Fes-te Soci! - Club Natació Olot

Fes-te soci

Fes-te Soci!

Més de 17.000 m2 d'instal·lacions

Més de 3.000 m2 de zona enjardinada - 1.500 m2 de piscines - 4 pistes de tennis - 3 pistes de pàdel - 320 m2 de gimnàs - pista de mini bàsquet - camp de futbol...

Podràs practicar nombroses activitats tant competitives com lúdiques:

Natació, waterpolo, triatló, atletisme, tennis, pàdel, frontó, bàsquet, futbol, fitness, activitats dirigides...

Gaudeix dels avantatges d'ésser soci del Club Natació Olot (CNO) amb les millors condicions, disposem de quotes individuals (soci titular) o familiars (socis adherits, parella i descendents des de 10 fins a 24 anys; i socis beneficiaris, nens i nenes fins a 10 anys) per tal de que tu i els teus pugueu gaudir dels nostres equipaments i serveis:

 

Si et sembla interessant, posa't en contacte amb nosaltres i estudiarem una proposta a la teva mida, concretarem una visita guiada per les nostres instal·lacions i t’informarem dels diferents serveis que tindràs al teu abast, així com dels horaris de les activitats dirigides que oferim als nostres socis.

Omple la sol·licitud d'informació per a nous socis, truca'ns al 972 26 20 28 o passa per les oficines del Club i t'informarem sense cap compromís.

Nom i cognoms
Direcció de correu electrònico  
Adreça  
Població  
Telèfon  
Edat  
Número de membres de la familia  
Parentiu  
Accepto l'Avis Legal / Política de Privacitat

De conformitat amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 i la Llei Orgànica l’informem que les dades formen part d'un fitxer responsabilitat de CN OLOT amb la finalitat de gestionar la relació, petició o, en el seu cas, l’e-mailing. Les seves dades seran conservades durant el període de responsabilitat o mentre sigui necessària per a la gestió de la relació. Les seves dades seran conservades durant estigui donat d’alta. L'usuari té el dret a accés, limitació, portabilitat, reclamació a l'autoritat Espanyola de Protecció de Dades, supressió o oblit, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades en l'e-mail administracio@cnolot.com o a Av. Pere Badosa, s/n 17800 - Olot Donarem resposta a qualsevol petició.