Memorial Santi Silvas - Club Natació Olot

Open Memorial Santi Silvas

Memorial Santi Silvas

L'extennista olotí i antic top-5 ATP Tommy Robredo ha estat el director d’aquest important esdeveniment esportiu de tennis en cadira de rodes que comptava amb el suport de la seva fundació i es va organitzar durant quasi una dècada. Des del 2009 fins al 2018 la competició tenia lloc habitualment cada any, durant la primera quinzena del mes de juny, a les instal·lacions del Club Natació Olot i va aconseguir esdevenir un dels moments més destacats durant l'estiu.

El torneig va començar l'any 2009 i era un homenatge a Santi Silvas: una persona entranyable, soci i tennista del Club Natació Olot, que un desgraciat accident el va deixar en cadira de rodes. Però, tot i això, va dedicar molt temps i esforços a organitzar esdeveniments com el que ara el recorda. El memorial Santi Silvas va ser la competició de tennis en cadira de rodes més rellevant que es va organitzar a Espanya, tant per la seva dotació en premis com per la categoria dels jugadors participants, masculins i femenins, d’acord amb el rànquing mundial del moment.

El torneig constava habitualment d’un quadre principal masculí amb 26 jugadors, un quadre secundari masculí amb 10 jugadors i un quadre femení amb 16 jugadores.

 

Guanyadors del Memorial Santi Silvas:

  • Edició 2020Suspesa per les afectacions de la COVID-19
  • Edició 2018: INDIVIDUAL Enrique Siscar - DOBLES Enrique Siscar i Iosu Vilahoz
  • Edició 2017: INDIVIDUAL Enrique Siscar - DOBLES Enrique Siscar i Álvaro Illobre

 

Més informació:

Oficines del Club

Avinguda de Pere Badosa, s/n 17800, Olot (Girona)
Atenció al públic: Horari d'obertura vigent de les instal·lacions
Gestions administratives: dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i 16.00 a 20.00 h
E-mail: 
secretaria@cnolot.cat Telèfon: 972 262 028

Actualitzat el 3 d'agost de 2023