Avís legal - Política de Privacitat

Condicions d'ús del portal

Mitjançant aquesta pàgina web es facilita l'accés al portal web de CN OLOT. El fet de connectar-se a aquesta pàgina web implica l'acceptació d'aquest Avís Legal. Ens reservem el dret a modificar-lo en qualsevol moment.

 

Dades identificatives

CLUB NATACIÓ OLOT és un club està inscrit en la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya.

Núm d'inscripció: 00875
Data: 18/12/1992
Telèfon 972 262 028
Fax. 972 270 731
E-mail administracio@cnolot.com
Av. Pere Badosa, s/n
17800 - Olot
Girona

 

Política de privacitat  en general

CN OLOT realitza dos tipus de captació de dades: les personals i les no personals. Les dades no personals són l'IP del visitant, ja que per a fins estadístics aquesta entitat considera necessari saber el país de procedència de la visita i el nombre de les mateixes. Aquestes dades són únicament consultades pel nostre personal i mai revelen dades que puguin identificar directa o indirectament al visitant de la pàgina web.

L'informem que aquesta web utilitza només les Cookies d’accés, de conformitat amb el que es disposa en la Política de Cookies.

 

Política de privacitat en el newsletter.

Us informem que les dades personals que ens faciliteu, seran incorporades als fitxers que són responsabilitat del CLUB NATACIÓ OLOT, amb la finalitat de gestionar el e-mailing. Podeu exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les vostres dades per e-mail a comunicacio@cnolot.cat o al domicili social situat a l'avinguda Pere Badosa s/n, 17800 Olot.

Podeu oposar-vos a rebre e-mailings en qualsevol moment en el e-mail assenyalat.

 

Propietat Intel·lectual

Tots els continguts del Portal que no siguin propis, entenen per aquests a títol merament enunciatiu els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, links i altres continguts, així com el seu disseny gràfic i codis font són propietat intel·lectual de la nostra entitat, sense que puguin entendre cedits a l'Usuari cap dels drets d'explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús del Portal.

Aquests drets estan registrats en el Registre de la Propietat Intel · lectual.

 

Exclusió responsabilitat

CN OLOT no és responsable de les plataformes externes o enllaços a tercers: Facebook, twitter, picassa o similars.

 

Llei aplicable i jurisdicció

Per a qualsevol controvèrsia relacionada amb el present avís legal les parts accepten la submissió expressa als jutjats d'Olot.