Contacta amb el Club - Club Natació Olot

Atenció al soci

Contacta amb el Club

Posem al disposició dels socis més de 17.000 m² d’instal·lacions que inclouen 5 piscines, pistes de tenis i frontó, gimnàs, sala de musculació, sauna i zona de jardí. A més de l’entrada lliure a les instal·lacions i la possibilitat d’entrar a formar part dels nostres seccions esportives (natació, waterpolo, tennis, Atletisme i triatló), tenim diferents serveis a disposició dels socis:

  • Coach de fitness: amb programes personalitzats d’entrenament segons necessitats de cada persona i els seus objectius (manteniment, recuperació...), així com orientació dels tècnics de la sala per l’ús adequat de les màquines i les rutines.

 

Des del Club estem al vostre servei per a qualsevol dubte, consulta o suggeriment:

 

Oficines del CN Olot:

 

Telèfon d’atenció al soci:

  • 972 262 028
  • De dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i de 16.00 a 20.00 h

 

Correu electrònic d'atenció al soci i bústia de suggeriments: 

 

De conformitat amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 i la Llei Orgànica l’informem que les dades formen part d'un fitxer responsabilitat de CLUB NATACIÓ OLOT amb la finalitat de gestionar la relació, petició o, si s'escau, l’e-mailing. Les seves dades seran conservades durant el període de responsabilitat o mentre sigui necessària per a la gestió de la relació. Les seves dades seran conservades durant el temps que estigui donat d’alta. L'usuari té el dret a accés, limitació, portabilitat, reclamació a l'autoritat Espanyola de Protecció de Dades, supressió o oblit, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades en l'e-mail administracio@cnolot.com o a avinguda de Pere Badosa, s/n (17800) Olot. Donarem resposta a qualsevol petició al més aviat possible. * Els dies festius poden variar en funció de l'any natural o per decisions oragnitzatives de l'entitat.

Per tramitar qualsevol baixa social, cal que aquesta sigui comunicada de manera formal a l’administració del Club per mitjà d’un escrit, carta, fax, correu electrònic (secretaria@cnolot.cat) o personalment, signant el document de baixa voluntària, sempre que estigui al corrent de les quotes i serveis que es produeixin fins a la data de la sol·licitud. 

 

Actualitzat el 2 de juny de 2022