Mitja Marató de la Garrotxa - Club Natació Olot

Mitja Marató de la Garrotxa

Mitja Marató de la Garrotxa

La Mitja Marató ha assolit un prestigi entre el conjunt de mitges maratons per la bellesa del circuit i per la curiositat i particularitat del regal a tots els participants que acabin les curses dins dels temps establerts: un pernil com a representació de l'economia pròpia de la comarca de la Garrotxa (el sector porcí). 

 • El circuit transcorre per l'entorn de la Vall de Bas (la Pinya i el Mallol), amb les esplèndides vistes de la muntanya de Santa Magdalena i el Puigsacalm, i tant en l'anada com en la tornada travessa la bonica ciutat d'Olot, que és la capital de la Garrotxa.

L'acceptació de la Mitja Marató s'ha vist recompensada pels fondistes amb una participació cada vegada en augment, fins a aconseguir centenars de participants en les últimes edicions.

CARECTERÍSTIQUES TÈCNIQUES/RECORREGUT
Les dues curses són de circuit homologat:

 • La Cursa Popular de 10 km coincideix amb els primers i els últims 5 km de la Mitja Marató
  Wikiloc - Runedia
 
 

Habitualment la jornada es realitza a l'inici de la primavera, la qual cosa li fa augmentar la pinzellada de llum i color que dona a la Garrotxa a aquesta època de l'any. Les sensacions del corredor es veuen recompensades pel bonic paisatge i l'experiència de competir en una de les curses més consolidades de la comarca. Aprofiteu i no us perdeu les curses del pernil i de l’embotit, que de ben segur, seran una experiència per a tots els amants de l’atletisme i de l’esport.

 

RÈCORDS RESULTATS MITJA MARATÓ DE LA GARROTXA

 • Masculí: 1 hora 06 minuts 53 segons Nan Oliveras Font (2022)
 • Femení: 1 hora 23 minuts 43 segons
   

RÈCORD PARTICIPACIÓ

 • Mitja Marató de la Garrotxa: 650 atletes (2016)
 • Cursa Popular de 10 km: 250 atletes (2016)
   

PARTICIPACIÓ ÚLTIMA EDICÓ

 • Mitja Marató de la Garrotxa: 237atletes (2022)
 • Cursa Popular de 10 km: 111 atletes (2022)
   

 

Actualitzat el 12 de maig de 2022