Edició 2011 - Club Natació Olot

Trofeu Memorial Raül Ramos

Edició 2011

Carla Campo i Gregor Jasinki

Avui s’ha celebrat, a les instal·lacions del Club Natació Olot, el 18è Memorial Raül Ramos, el primer dels quatre Trofeus que formen el 2n Circuït DS-Girosona de Natació. Esportivitat, alt nivell de competició i diferència són les característiques d’aquest circuït organitzat per deu clubs de natació de les comarques de Girona i Osona; i l’objectiu de motivar els nedadors locals amb l’oportunitat de competir amb esportistes d’alt nivell s’ha assolit a la perfecció. Així ho ha expressat l’entrenador del CNO, Antonio Oliveira: “Estic molt satisfet dels resultats d’avui, ja que a nivell de club, hem aconseguit moltes mínimes per als Campionats de Catalunya, i també algunes mínimes per participar als Campionats d’Espanya. Ha estat una competició molt intensa, i crec que els meus nedadors, tots junts, han respòs molt bé com a club”. En la Classificació per Clubs del Trofeu, el CNO ha estat segon amb 13 medalles. El primer lloc l’ha aconseguit el CNTerrassa amb 21, i tercer ha estat el CN Banyoles.

Carla Campo i Gregor Jasinski, ambdós nedadors de la plantilla del Club Natació Terrassa, s’han endut el premi a Millors Nedadors del Trofeu Raül Ramos, valorat amb 400 euros i un trofeu de l’escultora olotina Rosa Serra.

El Trofeu ha comptat amb la presència de tota la plantilla del Club Natació Terrasa, amb tres nedadors polacs que d’aquí dues setmanes participaran als Campionats d’Europa. “Assolir aquest alt nivell de competició a Olot és molt important pel nedador, que s’ha vist motivat a l’hora de competir, però també pel públic, que ha pogut veure un autèntic espectacle”, ha dit Oliveira. El Trofeu també ha comptat amb la participació de nedadors com l’Internacional Fernando Morillas, del Club Natació Granollers; i la vigatana Neus González, que després d’un any sense poder competir ha tornat al més alt nivell.

La piscina ha estat plena de gom a gom durant tota la jornada i els organitzadors del Trofeu han aportat molt d’espectacle a la competició. En aquest primer Trofeu del 2n Circuït DS-Girosona de Natació, s’ha pogut veure la competició des de sota l’aigua, gràcies a una càmera sub-aquàtica i la reproducció en una pantalla gegant; i s’ha comptat amb la presència d’un Speaker a peu de platja que a més d’informar de les proves i nedadors en tot moment, ha amenitzat la jornada amb entrevistes als nedadors i ha posat molta emoció en les proves.