Presentació Seccions 2017-2018

Presentació de les Seccions 2017-2018

Olot, dissabte 21 d'octubre de 2017.

Aquest dissabte el CN Olot va fer la tradicional presentació oficial de les seves seccions esportives de competició i el sopar de lliurament de trofeus la natació, el waterpolo, el tennis, l'atletisme, el triatló i el futbol de veterans varen ser els protagonistes de la jornada. 

Repetint l'exitosa proposta de l'any passat, la presentació i el sopar es van organitzar en dues localitzacions ben diferents, la presentació de les seccions es va fer dins el recinte de la piscina de competició del Club i el sopar i lliurament de trofeus, com ja és costum en els darrers anys, es va fer en el Restaurant Can Xel de Santa Pau. 

A /24 de 8 de vespre a la piscina de competició del CN Olot amb una grada plena a vessar i amb un ambient molt festiu, es va iniciar la presentació de les 6 seccions de competició, va obrir la cerimònia la secció de natació, seguida de la de triatló, waterpolo, futbol, atletisme i per finalitzar, la secció de tennis.

Es va aprofitar aquesta presentació per presentar en societat les incorporacions dels nous tècnics de tennis, natació, triatló i waterpolo.

Un cop presentats tots els esportistes que configuren les seccions esportives per aquesta nova temporada 2017/2018 del CN Olot, es va fer la gran foto de família amb tots els esportistes assistents a la cerimònia de presentació.


Fes clic per veure totes les fotos de la presentació (fotos: Quim Roca)

La segona part de la diada estava programa per a 2/4 de 10 del vespre al restaurant Can Xel de Santa Pau, on prop de 200 assistents entre membres del Club, tècnics, esportistes i els sus familiars varen poder gaudir del tradicional sopar i lliurament de trofeus de la temporada 2016/2017 en les categories de regularitat, promesa, als millors de cada secció, punts FINA i Trofeu President. Destacar que enguany el CN Olot va fer un reconeixement especial a dues persones molt vinculades al Club com són l'exdirector tècnic i primer entrenador de la secció de tennis l'Àngel Robredo que recentment i després de més de 30 anys de dedicació al Club s'ha jubilat, i a una persona que ha treballat des de fa més de 25 anys per promocionar l'atletisme i que encara segueix treballant amb la mateixa energia que el primer dia, aquest merescut reconeixement va ser per en Josep Danés.

La Junta del CN Olot vol agrair a tots els participants i col·laboradors fer d'aquesta festa un referent pel que fa a companyonia i germanor entre totes les seccions del Club.

 


Fes clic per veure totes les fotos de la cerimònia i del  sopar 


Els guardonats en aquesta edició varen ser:

REGULARITAT    
NATACIÓ Prebenjamí Júlia Estarriola
  Benjamí Ariadna Piqueras
  Aleví Gemma Surroca
  Infantil Berta Vidal
  Júnior Gerard Martí
  Absolut Òscar Saura
  Màster Vanesa Aguilera
WATERPOLO Infantil Ferran Planella
  Cadet i absolut Jordi Rubio
ATLETISME Cadet Climent Esqueu
TRIATLÓ   Martí Palma
TENNIS   Queralt Molina
PREMI PROMESA    
NATACIÓ   Queralt Pons
WATERPOLO   Gerard Currius
ATLETISME   Marc Codony
ATLETISME EQUIPS   Climent Esqueu
    Joan Reixach
    Pol Monells
    Briç Jou
    David Pedrosa
TRIATLÓ   Pol Monells
TENNIS FEMENÍ   Malak Abarkane
TENNIS MASCULÍ   Roger Prat
MILLOR DE CADA SECCIÓ  
NATACIÓ Femení Lídia Huete
  Masculí Oscar Saura
WATERPOLO   Biel Segura
ATLETISME   Núria López
TRIATLÓ  Femení Clara Aulinas
  Masculí Joan Reixach
TENNIS Femení Ivet Prat
  Masculí Xevi Prat
TROFEU PUNTS FINA    
766 punts   David Granados
TROFEU PRESIDENT    
  Femení  Clara Aulinas
 

Masculí

Biel Segura
  Masculí (accèssit) Òscar Saura

 

RECONEIXEMENTS ESPECIALS  

A l'Àngel Robredo per la seva dedicació i professionalitat durant més de 30 anys al capdavant de la secció de tennis.

 

 

A en Josep Danés per la seva trajectoria, dedicació i per l'estima demostrada a la secció d'atletisme i al Club durant més de 25 anys.

 

 

.