Presentació i contacte - Club Natació Olot

Seccions esportives

Presentació i contacte

El Club Natació Olot, amb més de seixanta anys d’història, dedicat al foment, la promoció i la pràctica de l’esport. Compta amb cinc seccions esportives, en què es competeix en àmbit català i nacional, amb més de 200 esportistes federats.


La voluntat de les seccions esportives del Club és promoure l'esport de competició entre tots els habitants d'Olot, la Garrotxa i qui en tingui ganes, des dels més petits fins als més veterans. Amb la pràctica esportiva es desenvolupa i fomenta un entorn i valors relacionats amb l'esforç, dedicació, convivència i salut física. Amb un equip tècnic i unes instal·lacions d'alt nivell, aspirem a desenvolupar el potencial dels nostres esportistes, en els diferents nivells i categories que poden recórrer durant el seu pas per les seccions.

Convidem a tots els amants de l'esport, des dels principiants fins als més experimentats, a unir-se a la nostra família esportiva al Club Natació Olot. Sigui quina sigui la vostra passió esportiva, trobareu un lloc per créixer, competir i gaudir de l'esport al CN Olot.

  • A més, també podeu animar-vos a practicar esport amb les àrees de pàdel i de futbol.

 

Més informació:

Diego Méndez (director esportiu)
E-mail: 
dtesportiu@cnolot.cat Telèfon: 972 26 20 28

Oficines del Club
Avinguda de Pere Badosa, s/n 17800, Olot (Girona)
Atenció al públic: Horari d'obertura vigent de les instal·lacions
Gestions administratives: dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i 16.00 a 20.00 h
E-mail: 
secretaria@cnolot.cat Telèfon: 972 26 20 28

Actualitzat el 15 de febrer de 2024