions es podrà ser solidari amb una aportació mínima d'un euro o superior. L'esport i la solidaritat van junts a la Mitja Marató de la Garrotxa i la Cursa Popular.
 

Categories Masculina Femenina
Nascuts del 2005 al 2004 Sub20 Sub20
Nascuts del 2003 al 2001 Sub23 Sub23
Nascuts del 200 al 1989 Sènior Sènior
Nascuts del 1988 al 1979 Màster A Màster A
Nascuts del 1978 al 1969 Màster B Màster B
Nascuts el 1968 o anteriors Màster C Màster C

 

  • L’organització de la prova comptarà amb diferents punts durant la cursa en què els atletes es podran avituallar amb aigua, per recuperar forces i continuar endavant. Tots els participants també podran utilitzar els serveis de vestidors, dutxes i guarda-roba que el Club Natació Olot posa a la seva disposició.

  • Mapa i perfil altimètric de la Mitja Marató de la Garrotxa: RUNEDIA / Wikiloc

  • Mapa i perfil altimètric de la Cursa Popular de 10 km: RUNEDIA / Wikiloc

  • Els dorsals i xips es podran recollir el 12 de març a partir de les 8.30 h al Club Natació Olot

  • La sortida es farà el 12 de març a les 10.00 h des del Club Natació Olot

  • Hi haurà un pernil per a tots els atletes que finalitzin la Mitja Marató i un lot d'embotits per a tots els atletes que finalitzin la cursa popular de 10 km, dins dels horaris establerts.


INSCRIPCIONS EDICIÓ 12/MARÇ/2023

XXVII MITJA MARATÓ DE LA GARROTXA (MEMORIAL JOSEP ABULÍ)
8a CURSA POPULAR 10 KM

 

<< INSCRIPCIONS TANCADES >>

Moltes gràcies als més de 500 participants inscrits. Ens veiem l'any vinent!!
 

Per qualsevol dubte amb les inscripcions, podeu enviar un correu a fotoinstant@gmail.com
 

PREUS 

Dates

XXVII Mitja Marató

8a Cursa Popular

Fins al 27 de febrer:

30 €

15 €

A partir del 28 de febrer:

35 €

20 €


INSCRIPCIONS SOCIS

Els socis del CN Olot que participin en la Mitja Marató de la Garrotxa tindran 5 euros de descompte i els que participin en la Cursa Popular tindran 3 euros de descompte, si formalitzen la inscripció a les oficines del Club (de dilluns a divendres de 9.00 a 20.00 h) fins al 8/març/2023.


INSCRIPCIONS ESPORTISTES SECCIÓ ESPORTIVES

Els atletes de les seccions esportives del CN Olot tindran la inscripció gratuïta si formalitzen la inscripció contactant amb els responsables de la seva secció esportiva fins al 8/març/2023.

 
 

 

Actualitzat el 14 de març de 2023