Envia'ns el teu CV - Club Natació Olot

Treballa amb nosaltres

Envia'ns el teu CV

El Club Natació Olot és una entitat històrica, dinàmica i en constant evolució. Si t'agradaria formar part de la nostra gran família, ens pots fer arribar el teu CV actualitzat a administracio@cnolot.cat i el tindrem en compte per a futures incorporacions.

 

De conformitat amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 i la Llei Orgànica l’informem que les dades formen part d'un fitxer responsabilitat de CN OLOT amb la finalitat de gestionar la relació, petició o, si és el cas, l’e-mailing. Les seves dades seran conservades durant el període de responsabilitat o mentre sigui necessària per a la gestió de la relació. Les seves dades seran conservades durant estigui donat d’alta. L'usuari té el dret a accés, limitació, portabilitat, reclamació a l'autoritat Espanyola de Protecció de Dades, supressió o oblit, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades en l'e-mail administracio@cnolot.cat o a Avinguda de Pere Badosa, s/n, 17800 - Olot Donarem resposta a qualsevol petició.

 

Ofertes de feina

Aquí podeu trobar les ofertes actualment vigents de cerca de personal del Club Natació Olot. Només cal que seguiu els passos indicats per a presentar la vostra candidatura. Estem desitjant treballar plegats!


03. 2n entrenador de la secció de tennis:

Si t'agrada el món del tennis i de l'esport, t'estem buscant, no esperis més! Vine a formar part d'un equip dinàmic dedicat al benestar de les persones.

 • Què busquem: Una persona amb capacitat per treballar al costat del 1r tècnic de la secció per entrenar els diferents nivells de competició de la secció de tennis del Club.
 • Què oferim: Feina estable, amb molt bon ambient de treball i opcions reals de promoció dins de la secció esportiva.
 • Com puc contactar: Enviant les teves dades i curriculum vitae actualitzat al correu electrònic administracio@cnolot.catEs garanteix la confidencialitat de les candidatures rebudes.
 • Data de publicació: 8 d'agost de 2023


02. Personal/tècnic de manteniment:

Busquem personal/tècnic oficial de 2a de manteniment per al CN Olot. Vine a formar part d’un equip dinàmic dedicat al benestar de les persones.

 • Què busquem: Una persona proactiva, amb iniciativa i capacitat d’organització i de lideratge. Amb ganes de prosperar i assolir en un futur el càrrec de cap de manteniment del Club. Es valorarà coneixements en electricitat, lampisteria o similar. INCORPORACIÓ IMMEDIATA.
 • Què oferim: Feina estable a jornada completa, amb molt bon ambient de treball i opcions reals de promoció dins el departament.
 • Com puc contactar: Enviant les teves dades i curriculum vitae actualitzat al correu electrònic administracio@cnolot.catEs garanteix la confidencialitat de les candidatures rebudes.
 • Data de publicació: 6 de març de 2023


01. Monitor/a d'activitats dirigides i fitness:

Busquem personal especialista a realitzar sessions d’activitats dirigides al Club. Com ja sabeu, sempre estem proposant noves sessions i propostes per als nostres socis i usuaris. És per això que volem comptar amb tu.

 • Què busquem: Si ets bo en el que t’agrada i tens coneixements en algun tipus d’activitat dirigida, volem que treballis amb nosaltres. No dubtis a fer-nos arribar les teves dades personals i experiència en el món del fitness, tant si estàs format/da en les sessions que actualment estem fent, com si tens alguna nova proposta.
 • Què oferim: Bon ambient de treball, equip jove i vinculació amb el món esportiu.
 • Com puc contactar: Enviant les teves dades i curriculum vitae actualitzat al correu electrònic administracio@cnolot.catEs garanteix la confidencialitat de les candidatures rebudes.
 • Data de publicació: Vigent durant la temporada 2022-2023

 

*De conformitat amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 i la Llei Orgànica l’informem que les dades formen part d'un fitxer responsabilitat de CN OLOT amb la finalitat de gestionar la relació, petició o, si és el cas, l’e-mailing. Les seves dades seran conservades durant el període de responsabilitat o mentre sigui necessària per a la gestió de la relació. Les seves dades seran conservades durant el temps que estigui donat d’alta. L'usuari té el dret a accés, limitació, portabilitat, reclamació a l'autoritat Espanyola de Protecció de Dades, supressió o oblit, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades en l'e-mail administracio@cnolot.cat o a l'avinguda de Pere Badosa, s/n, 17800 - Olot (Girona). Donarem resposta a qualsevol petició.

 

Més informació:

Oficines del Club

Avinguda de Pere Badosa, s/n 17800, Olot (Girona)
Atenció al públic: Horari d'obertura vigent de les instal·lacions
Gestions administratives: dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i 16.00 a 20.00 h
E-mail: 
secretaria@cnolot.cat Telèfon: 972 262 028

Actualitzat el 9 d'agost de 2023