Edició 2014 - Club Natació Olot

Trofeu Memorial Raül Ramos

Edició 2014

 

El Memorial Raül Ramos que forma part del circuit DS-Girosona es consolida com un dels grans dins el calendari de la natació a Catalunya, en aquesta XXI edició s'han tornat a omplir a vessar d'espectadors les grades del club Natació Olot que han gaudit del gran espectacle que han ofert els prop de 250 nedadors participants en la piscina de competició del Club.

Des de les 9.30 del matí i fins passades les 6 de la tarda, es van anar disputant diferents sèries per categories, com ja és tradicional i com final de festa, l'ultima prova i la més espectacular i que més expectació va despertar, va ser la de 50 metres lliures, en què es va acabar imposant un dels grans protagonistes de la jornada, el velocista Rafael Muñoz del club Navial (Córdoba). En categoria femenina, la nedadora més ràpida va ser la Laura Gálvez, del Club Natació Sant Andreu. Un dels grans al·licients era veure l’actuació dels Olímpics Rafa Muñoz del Navial i en Luis Medel del CN l'Hospitalet que varen oferir una gran demostració de tècnica i també van ser molt interactius amb el públic, actitud que la grada va agrair molt.

És sens dubte una de les competicions que els nedadors de l'Olot marquen al calendari any rere any, una competició a casa amb nedadors de nivell i davant del seu públic. Un any més, els nedadors olotins han demostrat el seu potencial completant un gran trofeu, sent només superats pels potents equips del CN Sant Andreu i del CN L´Hospitalet.

Grans com a equip gràcies al gran rendiment individual. Un total de 12 medalles, quatre d'elles d'or són el positiu bagatge per a l'equip local del trofeu. Les medalles es van repartir entre un total de vuit nedadors. A l'apartat femení, la nedadora més destacada va tornar a ser Lidia Huete amb dues victòries en les proves de 100 papallona i 100 estils. No només va vèncer en dues proves sinó que també es va alçar amb el premi a la millor nedadora de la competició segons els punts FINA per la seva gran marca d'1.01.09 en els 100 papallona. També Laia Coma va tenir una gran actuació aconseguint dues medalles, plata en 100 esquena i bronze en 100 lliures. La tercera en aconseguir medalla va ser Tania Marguí amb la seva plata en els 100 lliures categoria infantil.

Pel que fa als nois, doble victòria de l'infantil Roger Coma en 100 lliures i 100 estils, portant-se igualment el premi al millor nedador del trofeu en categoria infantil gràcies a la seva marca de 55.63 en els 100 lliures. Doble medallista també Víctor Aguilera, que va aconseguir dues plates en els 100 i 200 esquena. Els altres medallistes van ser Albert Martí plata en els 200 braça, Óscar Saura també plata en els 100 lliures i Gerard Martí bronze en 100 esquena categoria infantil.

Destacar de la participació forana, la victòria final de l'internacional Rafael Muñoz (Navial) que també es va imposar en uns interessantíssims 50 lliures, que pel que fa a les noies va tenir com a protagonista i vencedora final a la nedadora del CN Sant Andreu Laura Gálvez. Però a part d'aquests dos noms la competició va tenir la sort de comptar amb grans noms que van fer d'aquesta competició una autèntica demostració de natació de gran nivell.

 

PUNTS FINA

       
  MASCULÍ ABSOLUT RAFAEL MUÑOZ (NAVIAL)

100 PAPALLONA

    INFANTIL

ROGER COMA (CN OLOT)

100 LLIURES
  FEMENÍ      
    ABSOLUT

LIDIA HUETE (CN OLOT)

100 PAPALLONA
    INFANTIL

MERITXELL FONT (GEIEG)

100 ESQUENA
         

PUNTS FINA LOCAL

       
  MASCULÍ ABSOLUT

OSCAR SAURA 100 LLIURES

100 LLIURES
    INFANTIL

DAVID CARITG

100 BRAÇA
         
  FEMENÍ ABSOLUT

LAIA COMA

100 LLIURES
    INFANTIL

TANIA MARGUÍ

100 LLIURES
         
CLASS. EQUIPS    

 

 

 
    1r CN SANT ANDREU  
    2n CN L´HOSPITALET  
    3r CN OLOT  
         
50 LLIURES      

 

 

    MASCULÍ RAFAEL MUÑOZ NAVIAL
    FEMENÍ LAURA GALVEZ CN SANT ANDREU
         
         

 

 

Resultats de la competició:

 

Taula de rècords

 

 


Guanyadors punts FINA locals

 


Classificació per equips

 


Guanyadors 50 lliures

 


Nedadors i equip tècnic del CN Olot celebrant els bons resultats