Comunicacions oficials - Club Natació Olot

Informació corporativa

Comunicacions oficials

En aquesta secció podreu trobar les comunicacions oficials del Club Natació Olot que s'aniran publicant puntualment amb tota la informació sobre l'actualitat de l'entitat.

 

Última comunicació

23/maig/2023 COMUNICAT
 
Suspensió de la 68a Travessia Tossols-Basil per la manca de cabal i la mala qualitat de l'aigua

 

El Club Natació Olot informa:

Per manca de cabal i la mala qualitat de l’aigua (contrastada amb les corresponents analítiques) per desenvolupar la prova al riu Fluvià, ens veiem obligats a suspendre l’organització de la 68a Travessia Tossols Basil programada per al dia 25 de juny de 2023.

La Travessia Tossols-Basil, que es va iniciar a la dècada dels anys cinquanta, és una prova de gran importància per al Club i lligada a la seva tradició i orígens. Tanmateix, també compta amb una forta vinculació al calendari competitiu català, i aconsegueix reunir més d’un centenar de nedadors i nedadores al riu Fluvià, alguns d’ells internacionals.

Lamentem profundament la cancel·lació d’aquesta prova i desitgem que la situació del cabal i la qualitat del nostre riu millori per tornar a trobar-nos en una cita esportiva tan important per al Club, per als nedadors i per a tots els amants de les travessies.

Esperem poder comptar amb tots vosaltres per a l’edició de 2024.
Gràcies a tots i fins ben aviat!

 

Club Natació Olot

 


Temporada 2022-2023


Temporada 2021-2022


 

Actualitzat el 23 de maig de 2023