Memorial Santi Silvas - Club Natació Olot

Memorial Santi Silvas

Memorial Santi Silvas

El tennista olotí Tommy Robredo és el director d’aquest important esdeveniment esportiu de tennis en cadira de rodes que té el suport de la seva fundació. La competició se celebra cada any, durant la primera quinzena del mes de juny, a les instal·lacions del Club Natació Olot i és un dels moments més destacats durant l'estiu.

El torneig va començar l'any 2009 i és un homenatge a una persona entranyable, soci i tennista del Club Ntació Olot. Un desgraciat accident el va deixar en cadira de rodes, però tot i això va dedicar molt temps i esforços a organitzar esdeveniments com el que ara el recorda.

El memorial Santi Silvas és la competició de tennis en cadira de rodes més important que se celebra a Espanya, tant per la seva dotació en premis com per la categoria dels jugadors participants, masculins i femenins, d’acord amb el rànquing mundial actual.

El torneig consta habitualment d’un quadre principal masculí amb 26 jugadors, un quadre secundari masculí amb 10 jugadors i un quadre femení amb 16 jugadores.

 

Guanyadors del Memorial Santi Silvas

  • Edició 2020: Suespesa per les afectacions de la COVID-19
  • Edició 2018: INDIVIDUAL Enrique Siscar - DOBLES Enrique Siscar i Iosu Vilahoz
  • Edició 2017: INDIVIDUAL Enrique Siscar - DOBLES Enrique Siscar i Álvaro Illobre