Edició 2014 - Club Natació Olot

Mitja Marató de la Garrotxa

Edició 2014

El dia ha acompanyat aquesta XX edició de la Mitja Marató de La Garrotxa i també a la 1a edició de la Cursa Popular de 10 Km. Durant tota l'edició d'enguany, ha fet sol i una temperatura molt agradable.

Prop de 500 atletes de tot Catalunya han participat en la més que consolidada Mitja Marató de La Garrotxa, i en la 1a edició de la Cursa Popular de 10 Km que el Club Natació Olot ha celebrat aquest diumenge 27 d'abril de 2014.

Les primeres posicions de La XX edició de la Mitja Marató de la Garrotxa han estat, en categoria masculina per Diego Rigao (Triatló Tramuntana Figueres) amb un temps d'1:15:44, en categoria femenina per Leonar Font (C.E. Picornell Amfora) amb un temps d'1:27:12. i la primera possició en la classificació per equips masculins pel CN Olot. També cal destacar els resultats de Jordi Roura (CN Olot), 5e amb un temps de 1:17:23, i que entre els 30 primers classificats hi trobem Ihor Pressiajnyi, Joan Planella i l'Andreu Senis, tots ells corredors del CNO.

Pel que fa a la 1a Cursa Popular de 10 Km els guanyadors en categoria masculina, femenina i general han estat atletes del CNO, en general i general masculina Aleix Domènech amb un temps de 0:33:33, i en general femenina Laia Coma que ha fet un temps de 0:49:37.

L'organització ha estat perfecta i tot s'ha desenvolupat dins els temps establerts i oferint a atletes i espectadors les màximes comoditats i atencions, com és de costum en els darrers anys, s'ha posat a disposició dels atletes una carpa amb refrigeris, accés a dutxes i lavabos, i aquest any, la zona de massatges a anat a càrrec de Sananda Escola de Teràpies Naturals, on s'ha ofert als corredors un massatge recuperador que molts han agraït.

Cal agrair a voluntaris, empreses i entitats col·laboradores l'esforç per consolidar aquestes dues cites esportives dins el calendari.


 

Podeu accedir a les taules de classificació fent clic aquí

Per veure les fotos (113), feu clic aquí

Per veure les fotos d'arribada (Fotoinstant), feu clic aquí

 

 

Algunes imatges de les curses