Benvinguda de la presidenta - Club Natació Olot

Òrgans de Govern

Benvinguda de la presidenta

Benvolguts socis,

Em dirigeixo a vosaltres amb l'honor i el compromís de tornar a assumir la presidència del Club Natació Olot durant els pròxims sis anys. Torna a ser un orgull i un privilegi formar part d'aquest projecte esportiu, social i de territori per a la gent d’Olot i la Garrotxa, i gaudir de la confiança dels socis per tornar a estar al capdavant d'una entitat esportiva com és el CN Olot, amb més de seixanta anys d'història i una massa social de les més nombroses de les comarques de Girona. És un repte i una il·lusió formar part de la història d'aquesta entitat tan emblemàtica.

Vull agrair a tots els companys de la Junta Directiva la seva voluntat de continuar al capdavant de l'entitat i mantenir viva la il·lusió per continuar treballant plegats per a tots els socis i esportistes d'aquest gran Club. Gràcies per la vostra confiança en aquest projecte i per continuar gaudint del vostre suport i escalf: sé que treballarem de valent per superar qualsevol repte que se'ns presenti i aconseguir fer que el Club Natació Olot continuï al capdavant de l'esport garrotxí.

Comencem una nova etapa que no estarà exempta de moments a què caldrà fer front amb constància i perseverança. La situació externa, ja sigui pels temps que estem vivint o els canvis socials i econòmics, fa que entre tots hàgim de potenciar el nostre lligam i vetllar perquè l'esport continuï essent la nostra raó de ser. Junts hem aconseguit tirar endavant en un moment excepcional com ha estat, i encara és, la pandèmia de la COVID-19, que va suposar situacions inèdites per a una entitat amb més de seixanta anys d'història. I és gràcies al suport de tots els socis, i tothom que forma part del CN Olot, que el Club gaudeix d'una gran salut: esportiva, social i de contrastada solvència econòmica.

És per això que, com a presidenta d'aquesta entitat, em satisfà formar part d'una massa social tan compromesa, integrada i participativa amb el Club de què formen part. És gràcies a tots vosaltres que ben aviat podrem iniciar la 2a fase d'ampliació i reforma de les instal·lacions, que garantiran les necessitats actuals que un club de present i futur com és el CN Olot necessita. Un espai en què es pugui gaudir de l'esport i el seu vessant social de la millor manera i pensat per a tothom.

Amb la 2a fase de les obres posarem fi a la culminació del projecte participatiu que, ara fa més de cinc anys, es va iniciar per aconseguir fer realitat el Club Natació Olot dels pròxims cinquanta anys. Amb la finalització de la 1a fase ja són una realitat instal·lacions i espais com la nova sala d'aigües, el nou gimnàs o la piscina d'estiu, entre d'altres. Comencem a treballar, doncs, per consolidar aquest gran projecte de reforma i obtenir el Club que ens mereixem: actual, adaptat a les necessitats de tothom i que ens garanteixi un futur prometedor, gaudint de l'esport i del benestar.

Us vull agrair a tots, en nom propi i en el de la resta dels membres que formem la Junta Directiva, el vostre suport i confiança. Gràcies per formar part de la família del Club Natació Olot i estimar l'esport.


Gemma Soy Juanola
Presidenta del Club Natació Olot

 

 

Més informació:

Oficines del Club

Avinguda de Pere Badosa, s/n 17800, Olot (Girona)
Atenció al públic: Horari d'obertura vigent de les instal·lacions
Gestions administratives: dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i 16.00 a 20.00 h
E-mail: 
secretaria@cnolot.cat Telèfon: 972 262 028

Actualitzat el 28 de juliol de 2023