Cros d'Olot - Club Natació Olot

Cros d'Olot

Cros d'Olot

El Cros d'Olot dona, des de ja fa unes quantes temporades, el tret de sortida del Circuit Gironí de Cros. És un dels circuits més exigents de les proves gironines, que actualment ja compta amb més d'una vintena d'edicions celebrades. Aquesta és una competició d'unes característiques tècniques amb una duresa considerable, a causa del terreny i del recorregut, i per això el converteix en una prova molt interessant de participar per a tots els amants del cros i de l'atletisme.
 
Per altra banda, tothom que ho desitgi pot participar en la categoria open, oberta a qualsevol atleta, estigui o no federat. Una bona manera de formar part d'aquesta competició per a tothom que té ganes de córrer i provar-se en aquesta gran prova d'atletisme.
 
El cros té lloc al voltant de les instal·lacions del Club Natació Olot, al paratge de les Tries, un circuit permanent que surt del camp de futbol a tocar de la muntanya, al costat de la font de les Tries. Aquest és un entorn idíl·lic que ofereix a tothom que vingui a participar la possibilitat de gaudir de la natura a pocs metres del centre de la capital de la Garrotxa.
 

 


Actualitzat el 21 d'octubre de 2021