Forma part del Club - Club Natació Olot

Fes-te soci

Forma part del Club

Més de 17.000 m² d'instal·lacions. Què podràs gaudir si vens al CN Olot?

 

 • Nova sala d'aigües amb 1.500 m² de piscines
 • Piscina principal PCO3 (25 metres)
 • Piscina d'ensenyament
 • Vas complementari

 • Piscina exterior (25 metres) amb més de 3.000 m² de zona enjardinada

 • 320 m² de gimnàs per a la pràctica de fitness i musculació i  2 sales d'activitats dirigides

 • 4 pistes de tennis, 3 pistes de pàdel, pista de frontó i la pista de mini bàsquet i camp de futbol

Podràs practicar nombroses activitats del món esportiu, tant competitives com lúdiques. Aconsegueix tot el que et proposis amb nosaltres i el teu esport:

 

Gaudeix dels avantatges de ser soci del Club Natació Olot, una de les entitats esportives més grans de la Garrotxa, amb les millors condicions! Disposem de:

 • Quotes individuals (soci titular)
 • Quotes familiars (socis adherits, parella i descendents des de 10 fins a 24 anys)
 • Socis beneficiaris (nens i nenes fins a 10 anys)

Tot per tal que tu i els teus pugueu gaudir dels nostres equipaments i serveis:

          
 

Pel pagament dels drets d’admissió no et preocupis, t’ho posem més fàcil que mai:

 • 50% al comptat (pagament amb efectiu o targeta) i la resta fins a 12 mesos sense interessos. Cobrament trimestral: 4 vegades a l’any en total).

 

Promoció vàlida només per a nous socis titulars amb pagament de 685 euros. Nous socis titulars de +65 anys, pagament al comptat (amb efectiu o targeta).

    


   

    

Si et sembla interessant, posa't en contacte amb nosaltres i estudiarem una proposta a la teva mida, concretarem una visita guiada per les nostres instal·lacions i t’informarem dels diferents serveis que tindràs al teu abast, així com dels horaris de les activitats dirigides que oferim als nostres socis.

Ompla la sol·licitud d'informació per a nous socis, truca'ns al 972 26 20 28 o passa per les oficines del Club i t'informarem sense cap compromís.

Nom i cognoms
Correu electrònic  
Adreça  
Població  
Telèfon  
Edat  
Nombre de membres de la família  
Parentiu  
 
Accepto l'Avís Legal / Política de Privacitat


De conformitat amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 i la Llei Orgànica l’informem que les dades formen part d'un fitxer responsabilitat de CLUB NATACIÓ OLOT amb la finalitat de gestionar la relació, petició o, si s'escau, l’e-mailing. Les seves dades seran conservades durant el període de responsabilitat o mentre sigui necessària per a la gestió de la relació. Les seves dades seran conservades durant el temps que estigui donat d’alta. L'usuari té el dret a accés, limitació, portabilitat, reclamació a l'autoritat Espanyola de Protecció de Dades, supressió o oblit, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades en l'e-mail administracio@cnolot.com o a avinguda de Pere Badosa, s/n (17800) Olot. Donarem resposta a qualsevol petició al més aviat possible.

Actualitzat el 20 de setembre de 2021