Cros d'Olot - Club Natació Olot

Cros d'Olot

Cros d'Olot

 

La prova està inclosa dins del Circuit gironí de cros (organitzat pels Consells Esportius de l’Alt Empordà, la Garrotxa, el Gironès, el Pla de l’Estany i la Selva amb el suport de la Diputació de Girona, el Consell Català de l’Esport i el Consell Comarcal de la Selva) i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Olot i l'organització del CN Olot. És un dels circuits més exigents de les proves gironines i disposa de més de 25 anys d'història.

Aquesta és una competició d'unes característiques tècniques amb una duresa considerable, a causa del terreny i del recorregut, i per això el converteix en una prova molt interessant de participar per a tots els amants del cros i de l'atletisme. Tothom que ho desitgi pot participar en la categoria open, oberta a qualsevol atleta, estigui o no federat. Una bona manera de formar part d'aquesta competició per a tothom que té ganes de córrer i provar-se en aquesta gran prova d'atletisme.


Característiques tècniques del recorregut:

  • Mitja Marató de la Garrotxa amb un recorregut de 21,097 km 
     Wikiloc


Localització:

  • La competició té lloc al voltant de les instal·lacions del CN Olot:

  • El paratge de les Tries és un circuit permanent que surt del camp de futbol a tocar de la muntanya, al costat de la font de les Tries. Aquest és un entorn idíl·lic que ofereix a tothom que vingui a participar la possibilitat de gaudir de la natura a pocs metres del centre de la capital de la Garrotxa.

Més informació:

Oficines del Club

Avinguda de Pere Badosa, s/n 17800, Olot (Girona)
Atenció al públic: Horari d'obertura vigent de les instal·lacions
Gestions administratives: dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i 16.00 a 20.00 h
E-mail: 
secretaria@cnolot.cat Telèfon: 972 262 028

Actualitzat el 9 de novembre de 2023