Atenció Al Soci - Club Natació Olot

Atenció Al Soci

Atenció Al Soci

Posem al vostre abast 16.000 m² d’instal·lacions que inclouen 5 piscines, pistes de tenis i frontó, gimnàs, sala de musculació, sauna i zona de jardí. A més de l’entrada lliure a les instal·lacions i la possibilitat d’entrar a formar part dels nostres seccions esportives (Natació, Waterpolo, Atletisme, Triatló i Tennis), tenim diferents serveis a disposició dels socis:

  • Classes de natació: Per a diferents edats, natació terapèutica i natació especial (a hores convingudes).
  • Classes dirigides: Aquagim, Manteniment, Pilates, Steps i Tennis
  • Coach: Amb programes personalitzats d’entrenament segons necessitats (manteniment, recuperació...) i orientació per l’ús adequat de les màquines.
  • Calendari anual d’activitats lúdico-esportives: Mitja Marató, Memorial Raül Ramos (natació), 24h de Tennis, Travessia Tossols-Basil (natació), Torneig Santi Silvas (tenis per persones amb mobilitat reduïda), Cros Olot i la Diada del Soci.

 

Estem al vostre servei per a qualsevol dubte, consulta o suggeriment:

 

Oficines del Club Natació Olot:

  • Avinguda de Pere Badosa s/n - 17800 Olot (Girona).
  • De dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h o de 16.00 a 20.00 h

 

Telèfon d’Atenció:

  • 972 262 028.
  • De dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h o de 16.00 a 20.00 h

 

Correu electrònic: 

atencioalsoci@cnolot.cat

 

 

De conformitat amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 i la Llei Orgànica l’informem que les dades formen part d'un fitxer responsabilitat de CN OLOT amb la finalitat de gestionar la relació, petició o, en el seu cas, l’e-mailing. Les seves dades seran conservades durant el període de responsabilitat o mentre sigui necessària per a la gestió de la relació. Les seves dades seran conservades durant estigui donat d’alta. L'usuari té el dret a accés, limitació, portabilitat, reclamació a l'autoritat Espanyola de Protecció de Dades, supressió o oblit, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades en l'e-mail administracio@cnolot.com o a Av. Pere Badosa, s/n 17800 - Olot Donarem resposta a qualsevol petició.