Fes-te soci

Fes-te Soci!

Més de 17.000 m2 d'instal·lacions

Més de 3.000 m2 de zona enjardinada - 1.500 m2 de piscines - 4 pistes de tennis - 3 pistes de pàdel - 320 m2 de gimnàs - pista de mini bàsquet - camp de futbol...

Podràs practicar nombroses activitats tant competitives com lúdiques:

Natació, waterpolo, triatló, atletisme, tennis, pàdel, frontó, bàsquet, futbol, fitness, activitats dirigides...

Gaudeix dels avantatges d'ésser soci del Club Natació Olot (CNO) amb les millors condicions, disposem de quotes individuals (soci titular) o familiars (socis adherits, parella i descendents des de 10 fins a 24 anys; i socis beneficiaris, nens i nenes fins a 10 anys) per tal de que tu i els teus pugueu gaudir dels nostres equipaments i serveis:

Si et sembla interessant, posa't en contacte amb nosaltres i estudiarem una proposta a la teva mida, concretarem una visita guiada per les nostres instal·lacions i t’informarem dels diferents serveis que tindràs al teu abast, així com dels horaris de les activitats dirigides que oferim als nostres socis.

Omple la sol·licitud d'informació per a nous socis, truca'ns al 972 26 20 28 o passa per les oficines del Club i t'informarem sense cap compromís.

Nom i cognoms
Direcció de correu electrònico  
Adreça  
Població  
Telèfon  
Edat  
Número de membres de la familia  
Parentiu  

Us informem que les dades personals que ens faciliteu seran incorporades als fitxers que són responsabilitat del Club Natació Olot, amb la finalitat de respondre a la vostra petició. Podeu exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les vostres dades per mail a comunicacio@cnolot.cat o al domicili social situal a l'avinguda Pere Badosa s/n, 17800 d'Olot.