Atenció Al Soci

Atenció Al Soci

Posem al vostre abast 16.000 m² d’instal·lacions que inclouen 5 piscines, pistes de tenis i frontó, gimnàs, sala de musculació, sauna i zona de jardí. A més de l’entrada lliure a les instal·lacions i la possibilitat d’entrar a formar part dels nostres seccions esportives (Natació, Waterpolo, Atletisme, Triatló i Tennis), tenim diferents serveis a disposició dels socis:

Classes de natació: Per a diferents edats, natació terapèutica i natació especial (a hores convingudes).

Classes dirigides: Aquagim, Manteniment, Pilates, Steps i Tennis.

Coach: Amb programes personalitzats d’entrenament segons necessitats (manteniment, recuperació...) i orientació per l’ús adequat de les màquines.

Calendari anual d’activitats lúdico-esportives: Mitja Marató, Memorial Raül Ramos (natació), 24h de Tennis, Travessia Tossols-Basil (natació), Torneig Santi Silvas (tenis per persones amb mobilitat reduïda), Cros Olot i la Diada del Soci.

 

Estem al vostre servei per a qualsevol dubte, consulta o suggeriment:

Oficines del Club Natació Olot:

Av. Pere Badosa s/n - 17800 Olot (Girona).

De dilluns a divendres de 9 a 13 u de 16 a 20.

Telèfon d’Atenció:

972 262 028.

En els mateixos horaris anteriors.

Correu electrònic: 

atencioalsoci@cnolot.cat

 

 

Us informem que les dades personals que ens faciliteu, seran incorporades als fitxers que són responsabilitat del CLUB NATACIÓ OLOT, amb la finalitat de respondre a la vostra petició o al vostre suggeriment. Podeu exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les vostres dades per e-mail a comunicacio@cnolot.cat o al domicili social situat a l'avinguda Pere Badosa s/n, 17800 Olot.