Presentació i contacte - Club Natació Olot

Pàdel

Presentació i contacte

El pàdel és l'esport de moda perquè és divertit i emocionant. És un joc semblant al tennis, però més intens i rítmic, que no deixa ningú indiferent. Les persones que l'han tastat no el poden abandonar i s'enganxen per mirar de millorar els seus moviments, la seva posició i els seus reflexos dins la pista de joc. No importa l’edat, només heu de tenir ganes de passar una bona estona i tenir clar que el pàdel enganxa, que enganxa molt!

Si voleu jugar a pàdel, no us ho penseu més i animeu-vos. Veniu a les oficines del Club i demaneu més informació, o truqueu al 972 26 20 28 per reservar pista i venir a jugar. A més a més, podeu aprendre a jugar, perfeccionar la tècnica o millorar el vostre swing amb les classes particulars de pàdel del Club Natació Olot.


Pistes disponibles:

  • El Club disposa de 3 pistes de pàdel per al seu ús

 

Preus lloguer pistes 2023-2024:

SOCIS

12 €

15 €

Lloguer pista de pàdel dia

Lloguer pista de pàdel nit

12 € + entrada accés no socis

15 € + entrada accés no socis

NO SOCIS

L'entrada d'accés al Club d'una jornada està pensada per a aquelles persones que no són sòcies del Club Natació Olot i que volen fer ús de les mateixes instal·lacions que els socis durant un dia sencer. Si després de sortir del Club es vol tornar a fer servir les instal·lacions durant la mateixa jornada, cal informar a les oficines del Club perquè us posin un segell recordatori per a poder tornar a entrar.

 

Enllaços d'interès:

Federació Catalana de Pàdel

 

Més informació:

Oficines del Club

Avinguda de Pere Badosa, s/n 17800, Olot (Girona)
Atenció al públic: Horari d'obertura vigent de les instal·lacions
Gestions administratives: dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i 16.00 a 20.00 h
E-mail: 
secretaria@cnolot.cat Telèfon: 972 26 20 28

Actualitzat el 13 de març de 2024