Informació projecte segona fase - Club Natació Olot

2a fase de reforma i ampliació

Informació projecte segona fase

Després que l’assemblea del mes de juliol passat facultés la Junta Directiva per a la signatura d’un préstec, us informem que s’ha obtingut el finançament necessari que ens permet iniciar el procés de selecció per a la contractació d’un equip d’arquitectes i enginyers per a l’execució de la 2a fase, i finalment el concurs per l’adjudicació de les obres de reforma i ampliació de les instal·lacions.

Gràcies a l’esforç de tothom, les instal·lacions de reforma i ampliació de la 1a fase ja formen part del dia a dia del Club:

 • El nou gimnàs (amb la sala de fitness i musculació, dues sales d’activitats dirigides, una sauna i 4 vestidors).
 • La piscina d’estiu.
 • La nova sala d’aigües (amb la piscina PCO3, el vas complementari, la piscina d’ensenyament i una sauna).

Instal·lacions que se sumen a la piscina de competició, les pistes de tennis, pàdel, bàsquet i frontó, entre d’altres. Aquests serveis ja són una realitat que ens permet gaudir de l’esport al Club de la millor manera possible.

Comencem, doncs, a treballar per acabar aquest gran projecte de reforma i aconseguir el Club que ens mereixem: actual, adaptat a les necessitats de tothom i que ens garanteixi un futur prometedor per als pròxims cinquanta anys, gaudint de l’esport i del nostre benestar.

Igual com s'ha fet en la 1a fase, la Junta Directiva treballarà amb responsabilitat per fer realitat allò que els socis ens vau transmetre durant el procés participatiu que es va dur a terme per conèixer les necessitats.

També estem molt satisfets de poder-vos comunicar que, tal com ja us vàrem avançar a l’assemblea del mes de juliol passat, aquestes obres de la 2a fase de reforma i ampliació no representaran el cobrament de cap quota addicional.

Aprofitem també per informar-vos:

 1. El procés de realització de la 2a fase estarà dividit en 2 parts:
 • Procés de selecció per a la contractació d'un equip d'arquitectes i enginyers per a l'execució de la 2a fase de reforma i ampliació: en què els diferents equips de professionals podran plasmar les propostes, necessitats i espais que aquesta 2a fase de reforma i ampliació requereix. D’entre tots els presentats, s’escollirà un disseny guanyador que serà qui redactarà el projecte executiu.
 • Concurs de les empreses constructores: en què a partir del projecte executiu de l’equip guanyador, les empreses constructores que ho desitgin podran presentar les propostes per construir els nous espais del Club. D’entre totes, s’escollirà, per mitjà de criteris tècnics, econòmics, de garanties i constructius, l’empresa adjudicatària que farà finalment l’obra.

 

 1. Al final d’aquesta 2a fase, podrem gaudir de:
 • Nous i amplis vestidors interconnectats amb la nova sala d’aigües i els vestidors actuals de la piscina de competició.
 • Nous serveis d’administració i atenció al soci.
 • Nou bar de la terrassa del Club.
 • Nova sala social.
 • Nova sala d’activitats dirigides.
 • Nova sala de fisioteràpia, tractaments i massatges.
 • Altres serveis (magatzem i arxius del Club, etc.).

 

      


Si teniu dubtes, podeu consultar el nostre apartat de FAQS (preguntes freqüents) dedicat a resoldre aspectes de manera més detallada.

Treballem per aconseguir unes instal·lacions completes, modernes i a l’altura del que el soci del CN Olot es mereix, que ens mantindran capdavanters dins dels clubs esportius de Catalunya.

Gràcies a la dedicació de tothom, el futur del nostre Club és engrescador. Desitgem que estigueu tan il·lusionats com nosaltres per començar aquesta nova etapa del Club.

Entre tots ho estem fent possible. Gràcies pel vostre suport!

Olot, 19 de març de 2021