Formeu part del Club - Club Natació Olot

Fes-te soci

Formeu part del Club

Més de 17.000 m² d'instal·lacions per practicar esport. Tindreu al vostre  abast l'entitat esportiva més gran de la Garrotxa perquè pugueu aconseguir tot el que us proposeu. El secret per aconseguir-ho és començar!


Què podreu gaudir com a socis del Club Natació Olot:

Nova sala d'aigües amb:

 • Piscina principal PCO3 (8 carrers de 25 metres)
 • Piscina d'ensenyament (4 carrers de 25 metres)
 • Vas complementari (16 metres)
 • La sauna gratuïta

Espai d'estiu amb:

 • La piscina exterior (8 carrers de 25 metres)
 • La piscina i el parc infantil
 • Més de 3.000 m² de zona enjardinada i solàrium

L'espai de competició amb:

 • La piscina de competició (9 carrers de 25 m)

Les pistes de frontó i bàsquet

El camp de futbol

Podreu gaudir del Club durant els 362 dies de l'any, ja que les instal·lacions només es tanquen durant 3 dies festius*, perquè pugueu fer esport i salut sempre que ho desitgeu! Consulteu aquí els horaris del Club. * Els festius poden variar segons l'any.


Serveis extres a disposició dels socis i usuaris:

Però si encara en voleu més, teniu a la vostra disposició serveis extres per contractar com:

Espai de gimnàs amb 320 m² dedicats a la pràctica del fitness:

Espai de pistes

 • 4 pistes de tennis i 3 pistes de pàdel

Podreu practicar nombroses activitats del món esportiu, tant competitives com lúdiques. Aconseguiu tot el que us proposeu amb nosaltres i practiqueu esport:

 

Tipus de quotes i inscripcions:

Gaudiu dels avantatges de ser soci del Club Natació Olot, l'entitat esportiva més gran de la Garrotxa amb les millors condicions que us podem oferir:

 • Quotes individuals: socis titulars
 • Quotes familiars: socis adherits, parella i fills des dels 10 anys fins als 24 anys
 • Socis beneficiaris: nens i nenes fins als 10 anys

     

  

Pel pagament dels drets d’admissió no us preocupeu, us ho posem més fàcil que mai:

 • 50% al comptat (pagament amb efectiu o targeta) i la resta fins a 12 mesos sense interessos. Cobrament trimestral: 4 vegades a l’any en total)

Promoció vàlida només per a nous socis titulars amb pagament de 685 euros. Nous socis titulars de +65 anys, pagament al comptat (amb efectiu o targeta).

  


Si us sembla interessant, poseu-vos en contacte amb nosaltres i estudiarem una proposta a mida, concretarem una visita guiada per les nostres instal·lacions i us informarem dels diferents serveis que tindreu al vostre abast, així com dels horaris de les activitats dirigides que oferim als nostres socis. Animeu-vos a formar part de l'entitat esportiva més gran de la Garrotxa i aconseguiu tot el que us proposeu!

 

Formulari de contacte:

Ompliu la sol·licitud d'informació per a nous socis, truqueu al 972 26 20 28 o veniu a les oficines del Club (laborals de 9.00 a 13.00 i 16.00 a 20.00 h) i us informarem sense cap compromís.

 

 

>>DEMANEU MÉS INFORMACIÓ A TRAVÉS DEL FORMULARI<<

 

 

 

De conformitat amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 i la Llei Orgànica l’informem que les dades formen part d'un fitxer responsabilitat de CLUB NATACIÓ OLOT amb la finalitat de gestionar la relació, petició o, si s'escau, l’e-mailing. Les seves dades seran conservades durant el període de responsabilitat o mentre sigui necessària per a la gestió de la relació. Les seves dades seran conservades durant el temps que estigui donat d’alta. L'usuari té el dret a accés, limitació, portabilitat, reclamació a l'autoritat Espanyola de Protecció de Dades, supressió o oblit, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades en l'e-mail administracio@cnolot.com o a avinguda de Pere Badosa, s/n (17800) Olot. Donarem resposta a qualsevol petició al més aviat possible. * Els dies festius poden variar en funció de l'any natural o per decisions oragnitzatives de l'entitat.

Per tramitar qualsevol baixa social, cal que aquesta sigui comunicada de manera formal a l’administració del Club per mitjà d’un escrit, carta, fax, correu electrònic o personalment, signant el document de baixa voluntària, sempre que estigui al corrent de les quotes i serveis que es produeixin fins a la data de la sol·licitud. 

 

Actualitzat el 4 de juliol de 2022