Trofeu Memorial Raül Ramos - Club Natació Olot

Memorial Raül Ramos

Trofeu Memorial Raül Ramos

El trofeu Memorial Raül Ramos és des de fa molts anys una referència de la natació garrotxina i d'arreu del territori i porta el nom de qui va ser durant molts anys entrenador de la casa. La competició es prepara amb molta estima per part de tots els membres del CN Olot i de la secció de natació: esportistes, pares i mares, voluntaris i tècnics. Tot aquest treball ha fet que la prova gaudeixi amb la participació dels millors nedadors dels clubs de Girona, Osona i d'altres zones de Catalunya, al llarg de totes les edicions.

  • El Memorial Raül Ramos ha anat canviant de programa i de format en el transcurs dels anys. Des d'aleshores, s'ha focalitzat la participació amb els nedadors de categoria infantil i superiors (fins aleshores també encara competien altres categories d'edats inferiors), i s'ha desdoblat la competició en sessió de matí i de tarda, amb format d'eliminatòries i finals. A més, s'ha treballat per anar augmentant el nivell del trofeu, contactant any rere any amb alguns dels millors nedadors i clubs de Catalunya i d'Espanya.


Grans nedadors

En les darreres edicions han desfilat per la piscina de les Tries importants nedadors com: Rafael Muñoz, Brenton Cabello (tots dos olímpics), Neus Gonzàlez, Carla Campo i Mireia Garcia (totes dues internacionals), a més de comptar amb rellevants clubs de natació com el Club Natació Sant Andreu, el Club Natació Terrassa o el Club Natació Mataró.

Per part local, el trofeu és una de les competicions més importants de la temporada, ja que, al valor competitiu, s'hi afegeix el valor extra de ser la "nostra competició", i ningú no vol fallar. A banda d'un extraordinari ambient de competició, cada any al Raül Ramos s'hi respira, també, un gran esperit d'equip.

 

Guanyadors del trofeu Raül Ramos

 

Actualitzat el 30 d'octubre de 2021