Edició 2019 - Club Natació Olot

Travessia Tossols-Basil

Edició 2019

El proper diumenge 1 de setembre de 2019 se celebrarà la 66a edició de la tradicional Travessia Tossols-Basil que cada any es disputa a les aigües del riu Fluvià.

Es tracta d’una travessia per a totes les edats i nivells, ja que compta amb diverses distàncies i categories, a més de jocs aquàtics i molts premis. Aquestes distàncies són: la travessia popular de 400 metres, la travessia tradicional de 800 metres, i la travessia de llarga distància de 1.600 metres.

Amb l'afany constant de millora i d'aconseguir que aquesta prova continuï essent un referent al territori, el CN Olot de la mà de la delegació gironina de la Federació Catalana de Natació, l’Ajuntament d’Olot, altres entitats, col·laboradors i proveïdors, ha treballat de valent per mantenir les novetats presentades en les darreres edicions i reestructurar el nombre de sortides i les categories participants en cada una d'elles.

Per una banda, i després dels bons resultats obtinguts en les darreres edicions, totes les proves seran cronometrades digitalment amb la utilització de xips en format braçalet, el que permet agilitzar encara més el control dels temps i les classificacions.

Aquest any posem a disposició de tots els participants servei de guarda-roba

Com ja és tradició, la jornada s’iniciarà amb una xocolatada popular i el lliurament de dorsals. Tot seguit s’iniciaran les sortides de les diverses distàncies, que seran un total de 4 sortides: 2 de la de 800 metres, 1 de la popular de 400 metres i 1 de la llarga distància de 1.600 metres. Tot seguit els participants podran gaudir de les activitats aquàtiques al Fluvià, com la “caça” de síndries i ànecs de fira.

La diada acabarà amb el lliurament de trofeus als guanyadors i finalistes de cada categoria i de les categories especials.

 

HORARIS

A partir 8:30 h

Lliurament dels xips (EOS) d’ordre a cada nedador a l’àrea recreativa dels Tossols.

9:30 h

Esmorzar popular a l’Àrea Recreativa Tossols-Basil (Prats d’en Gou).

10:00 h

Tancament inscripcions del mateix dia (àrea recreativa dels Tossols).

10.45 h

Sortida Travessia 800 m categories veterans, màsters sèniors i màsters (nascuts al 1988 o anteriors), masculí i femení.

11.15 h

Sortida Travessia 800 m categories menors (nascuts al 2005, 2006 i 2007), masculí i femení.

11.45 h

Sortida Travessia Popular 400 m. Oberta a tothom (nascuts al 2009 o anteriors).

12.15 h

Sortida 24a Travessia de llarga distància de 1.600 m categories infantil i superiors (nascuts al 2004 o anteriors), masculí i femení. Els cronos es tancaran 35 min després de la sortida.

13.00 h

Jocs aquàtics.

13.30 h

Lliurament de trofeusa l’Àrea Recreativa Tossols-Basil (Prats d’en Gou).

 

Cal recordar que una de les novetats presentada en edicions anteriors afecta a les categories que poden inscriure’s en cada una de les distàncies:

  • TRAVESSIA POPULAR de 400 metres (des dels Prats d'en Gou a Can Basil). La categoria benjamina només podrà inscriure's en aquesta distància.
  • TRAVESSIA de 800 metres. Oberta a les categories MENOR, MÀSTER, MÀSTER SÉNIOR i VETERANA. La categoria MENOR només podrà inscriure's en aquesta distància.
  • TRAVESSIA de 1600 metres. Oberta a les categories INFANTIL i SUPERIORS. Les categories INFANTIL i ABSOLUTA només podran inscriure's en aquesta distància.

 

Per veure el reglament de la travessia, així com les edats de cada categoria i els premis, feu clic aquí.

Les inscripcions es poden fer fins el 30 d’agost a les 12h a través d’aquest enllaç:

 

Edició suspesa

 

 

Els nedadors de la secció de natació del CN Olot hauràn de formalitzar la seva inscripció a la secretaria del club o enviant un correu a secretaria@cnolot.cat

 

19 d'agost de 2019