Altes socials - Club Natació Olot

Fes-te soci

Altes socials

Més de 17.000 m² d'instal·lacions per practicar esport. Tindreu al vostre  abast l'entitat esportiva més gran de la Garrotxa perquè pugueu aconseguir tot el que us proposeu. El secret per aconseguir-ho és començar!

ÍndexAvantatges per ser soci del Club Natació Olot:

Nova sala d'aigües amb:

 • Piscina principal PCO3 (8 carrers de 25 metres)
 • Piscina d'ensenyament (4 carrers de 25 metres)
 • Vas complementari (16 metres)
 • Sauna gratuïta

Espai d'estiu amb:

 • Piscina exterior (8 carrers de 25 metres)
 • Piscina infantil i parc infantil
 • Més de 3.000 m² de zona enjardinada i solàrium

L'espai de competició amb:

 • La piscina de competició (9 carrers de 25 m)

Espais polivalents per practicar esport:

 • Les pistes de frontó i minibàsquet
 • El camp de futbol
   

Podreu gaudir del Club durant els 362 dies de l'any, ja que les instal·lacions només es tanquen durant 3 dies festius*, perquè pugueu fer esport i salut sempre que ho desitgeu! Consulteu aquí els horaris del Club. * Els festius poden variar segons l'any.
 

Serveis extres a disposició dels socis i usuaris:

Però si encara en voleu més, teniu a la vostra disposició serveis extres amb preus i condicions especials per contractar com:

Espai de gimnàs amb 320 m² dedicats a la pràctica del fitness:

Espai de pistes

 • 4 pistes de tennis i 3 pistes de pàdel

Podreu practicar nombroses activitats del món esportiu, tant competitives com lúdiques. Aconseguiu tot el que us proposeu amb nosaltres i practiqueu esport:

Tipus de quotes i inscripcions:

 • Soci titular* i soci titular +65 anys
*El titular sempre serà el primer soci de la família de les altes socials.
**Els menors a partir de 14 anys poden ser socis titulars, sempre que tinguin l'autorització dels pares/mares o tutors.
 
 • Adherit (cònjuge, fills de socis de 10 fins a 24 anys o pares/mares)
 • Beneficiari (fills de socis fins a 9 anys)

Drets d'entrada:
 


Finançament drets d'entrada:

Pel pagament dels drets d’entrada no us preocupeu, us ho posem més fàcil que mai:

 • 50% al comptat (pagament amb efectiu o targeta) i la resta fins a 12 mesos sense interessos. El cobrament és trimestral en 3 o 4 quotes a l'any en total. Finançament vàlid només per a noves altes de socis titulars o altes de socis titulars amb quotes addicionals (adherits/beneficiaris).
 • Les altes dels socis titulars de +65 anys, adherits o beneficiaris l'abonament dels drets d'entrada es fan al comptat (pagament amb efectiu o targeta).


Quotes socials mensuals:

  


Més informació i altes socials:

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i estudiarem una proposta a mida, concretarem una visita guiada per les instal·lacions i us informarem dels diferents serveis dels quals disposareu. Animeu-vos a formar part de l'entitat esportiva més gran de la Garrotxa i aconseguiu tot el que us proposeu, us esperem!

 • Les altes socials (en qualsevol de les seves modalitats) es fan presencialment a les oficines del Club (de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i 16.00 a 20.00 h).
   

Formulari de contacte:

Ompliu la sol·licitud d'informació per a nous socis, truqueu al 972 26 20 28 o veniu a les oficines del Club (de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i 16.00 a 20.00 h) i us informarem sense cap compromís.

 

 

>>DEMANEU MÉS INFORMACIÓ A TRAVÉS DEL FORMULARI<<

 

 

 

De conformitat amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 i la Llei Orgànica l’informem que les dades formen part d'un fitxer responsabilitat de CLUB NATACIÓ OLOT amb la finalitat de gestionar la relació, petició o, si s'escau, l’e-mailing. Les seves dades seran conservades durant el període de responsabilitat o mentre sigui necessària per a la gestió de la relació. Les seves dades seran conservades durant el temps que estigui donat d’alta. L'usuari té el dret a accés, limitació, portabilitat, reclamació a l'autoritat Espanyola de Protecció de Dades, supressió o oblit, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades en l'e-mail administracio@cnolot.com o a avinguda de Pere Badosa, s/n (17800) Olot. Donarem resposta a qualsevol petició al més aviat possible. * Els dies festius poden variar en funció de l'any natural o per decisions organitzatives de l'entitat. Per tramitar qualsevol baixa social, cal que aquesta sigui comunicada de manera formal a l’administració del Club per mitjà d’un escrit, carta, fax, correu electrònic o personalment, signant el document de baixa voluntària, sempre que estigui al corrent de les quotes i serveis que es produeixin fins a la data de la sol·licitud. 

 

Actualitzat el 17 de novembre de 2022