Mitja Marató de la Garrotxa - Club Natació Olot

Mitja Marató de la Garrotxa

Mitja Marató de la Garrotxa

La Mitja Marató ha assolit un prestigi entre el conjunt de mitges maratons per la bellesa del circuit i per la curiositat i particularitat del regal a tots els participants: un pernil com a representació de l'economia pròpia de la comarca de la Garrotxa (el sector porcí). 

  • El circuit transcorre per l'entorn de la Vall de Bas (la Pinya i el Mallol), amb les esplèndides vistes de la muntanya de Santa Magdalena i el Puigsacalm, i tant en l'anada com en la tornada travessa la bonica ciutat d'Olot, que és la capital de la Garrotxa.


L'acceptació de la Mitja Marató s'ha vist recompensada pels fondistes amb una participació cada vegada en augment, fins a aconseguir centenars de participants en les últimes edicions. Tanmateix, les dues curses són de circuit homologat:

  • La Mitja Marató de la Garrotxa compta amb un recorregut de 21,097 km
  • La Cursa Popular de 10 km coincideix amb els primers i els últims 5 km de la Mitja Marató.


Habitualment la jornada es realitza a l'inici de la primavera, la qual cosa li fa augmentar la pinzellada de llum i color que dona a la Garrotxa a aquesta època de l'any. Les sensacions del corredor es veuen recompensades pel bonic paisatge i l'experiència de competir en una de les curses més consolidades de la comarca. Aprofiteu i no us perdeu les curses del pernil i de l’embotit, que de ben segur, seran una experiència per a tots els amants de l’atletisme i de l’esport.
 

Actualitzat l'11 de gener de 2022