Presentació sala de fitness i musculació - Club Natació Olot

Gimnàs

Presentació sala de fitness i musculació

Al Club Natació Olot disposem d'una sala de fitness equipada amb màquines de la marca Matrix Fitness, que ofereixen les últimes novetats en ergonomia i facilitat d'ús per l’entrenament cardiovascular o de musculació.

  • El fitness implica l'ús de les diferents màquines, pesos lliures i altre material que permeten treballar els músculs del cos. Des de la tonificació, al treball de força màxima, en combinació amb el treball cardiovascular i els estiraments, conformen el concepte Fitness. A la nostra sala de fitness i musculació hi trobaràs el que necessites per treballar cada un d'aquests aspectes. Els tècnics de sala estan a disposició de tots els usuaris per assessorar-vos i fer-vos rutines a la vostra mida.
     

Preus sala de fitness i musculació 2023-2024:

SOCIS

13 € 9 €*

3 €

Preu mensual
horari complet

Preu mensual
horari reduït d'obertura

(dilluns a divendres fins a les 17.30 h
i cap de setmana en horari complet)

Accés puntual
sala 
1 dia

NO DISPONIBLE NO DISPONIBLE

3 €

NO SOCIS

IMPORTANT! Per a poder fer ús de l'entrada d'accés puntual 1 dia a la sala de fitness i musculació, també cal adquirir l'entrada d'accés al Club per a no socis (permet fer servir totes les piscines, vestidors, zona enjardinada amb solàrium i altres espais bàsics del CN Olot, durant un dia).


La quota de l'abonament de la sala de fitness i musculació es cobra a l'inici de cada trimestre natural (gener, abril, juliol i octubre). Podeu consultar el calendari de rebuts de l'any vigent aquí. Per tramitar qualsevol baixa social, cal que aquesta sigui comunicada de manera formal a l’administració del Club per mitjà d’un escrit, carta, fax, correu electrònic o personalment, signant el document de baixa voluntària, sempre que estigui al corrent de les quotes i serveis que es produeixin fins a la data de la sol·licitud.

*Actualment, i per garantir la comoditat de l'aforament de la sala de fitness i musculació, els nous abonaments només es podran fer amb l'horari reduït. S'anirà informant puntualment.

 


 

Enllaços d'interès:

Generalitat de Catalunya

 


Més informació:

Andrea Martín (coordinadora d'activitats dirigides i fitness)
E-mail: 
fitness@cnolot.cat Telèfon: 972 26 20 28

Oficines del Club
Avinguda de Pere Badosa, s/n 17800, Olot (Girona)
Atenció al públic: Horari d'obertura vigent de les instal·lacions
Gestions administratives: dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i 16.00 a 20.00 h
E-mail: 
secretaria@cnolot.cat Telèfon: 972 26 20 28

 

Actualitzat el 28 de juliol de 2023