La 63a edició de la Travessia Tossols-Basil ja té cartell - Club Natació Olot

Natació

La 63a edició de la Travessia Tossols-Basil ja té cartell

El 2n concurs de dissenys pel cartell de la Travessia Tossols-Basil del CN Olot ha estat tot un èxit i el nombre de propostes rebudes ha superat amb escreix el de les presentades en l'edició anterior.
Segons comenten els membres de la junta directiva del CN Olot encarregats de la selecció del cartell, ha estat una tasca difícil per la quantitat, però sobretot, per la qualitat de les propostes rebudes.

El cartell guanyador ha estat el presentat per la Roser Matas, resident a Olot i nascuda a Riudarenes, aquesta artista que ja ha guanyat diversos premis entre ells cal destacar el disseny del cartell de la Festa Major de Platja d'Aro (2014), premi "Els pops de l'Ajuntament de Lloret de Mar (2013)" i que també ha participat en diverses publicacions com "Rodolins, les joguines" de l'editorial Barcanova (2015), etc.. 

Matas ha compaginat els seus estudis de física, amb els de disseny i il·lustració. Va cursar el primer curs del cicle de grau superior d'il·lustració a l'Escola d'Art d'Olot i altres cursos a l'Escola Joso de Barcelona i a la Universitat de Londres.

Aquest ha estat el disseny guanyador, una fantàstica il·lustració que evoca la mítica travessia organitzada pel CN Olot: