Edició 2015 - Club Natació Olot

Mitja Marató de la Garrotxa

Edició 2015

El diumenge a les 10 en punt del matí s'ha donat el tret de sortida a dues de les proves més consolidades de les comarques gironines, la Mitja Marató de la Garrotxa i la seva germana petita, la Cursa Popular de 10 km, ambdues organitzades pel Club Natació Olot. Amb una temperatura ideal i un cel que tot i l'amenaça de pluja ha respectat fins a l'últim minut aquestes dues proves, ha fet que els gairebé 700 corredors inscrits i tot el públic assistent hagin gaudit al màxim.

El fantàstic recorregut, la bona organització, el paisatge únic i els originals regals als finishers (un pernil pels de la Mitja i un lot d'embotits pels de la Popular) fan que aquestes dues proves siguin dos dels esdeveniments imprescindibles a les agendes dels grans atletes. La primera posició de la 21a Mitja Marató en categoria masculina ha estat per Jordi Rabionet (TR-Esports Parra) amb un temps final d'1:15:09, en categoria femenina la vencedora ha estat Leonor Font (C VO2) amb un temps d'1:27:55. i la primera posició en la classificació masculina per equips ha estat pel CN Olot. També cal destacar els resultats d'Ihor Prissiajnyi (CN Olot), en 7a posició dins la classificació general amb un temps d'1:17:28.

Pel que fa a la 2a Cursa Popular de 10 km, el guanyador en categoria masculina ha estat Jordi Alsina (CA l'esporiu de Torelló) amb un temps de 0:34:08 i en general femenina, Eva Cantero (Arec Terrassa) que ha fet un temps de 0:47:31. La cerimonia de lliurament de trofeus s'ha iniciat a 2/4 d'1 del migdia i ha comptat amb la presència del regidor de Promoció de la Ciutat, Comerç i Turisme de l'Ajuntament d'Olot, Estanis Vayreda, d'en Gaspar Senis, president del CN Olot, de Gemma Soy, vicepresidenta i d'altres membres del Club Natació Olot.

L'organització ha estat perfecta i tot s'ha desenvolupat dins els temps establerts, oferint a atletes i espectadors les màximes comoditats i atencions, com és de costum en els darrers anys: s'ha posat a disposició dels atletes una carpa amb refrigeris, accés a dutxes i lavabos, i aquest any, la zona de massatges ha anat a càrrec del centre Escuela Internacional de Masaje Integrativo, on s'ha ofert als corredors un massatge recuperador que tothom ha agraït, també destacar la col·laboració de la Fundació Ametller que ha posat a disposició de l'organització més de 700 peces de fruita que s'han distribuït entre els atletes participants per ajudar a recuperar forces.

Agrair a tots els participants, voluntaris, treballadors del CN Olot, empreses i entitats col·laboradores l'esforç que demostren any rere any per consolidar aquestes dues cites esportives, moltes gràcies a tots!


 

  Ja pots accedir a les classificacions fent clic aquí   

 

  
Fes clic sobre la imatge per veure el fulletó

Versió per imprimir

 

Si vols consultar el reglament de la prova, fes clic aquí 

 

 

26 d'abril de 2015