Inscripcions 2022 - Club Natació Olot

Mitja Marató de la Garrotxa

Inscripcions 2022

El diumenge 20 de març a les 10.00 h tindrà lloc la 26a Mitja Marató de la Garrotxa - Trofeu "Memorial Josep Abulí" i la 7a Cursa Popular de 10 km, organitzades pel Club Natació Olot, amb sortida i arribada des de les mateixes instal·lacions de l’entitat.

La Mitja Marató de la Garrotxa ha assolit un gran prestigi per la seva proposta de qualitat: amb una bona organització, format atractiu i, sobretot, per la bellesa del recorregut i pel particular regal amb què s'obsequia a tots els participants que finalitzin dins l'horari establert: un pernil pels finishers de la Mitja Marató i un assortit d'embotits pels de La Popular de 10 km, que acabin les curses dins dels horaris establerts. El circuit transcorre per la part nord de la Vall d'en Bas (pels pobles de la Pinya i el Mallol), des d'on es pot gaudir d'unes esplèndides vistes de la muntanya de Santa Magdalena i del Puigsacalm. La ciutat d'Olot, com no podia ser d'una altra manera, també és un escenari privilegiat de la prova, que veu com centenars d’atletes gaudeixen d’una jornada fantàstica dedicada a l’esport.

  • L’organització de la prova comptarà amb diferents punts durant la cursa en què els atletes es podran avituallar amb aigua, per recuperar forces i continuar endavant. Tots els participants també podran utilitzar els serveis de vestidors, dutxes i guarda-roba que el Club Natació Olot posa a la seva disposició.

  • Mapa i perfil altimètric de la Mitja Marató de la Garrotxa: RUNEDIA / Wikiloc

  • Mapa i perfil altimètric de la Cursa Popular de 10 km: RUNEDIA / Wikiloc

  • La sortida es farà el dia 20 de març a les 10.00 h des del Club Natació Olot

  • Com sempre, hi haurà un pernil per a tots els atletes que finalitzin la Mitja Marató i un lot d'embotits per a tots els atletes que finalitzin la cursa popular de 10 km, dins dels horaris establerts


INSCRIPCIONS EDICIÓ 2022

 

26a MITJA MARATÓ DE LA GARROTXA
7a CURSA POPULAR 10 KM


<< INSCRIPCIONS TANCADES >> 

Ens veiem el dia 20 de març!

 

PREUS 

 

26a Mitja Marató

7a Cursa Popular

Fins al 28 de febrer:

30 €

15 €

Des de l'1 al 17 de març :

35 €

20 €


INSCRIPCIONS SOCIS

Els socis del CN Olot s'hauran d'inscriure directament a la secretaria del Club fins al dia 17 de març de 2022 (de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i de 16.00 a 20.00 h).


INSCRIPCIONS ESPORTISTES SECCIÓ ATLETISME

Els atletes del CN Olot hauran de formalitzar la seva inscripció contactant amb els responsables de la secció esportiva fins al dia 17 de març de 2022.

 

 

Cartell de la 26 Mitja Marató de la Garrotxa

 

Actualitzat el 17 de febrer de 2022