Edició 2017 - Club Natació Olot

Mitja Marató de la Garrotxa

Edició 2017

Iniciada la primavera i amb una temperatura que li feia justícia, aquest diumenge s'ha celebrat la 23a edició de la Mitja Marató de la Garrotxa i la 4a de la Cursa Popular de 10 KM organitzades pel CN Olot. Amb una molt bona participació on més de 750 inscrits han pres part en les edicions d'enguany d'aquestes dues curses organitzades pel CN Olot. A les 10 del matí en punt, s'ha donat el tret de sortida a les dues curses, el ja conegut i fantàstic recorregut, la bona organització, el paisatge únic i els originals regals als finishers (un pernil pels de la Mitja i un lot d'embotits pels de la Popular) fan que aquestes dues proves siguin dos dels esdeveniments imprescindibles a les agendes dels fondistes de tot el territori.

La primera posició de la 23a Mitja Marató en categoria masculina ha estat per Jordi Rabionet (PR Bones Estones) amb un temps final d'1:12:58 i en categoria femenina la vencedora ha estat Esther Canalias (CE Olot Terra de Volcans) amb un temps d'1:32:23. També cal destacar els resultats d'en Jordi Roura (CN Olot), en 3a posició dins la classificació general amb un temps de 1.13.45. La cursa de 10 km, l'ha guanyat en categoria masculina Luke H Howard (independent) amb un temps de 32.39 i en la general femenina, Alba Batlle (GEIEG) que ha fet un temps de 40:58.

Les curses s'han desenvolupat dins els temps establerts, oferint a atletes i espectadors les màximes comoditats i atencions, com és de costum en els darrers anys, s'ha posat a disposició dels corredors una carpa amb refrigeris, accés a dutxes, lavabos, i l'esperada zona de massatges que un altre cop ha anat a càrrec del centre Escuela Internacional de Masaje Integrativo, on s'ha ofert als corredors un merescut massatge recuperador que tothom ha agraït molt.

A la cerimònia de lliurament de trofeus hi han participat diverses autoritats a les quals l'organització vol agrair la seva implicació, en representació de l'Ajuntament d'Olot hi ha participat la Mar Roca, regidora de joventut i esports, també agrair la presència del representant territorial de l'Esport a Girona, Josep Pujols, el president del Consell esportiu de la Garrotxa, en Josep M. Fabregó, i en representació del CN Olot, Gemma Soy, Imma Romero i Coral Serrat.

El CN Olot vol agrair a tots els participants, al gran nombre de voluntaris que han fet possible un any més el bon desenvolupament i organització d'aquestes proves, als treballadors del Club, empreses col·laboradores, mitjans de comunicació, així com un agraïment especial a l'Ajuntament d'Olot, l'Ajuntament de la Vall d'en Bas, Creu Roja, Policia Local, Mossos d'Esquadra, Protecció Civil i resta i d'entitats col·laboradores per l'esforç que demostren any rere any per consolidar aquestes dues cites esportives, moltes gràcies a tots!