Presentació sala de fitness i musculació - Club Natació Olot

Gimnàs

Presentació sala de fitness i musculació

Al Club Natació Olot disposem d'una sala de fitness renovada i equipada amb màquines de la prestigiosa marca Matrix Fitness, que ofereixen les últimes novetats en ergonomia i facilitat d'ús per l’entrenament cardiovascular o de musculació.

El fitness implica l'ús de les diferents màquines, pesos lliures i altre material que permeten treballar els músculs del cos. Des de la tonificació, al treball de força màxima, en combinació amb el treball cardiovascular i els estiraments, conformen el concepte Fitness. A la nostra sala de fitness i musculació hi trobaràs el que necessites per treballar cada un d'aquests aspectes. Els tècnics de sala estan a disposició de tots els usuaris per assessorar-vos i fer-vos rutines a la vostra mida.
 

Preus sala de fitness i musculació:

SOCIS

12,50 €*

3 €

Abonament mensual

Accés sala 1 dia

NO DISPONIBLE

3 €

NO SOCIS

IMPORTANT NO SOCIS! Per accedir a la sala de fitness i musculació cal adquirir l'entrada d'accés al Club per a no socis de 8 € (permet utilitzar totes les piscines, vestidors, zona enjardinada amb solàrium i altres espais bàsics del Club, durant la jornada).


*La quota de l'àrea de fitness dels socis es cobra a l'inici de cada trimestre natural. Podeu consultar el calendari de rebuts de l'any vigent aquí.

 

Més informació

Andrea Martín (coordinadora d'activitats dirigides i fitness)
Telèfon: 972 26 20 28 (dilluns a divendres de 9.00 a 20.00 h)
E-mail: fitness@cnolot.cat

 

Enllaços d'interès

Generalitat de Catalunya

 

Per tramitar qualsevol baixa social, cal que aquesta sigui comunicada de manera formal a l’administració del Club per mitjà d’un escrit, carta, fax, correu electrònic o personalment, signant el document de baixa voluntària, sempre que estigui al corrent de les quotes i serveis que es produeixin fins a la data de la sol·licitud. 

 

Actualitzat el 17 d'abril de 2023