Portal de contractació/reserva de serveis (activitats, pistes de tennis/pàdel, etc.) - Club Natació Olot

Contractació de serveis

Portal de contractació/reserva de serveis (activitats, pistes de tennis/pàdel, etc.)


 

Guia d'inscripcions per Internet

 

1. Instruccions per a socis:

Abans de fer una inscripció per Internet, us recomanem que consulteu a fons els serveis que podeu contractar, i que trobareu en els diversos apartats corresponents de la pàgina web. Si el vostre fill/a que voleu inscriure no és soci, cal que en feu l’alta (a les oficines del Club) abans d’iniciar la inscripció.

 • El programa us demanarà un nom d’usuari: cal que entreu el vostre DNI (amb lletra) com a persona responsable que sou del nen que inscriviu. Us demanarà també una contrasenya: és la vostra data de naixement, que cal que entreu amb el següent format: ddmmaaaa (si no ho heu modificat anteriorment).

 • Fet això, heu d'accedir a contractació i reserves i ja podreu fer les inscripcions.

 • En cas que inscriviu més d’un fill, heu de seleccionar al mateix moment els germans que faran els cursets, tenint en compte el calendari d'inscripcions.  Llavors, es desplegarà, per a cada un dels membres, la llista de cursets permesos segons l’any de naixement. Cal marcar al mateix temps tots els cursets on els vulgueu inscriure i l’assegurança per a cada cursetista.

 • A la pantalla següent podreu fer la selecció dels dies que us voleu inscriure: si no hi ha places lliures, el procés us avisarà; també cal marcar novament l’assegurança.

 • Només es pot fer el pagament amb targeta bancària.

 • La inscripció quedarà validada en el moment d’obtenir la conformitat del pagament.
   

2. Instruccions per a no socis:

Abans de fer una inscripció per Internet, us recomanem que consulteu a fons els serveis que podeu contractar, i que trobareu en els diversos apartats corresponents de la pàgina web.

 • Els usuaris que l’any passat us vàreu donar d’alta (pare, mare o tutor) ja podeu entrar posant el vostre DNI (amb lletra) i la vostra data de naixement amb el format DDMMAAAA, o bé la contrasenya que vàreu introduir l’any passat. Si no recordeu la contrasenya antiga, cal que aneu a “Restablir contrasenya”, des d’on se us enviarà un correu a la vostra adreça electrònica amb l’enllaç per tornar a entrar al sistema i posar-ne una de nova. Aleshores accedireu a la vostra fitxa i accedireu al portal de reserva de serveis en línia. Allà haureu de seleccionar l’apartat de contractació d’activitats d’estiu.
 • En aquest apartat podreu veure registrat el nom de la persona que l’any passat va fer el curset d’estiu. Si és el mateix a qui voleu assignar un nou curset, una vegada seleccionat, ja us sortiran les activitats en què el podeu inscriure. En cas que voleu afegir algun altre fill/a, cal que seleccioneu la pestanya d’afegir familiar.
 • En cas que sigueu nous, només heu d’accedir a l’enllaç que trobareu més avall, que us permetrà anar a l’apartat d’accés usuari. Allà podreu donar-vos d’alta, fent clic a “Nou usuari”, seguint les indicacions del formulari de dades i acceptant les condicions de contractació i política de privacitat. Una vegada introduïdes les vostres dades rebreu un correu electrònic a l’adreça que registreu, que us farà d’enllaç per entrar per primera vegada a la vostra fitxa.


3. Informació important per a les contractacions:

 • L’assegurança s’ha de marcar dues vegades, tant en la selecció de les activitats com en la quadrícula; en el cas d’escollir un dia amb les places esgotades, el procés us avisarà.

 • Haureu de tenir en compte que des de l’inici de la sessió fins a la conformitat del pagament disposeu de 15 minuts. Esgotat aquest temps, el sistema es talla i haureu de provar-ho més tard. Només és permès el pagament amb targeta bancària i el sistema demanarà el codi de compra segura per Internet.

 • Només es pot fer el pagament amb targeta bancària.

 • La inscripció quedarà validada en el moment d’obtenir la conformitat del pagament.

 

Més informació:

Oficines del Club

Avinguda de Pere Badosa, s/n 17800, Olot (Girona)
Atenció al públic: Horari d'obertura vigent de les instal·lacions
Gestions administratives: dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i 16.00 a 20.00 h
E-mail: 
secretaria@cnolot.cat Telèfon: 972 26 20 28

Actualitzat el 3 d'agost de 2023