Edició 2017 - Club Natació Olot

Trofeu Memorial Raül Ramos

Edició 2017

 

El dissabte 2 de desembre es va celebrar en les instal·lacions del Club Natació Olot la 24à edició del Trofeu Raül Ramos de natació. Un trofeu sempre especial per al propi club així com per als components del seu equip. Aquest any, igual que en anteriors edicions, l'acollida per part del public va ser fantàstica, omplint totalment les graderies des de primera hora del matí.

Com en edicions anteriors el format de competició va ser d'eliminatòries en la sessió de matí (a excepció de les proves de 200 metres) i de finals en la sessió de tarda, així com de la ja clàssica eliminatòria de la prova dels 50 metres.

La motivació dels nedadors, com sempre per a aquesta cita, va ser més que notable, i es va veure reflectida en els resultats finals. El Club Natacio Olot va finalitzar el trofeu en 2à possició per equips per darrere del Sant Andreu i per davant d'Hospitalet, amb un total d'11 metalls, 4 d'ells d'or.

Pel que fa a l'actuació individual, es van obtenir un gran numero de millors marques personals, així com un nou record del club en el 100 estils femení, obtingut per Lídia Huete, que no fa una altra cosa que reafirmar el seu gran estat de forma en aquest començament de la temporada.

Els guanyadors dels premis FINA van ser els internacionals Alberto Lozano, i Lidón Muñoz, tots dos del Sant Andreu, els qui també van ser els vencedors d'una disputada eliminatòria de 50 Lliures.

Es dóna per tancat així doncs, el que probablement pot ser el trofeu més important del circuit de GIROSONA, ja amb la vista posada en el proper objectiu per part de l'equip de natació el club del CN Olot, la copa d'Espanya de clubs que se celebrarà els propers 21, 22 i 23 de desembre a Sabadell.

El Club Natació Olot vol agrair a tots els participants, als seus familiars, col·laboradors, estaments, empreses col·laboradores, mitjans de comunicació, espònsors i a tots els voluntaris i treballadors, haver aconseguit fer d'aquest trofeu, un referent dins el món de la natació.

 

Fes clic aquí per accedir als resultats del trofeu