Edició 2019 - Club Natació Olot

Mitja Marató de la Garrotxa

Edició 2019

El diumenge 14 d’abril es va celebrar la 25a edició de la tradicional Mitja Marató de la Garrotxa, un número que demostra la bona acollida que té any rere any aquesta cita. A més, també va tenir lloc la 6a Cursa Popular de 10km, ambdues organitzades pel Club Natació Olot. Amb una participació de més de 600 corredors i corredores, a les 9:30h es va donar el tret de sortida a aquestes dues proves tan consolidades dins el calendari de casa nostra. El seu fantàstic recorregut, el paisatge únic i els regals als finishers (un pernil pels corredors de la Mitja i un lot d’embotits pels de la Popular), fan que aquestes dues proves siguin dos dels esdeveniments imprescindibles a les agendes dels atletes.

La primera posició de la 25a Mitja Marató de La Garrotxa en categoria masculina va ser per Nan Oliveras i Arnau Turón, amb un temps de 1h 11m 24s tots dos. En categoria femenina la guanyadora va ser Cristina Rovira, que la va finalitzar amb1h 34m 01s. Pel que fa a la 6a Cursa Popular de 10 Km, el guanyador en categoria masculina va ser Jordi Alsina amb un temps de 31m 39s. I la primera posició femenina se la va emportar la Clara Aulinas del Club Natació Olot amb 41m 19s. Aquesta 25a edició ha estat rodona, i el fantàstic temps ha permès als atletes i espectadors gaudir de les màximes comoditats i atencions: punts d’avituallament durant tota la cursa, una carpa amb refrigeris a l’arribada, guarda-roba, accés a dutxes, lavabos i l’esperada zona de massatges a càrrec de l’Escola de Massatge Integratiu.

L’organització i la Junta Directiva del CNO volen agrair a tots els participants, al gran nombre de voluntaris que hi han col·laborat, als treballadors del CN Olot, a les empreses col·laboradores, als mitjans de comunicació i a les autoritats assistents, la seva implicació i participació. També volem fer un agraïment especial a l’Ajuntament d’Olot, l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, Creu Roja, Mossos d’esquadra, Policia Municipal d’Olot, Protecció Civil i la resta d’entitats col·laboradores pel seu esforç en aquesta cita esportiva.

Moltes gràcies a tothom i fins a la pròxima edició!

 

 

Fes clic >>aquí<< per accedir a les classificacions

 

 

Actualitzat l'11 de gener de 2022