Forma part del Club - Club Natació Olot

Fes-te soci

Forma part del Club

Més de 17.000 m² d'instal·lacions. Què podràs gaudir si vens al CN Olot? Tindràs al teu abast l'entitat esportiva més gran de la Garrotxa, perquè puguis aconseguir tot el què et proposis. El secret per aconseguir-ho és començar!QUÈ PODRÀS COMENÇAR A GAUDIR COM A SOCI DEL CN OLOT:

Nova sala d'aigües amb:

 • Piscina principal PCO3 (25 metres x 8 carrers)
 • Piscina d'ensenyament (25 metres x 4 carrers)
 • Vas complementari (16 metres)
 • La sauna gratuïta

Espai d'estiu amb

 • La piscina exterior (25 metres x 8 carrers)
 • La piscina i el parc infantil
 • Més de 3.000 m² de zona enjardinada i solàrium

L'espai de competició amb:

 • La piscina de competició (25 metres x 8 carrers)

Les pistes de frontó i bàsquet

El camp de futbol de sorra

Podràs gaudir del Club durant els 362 dies de l'any, ja que les instal·lacions només es tanquen durant 3 dies festius*, perquè puguis fer esport i salut sempre que ho desitgis! Consulta els horaris del Club.

 

SERVEIS EXTRES A DISPOSICIÓ DELS SOCIS I USUARIS:

Però si encara en vols més, tens a la teva disposició serveis extres per contractar com:

Espai de gimnàs amb 320 m² dedicats a la pràctica del fitness:

Espai de pistes

 • 4 pistes de tennis i 3 pistes de pàdel

Podràs practicar nombroses activitats del món esportiu, tant competitives com lúdiques. Aconsegueix tot el que et proposis amb nosaltres i el teu esport. El secret per aconseguir-ho és començar:

 

TIPUS DE QUOTES I INSCRIPCIONS:

Gaudeix dels avantatges de ser soci del Club Natació Olot, l'entitat esportiva més gran de la Garrotxa, amb les millors condicions que et podem oferir:

 • Quotes individuals (soci titular)
 • Quotes familiars (socis adherits, parella i descendents des de 10 fins a 24 anys)
 • Socis beneficiaris (nens i nenes fins a 10 anys)

Tot per tal que tu i els teus pugueu gaudir dels nostres equipaments i serveis:

          
 


Pel pagament dels drets d’admissió no et preocupis, t’ho posem més fàcil que mai:

 • 50% al comptat (pagament amb efectiu o targeta) i la resta fins a 12 mesos sense interessos. Cobrament trimestral: 4 vegades a l’any en total).

 

Promoció vàlida només per a nous socis titulars amb pagament de 685 euros. Nous socis titulars de +65 anys, pagament al comptat (amb efectiu o targeta).

    


   

  


Si et sembla interessant, posa't en contacte amb nosaltres i estudiarem una proposta a la teva mida, concretarem una visita guiada per les nostres instal·lacions i t’informarem dels diferents serveis que tindràs al teu abast, així com dels horaris de les activitats dirigides que oferim als nostres socis. Anima't a formar part de l'entitat esportiva més gran de la Garrotxa i aconsegueix tot el que et proposis: el secret per aconseguir-ho és començar!

 

FORMULARI DE CONTACTE:

Omple la sol·licitud d'informació per a nous socis, truca'ns al 972 26 20 28 o passa per les oficines del Club (laborals de 9.00 a 21.00 h) i t'informarem sense cap compromís.

 

 

>>DEMANA MÉS INFORMACIÓ A TRAVÉS DEL FORMULARI<<

 

 

 

De conformitat amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 i la Llei Orgànica l’informem que les dades formen part d'un fitxer responsabilitat de CLUB NATACIÓ OLOT amb la finalitat de gestionar la relació, petició o, si s'escau, l’e-mailing. Les seves dades seran conservades durant el període de responsabilitat o mentre sigui necessària per a la gestió de la relació. Les seves dades seran conservades durant el temps que estigui donat d’alta. L'usuari té el dret a accés, limitació, portabilitat, reclamació a l'autoritat Espanyola de Protecció de Dades, supressió o oblit, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades en l'e-mail administracio@cnolot.com o a avinguda de Pere Badosa, s/n (17800) Olot. Donarem resposta a qualsevol petició al més aviat possible. * Els dies festius poden variar en funció de l'any natural o per decisions oragnitzatives de l'entitat.

 

Actualitzat el 17 de novembre de 2021