Contacta amb el Club - Club Natació Olot

Atenció al soci

Contacta amb el Club

Des del Club Natació Olot estem al vostre servei per a qualsevol dubte, consulta o suggeriment. Posem a la vostra disposició diverses opcions perquè pugueu contactar amb nosaltres.


Atenció al públic:

Oficines del Club Natació Olot

Telèfon d’atenció al soci/usuari:
  • 972 262 028
  • Horari d'atenció: Dilluns a divendres de 9.00 a 20.00 h

Correu electrònic d'atenció al soci i bústia de suggeriments: 


Gestions quota social:

Per tramitar qualsevol baixa social, cal comunicar-ho de manera formal a l’administració del Club per mitjà d’un escrit, carta, correu electrònic o personalment, signant el document de baixa voluntària, sempre que estigui al corrent de les quotes i serveis que es produeixin fins a la data de la sol·licitud.

  • Horari d'atenció gestions quota social: Dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 i 16.00 a 20.00 h.


Personal administratiu/esportiu:

Informació legal:

De conformitat amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 i la Llei Orgànica l’informem que les dades formen part d'un fitxer responsabilitat de CLUB NATACIÓ OLOT amb la finalitat de gestionar la relació, petició o, si s'escau, l'emailing. Les seves dades seran conservades durant el període de responsabilitat o mentre sigui necessària per a la gestió de la relació. Les seves dades seran conservades durant el temps que estigui donat d’alta. L'usuari té el dret a accés, limitació, portabilitat, reclamació a l'autoritat Espanyola de Protecció de Dades, supressió o oblit, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades en l'e-mail administracio@cnolot.cat o a avinguda de Pere Badosa, s/n (17800) Olot. Donarem resposta a qualsevol petició tan aviat com sigui possible. * Els dies festius poden variar en funció de l'any natural o per decisions organitzatives de l'entitat.

 

Més informació:

Oficines del Club

Avinguda de Pere Badosa, s/n 17800, Olot (Girona)
Atenció al públic: Horari d'obertura vigent de les instal·lacions
Gestions administratives: dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i 16.00 a 20.00 h
E-mail: 
secretaria@cnolot.cat Telèfon: 972 26 20 28

Actualitzat el 3 d'agost de 2023