Inscripcions 2024 - Club Natació Olot

Mitja Marató de la Garrotxa

Inscripcions 2024

Diumenge 21 d'abril de 2024 a les 10.00 h tindrà lloc la XXVIII Mitja Marató de la Garrotxa (Trofeu Memorial Josep Abulí) i 9a Cursa Popular de 10 km, organitzades pel Club Natació Olot, amb sortida i arribada als voltants de la mateixa de l'entitat.


1. Som la cursa del pernil:

 • La Mitja Marató de la Garrotxa ha assolit un gran prestigi per la seva proposta de qualitat: amb una bona organització, format atractiu i, sobretot, per la bellesa del recorregut i pels particulars obsequis per als participants de les curses:

 

 • Una camiseta tècnica màniga curta de la marca Mizuno de la Mitja Marató de la Garrotxa i Cursa Popular de 10 km per a tots els participants de les curses. Podreu escollir la talla (S, M, L, XL, 2XL) durant el procés d'inscripció. >> IMPORTANT! Només es garanteix la camiseta i tallatge escollit per a les inscripcions fetes fins al 31/MARÇ/2024 << (El disseny final pot variar)

 • Una bona a part del circuit transcorre per la part nord de la Vall d'en Bas (pels pobles de la Pinya i el Mallol), des d'on es pot gaudir d'unes esplèndides vistes de la muntanya de Santa Magdalena i del Puigsacalm. La ciutat d'Olot, com no podia ser d'una altra manera, també és un escenari privilegiat de la prova amb la seva sortida i arribada, que veu com centenars d’atletes gaudeixen d’una jornada fantàstica dedicada a l’esport.


2. Cursa solidària:

 • La cursa és amb caràcter solidari: perquè 1 euro de cada participant en la Mitja Marató de la Garrotxa o la Cursa Popular de 10 km anirà destinat a Càritas Garrotxa, entitat olotina que treballa per aconseguir erradicar la pobresa i la desigualtat social.
 • A més, tothom que així ho desitgi podrà col·laborar encara que no corri durant la jornada amb el Dorsal Zero: Des de la pàgina de les inscripcions, es podrà fer una aportació mínima d'un euro o superior per aquesta causa. L'esport i la solidaritat van junts a la Mitja Marató de la Garrotxa i la Cursa Popular.


3. Data i sortida:

 • Diumenge, 21 d'abril de 2024 a les 10.00 h als voltants deClub Natació Olot
  Recollida de dorsals i xips d'un sol ús (no cal retornar-los) el mateix dia de les curses, a partir de les 8.30 h


4. Normativa i categories:

Categories XXVIII Mitja Marató Garrotxa Masculina Femenina
Nascuts del 2006 al 2005 Sub20 Sub20
Nascuts del 2004 al 2002 Sub23 Sub23
Nascuts del 2001 al 1990 Sènior Sènior
Nascuts del 1989 al 1980 Màster A Màster A
Nascuts del 1979 al 1970 Màster B Màster B
Nascuts el 1969 o anteriors Màster C Màster C
Categories 9a Cursa Popular 10 km Masculina Femenina
Nascuts el 2010 o anteriors Absoluta (Gen.) Absoluta (Gen.)

 

5. Inscripcions 2024:

Compte enrere per la cursa del pernil i la cursa popular de 2024. Feu la vostra inscripció!

 
Dies
 
Hores
 
Minuts
 
Segons

 

21/ABRIL/2024 a les 10.00 h al Club Natació Olot
XXVIII MITJA MARATÓ DE LA GARROTXA (MEMORIAL JOSEP ABULÍ)
9a CURSA POPULAR 10 KM


<< INSCRIPCIONS TANCADES >>
Us esperem a tots per córrer la cursa del pernil! <<


INSCRIPCIONS GENERALS:
Per qualsevol dubte amb les inscripcions, podeu enviar un correu a
 info@dsport.cat


SOCIS-ESPORTISTES CN OLOT/CLUBS ESPORTIUS:
Per qualsevol dubte amb les inscripcions, podeu enviar un correu
a
comunicacio@cnolot.cat

 

PREUS 

Dates

XXVIII Mitja Marató

9a Cursa Popular

Fins al 31/MARÇ/2024:
30 €
15 €
A partir de l'1/ABRIL/2024:
35 €
20 €6. Descomptes i promocions:

DESCOMPTES SOCIS CN OLOT

Els socis del CN Olot que participin en la Mitja Marató de la Garrotxa o la Cursa Popular de 10 km tindran un 50% de descompte, si formalitzen la inscripció fins al 31/MARÇ/2024. *Per gaudir del descompte, rebreu un codi per correu electrònic que haureu de fer servir en el moment de fer la inscripció. Aquesta promoció és exclusivament vàlida i intransferible per als socis del Club. Totes les inscripcions es revisaran per assegurar la validesa d'aquestes. Qualsevol inscripció irregular quedarà invalidada.


DESCOMPTES ESPORTISTES SECCIÓ ESPORTIVES CN OLOT

Els esportistes de les seccions esportives del CN Olot que participin en la Mitja Marató de la Garrotxa o la Cursa Popular de 10 km tindran la inscripció gratuïta si formalitzen la inscripció fins al 31/MARÇ/2024. *Per gaudir del descompte, rebreu un codi per correu electrònic que haureu de fer servir en el moment de fer la inscripció. Aquesta promoció és exclusivament vàlida i intransferible per als esportistes de les seccions esportives del Club. Totes les inscripcions es revisaran per assegurar la validesa d'aquestes. Qualsevol inscripció irregular quedarà invalidada.


INSCRIPCIONS GRUPALS DE CLUBS ESPORTIUS

Els grups de 10 o més esportistes dels clubs esportius que participin en la Mitja Marató de la Garrotxa o la Cursa Popular de 10 km tindran un descompte del 10% de l'import si formalitzen la inscripció fins al 31/MARÇ/2024. *Per gaudir del descompte, cal que contacteu amb el CN Olot enviant un correu a secretaria@cnolot.cat amb la llista de participants. Un cop revisada i si tot és correcte, rebreu un codi que haureu de fer arribar als vostres atletes per a fer-lo servir en el moment de fer la inscripció. Aquesta promoció és exclusivament vàlida i intransferible per als esportistes del club esportiu que ho hagi sol·licitat. Qualsevol inscripció irregular quedarà invalidada.7. Recorregut:

 • Mapa i perfil altimètric de la Mitja Marató de la Garrotxa: RUNEDIA / Wikiloc
 • Mapa i perfil altimètric de la Cursa Popular de 10 km: RUNEDIA / Wikiloc8. Més informació:

 • L’organització de la prova comptarà amb diferents punts durant les curses en què els atletes es podran avituallar amb aigua, per recuperar forces, i també a l'arribada. Tots els participants també podran utilitzar gratuïtament els serveis de vestidors, dutxes (sempre que les autoritats pertinents ho permetin) i guarda-roba que el Club Natació Olot posa a la seva disposició.

 • Podeu consultar la secció de “Com arribar al Club” a la nostra pàgina web.

9.1 Patrocinadors i col·laboradors:


9.2 Mitjà de comunicació oficial:
 
   
 


Més informació:

Oficines del Club

Avinguda de Pere Badosa, s/n 17800, Olot (Girona)
Atenció al públic: Horari d'obertura vigent de les instal·lacions
Gestions administratives: dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i 16.00 a 20.00 h
E-mail: 
secretaria@cnolot.cat Telèfon: 972 26 20 28

Actualitzat el 2 d'abril de 2024