Edició 2016 - Club Natació Olot

Travessia Tossols-Basil

Edició 2016

Disseny cartell: Roser Matas (guanyadora del 2n concurs del cartell de la Travessia Tossols-Basil)

El diumenge 28 d'agost de 2016 s'ha celebrat la 63a edició de la Travessia Tossols-Basil amb una molt bona participació de nedadors i nedadores que ha superat en un 20% els inscrits en l'edició anterior i que no han volgut faltar a la seva cita anual amb el riu Fluvià. Amb un temps molt assolellat i una molt bona temperatura tant ambiental com de l'aigua que rondava els 19 graus, s'han anat donant la sortida a les diferents categories sense cap incident i en un ambient festiu i de companyonia.

En aquesta edició s'ha vist un gran nivell de natació i prova d'aquest bon nivell va ser el temps assolit pel nedador del CN Olot Roger Coma que amb 8.26.00 va fer rècord infantil local, marca no superada des del 1993, i va igualar el rècord absolut del 1989 que està en posició de David Meca

La diada ha acabat com no podia ser d'altra manera, amb el lliurament de trofeus als guanyadors i finalistes de cada categoria i als de les categories especials. En l'acte d'entrega hi han participat el Sr. Josep Mª Corominas, alcalde de la ciutat d'Olot, Albert Fàbrega, conseller d'esports del Consell Comarcal de la Garrotxa i representant del Consell Esportiu de la Garrotxa, el president del Club i membres de la Junta Directiva.


Una edició perfecta, ús animem a tots a participar en la pròxima edició.

 

Classificacions
 

 

29 d'agost de 2016