Presentació Seccions 2016-2017

Presentació de les Seccions 2016-2017

Olot, dissabte 26 de novembre de 2016.

Aquest dissabte el CN Olot va fer la tradicional presentació oficial de les seves seccions esportives de competició i el sopar de lliurament de trofeus la natació, el waterpolo, el tennis, l'atletisme, el triatló i el futbol de veterans varen ser els protagonistes de la jornada. El president de l'entitat, en Gaspar Senis, no va poder assistir tot i els esforços per poder-ho fer per la coincidència d'aquest esdeveniment amb el viatge oficial a Madrid per a assistir a l'Assemblea extraordinària per a l'elecció de president i de la comissió delegada de la RFEN.

En aquesta ocasió la presentació i el sopar es van organitzar en dues localitzacions ben diferents, la presentació de les seccions es va fer dins el recinte de la piscina de competició del Club i el sopar i lliurament de trofeus, com ja és costum en els darrers anys, es va fer en el Restaurant Can Xel de Santa Pau. 


A /24 de 8 de vespre a la piscina de competició del CN Olot amb una grada plena a vessar i amb un ambient molt festiu, es va iniciar la presentació de les 6 seccions de competició, va obrir la cerimònia la secció de natació, seguida de la de triatló, waterpolo, futbol, atletisme i per finalitzar, la secció de tennis.

Es va aprofitar aquesta presentació per presentar en públic les noves equipacions esportives que les seccions de tennis i atletisme estrenen enguany.

Un cop presentats tots els esportistes que configuren les seccions esportives per aquesta nova temporada 2016/2017 del CN Olot, es va fer un emotiu i merescut homenatge a dos grans de l'esport internacionals que han participat en els darrers jocs de Rio de Janeiro i que varen néixer esportivament al CN Olot, el primer a rebre el seu reconeixement va ser l'àrbitre internacional de waterpolo Xevi Buch i l'altre, en Blai Mallarach, reconegut waterpolista internacional. Tots dos varen rebre una placa commemorativa on el club que els ha vist néixer i créixer com esportistes els felicitava per la seva gran trajectòria i els agraïa haver dut arreu, el nom i l'orgull de les seves arrels.
Per finalitzar, res millor que una gran foto de família amb tots els esportistes assistents a la cerimònia de presentació.


Fes clic per veure totes les fotos de la presentació (fotos: Billy Ramón)

 

La segona part de la diada estava programa per a 2/4 de 10 del vespre al restaurant Can Xel de Santa Pau, on prop de 240 assistents entre membres del Club, tècnics, esportistes i els sus familiars varen poder gaudir del tradicionalsopar i lliurament de trofeus de la temporada 2015/2016 en les categories de regularitat, promesa, als millors de cada secció, punts FINA i Trofeu President. Destacar que enguany el CN Olot va fer un reconeixement especial a l'equip aleví femení de tennis per haver-se proclamat campiones de Catalunya plata de la seva categoria, i a l'equip absolut de natació, pel seu ascens a la 1a divisió Catalana.

La Junta del CN Olot vol agrair a tots els participants i col·laboradors fer d'aquesta festa un referent pel que fa a companyonia i germanor entre totes les seccions del Club.


Fes clic per veure totes les fotos de la cerimònia i del  sopar 


Els guardonats en aquesta edició varen ser:

 

 

REGULARITAT    
NATACIÓ Benjamí Queralt Pont
  Aleví Sergi Babiano
  Infantil Gerard Martí
  Júnior i absolut Lídia Huete
  Màster Jordi Teixidor
WATERPOLO Infantil Alek Caldelas
  Cadet i absolut Arnau Casadevall
ATLETISME Cadet Cèlia Colldecarrera
TRIATLÓ   Enric Gussinyer
TENNIS Aleví i infantil Ivet Prat
FUTBOL   Loren Lemos
PREMI PROMESA    
NATACIÓ   Aina Arrebola
    Núria Marguí
WATERPOLO   Marc Alabau
ATLETISME   Clara Aulinas
TRIATLÓ   Clara Aulinas
TENNIS   Malak Abarkane
MILLOR DE CADA SECCIÓ  
NATACIÓ Femení Lídia Huete
  Masculí Oscar Saura
  Masculí (accèssit) David Granados
  Màster Gemma Soy
WATERPOLO   Dani Puerto
ATLETISME   Marià Padrosa
  (accèssit) Isaac Barti
TRIATLÓ   Ernest López
TENNIS   Xevi Prat
FUTBOL   Quel Boada
TROFEU PUNTS FINA    
715 punts   Roger Coma
629 punts   Albert Martí
TROFEU PRESIDENT    
  Femení  Lídia Huete
 

Masculí

Aleix Domènech

 

RECONEIXEMENTS ESPECIALS  

A l'equip aleví femení de tennis per proclamar-se campiones de Catalunya d'argent 2016

 
Malak Abarkane
Carla Arques
Berta Cruells
Marta Guell
Lia Lopez
Queralt Molina
Bruna Montane
Martina Montane
Ivet Prat
Mar Serrat

I al seu entrenador: Angel Robredo

 

 

A l'equip de natació absolut pel seu ascens a la 1a divisió Catalana

Victor Aguilera
Vanessa Aguilera
Judith Alarcón
Clara Aulinas
Paula Barcons
David Caritg
Turina Castañer
Roger Coma
Laia Coma
David Granados
Lidia Huete
Mireia Lucena
Tania Marguí
Albert Martí
Gerard Martí
Laura Palau
Nuria Payola
Estel Raset
Ariadna Ribas
Noemi Roca
Marc Romero
Oscar Saura
Berta Vidal

I al seu entrenador: Antonio Oliveira