Descripció activitats dirigides i horaris - Club Natació Olot

Gimnàs

Descripció activitats dirigides i horaris


1. Informació prèvia

 

1. Informació prèvia:

Abans de començar a fer exercici físic es recomana visitar el metge per a una bona revisió i poder indicar quin tipus d’activitat és la més adequada. Recomanem que es comenci de manera gradual.

Les activitats es desenvolupen seguint sempre les instruccions del tècnic responsable de la classe. L’ús i seguiment de les instruccions que es donin a les sessions seran sempre sota la mateixa responsabilitat de cada participant. El Club no es fa responsable de l’ús o seguiment inadequat de les sessions.

 • Les sessions de les activitats dirigides són de 50 minuts de durada.
 • Les sessions de les activitats dirigides a l'aigua són de 45 minuts de durada.


1.1 Sistema d'anul·lació i reserva puntual de classes

Pròximament podreu trobar un tutorial pas per pas.

 

1.2 Catàleg de les activitats dirigides temporada 2023-2024

Consulteu el catàleg de les activitats dirigides i esportives del CN Olot fent al clic al la imatge següent:

  


1.3 Taula d'intensitat de les activitats dirigides


 

2. Activitats d'aigua 2023-2024

    


2.1 Aiguadance
Objectiu: Exercitar el cos ballant amb ritme dins de l’aigua Durada: 45 minuts Intensitat: Mitjana

Activitat que combina la dansa i l’exercici aquàtic en una coreografia realitzada dins de l’aigua. És una forma única i divertida de mantenir-se actiu i en forma. La coreografia de l’aiguadance combina moviments aeròbics i exercicis de força amb moviments de dansa fluids i elegants. S’utilitzen tècniques de dansa i s’adapten al medi aquàtic, afegint resistència i dificultat addicional als moviments, que ajuda a tonificar i enfortir la musculació. L’aigua proporciona un entorn de baix impacte, això significa que hi ha menys estrès en les articulacions i els músculs durant l’activitat. Això ho fa adequat per a persones de totes les edats i nivells de condició física, i també proporciona un efecte relaxant i redueix l’estrès, ja que l’aigua té un efecte terapèutic en el cos.

Horaris:
 • Dijous: 19.30 h
   


2.2 Aiguagim
Objectiu: Manteniment del cos amb baix impacte a dins de l’aigua. Durada: 45 minuts Intensitat: Baixa

Activitat que combina l’exercici físic amb el medi aquàtic, realitzada en una piscina o en un espai aquàtic dissenyat per a aquesta finalitat. Els participants realitzen una varietat d’exercicis aeròbics i de tonificació adaptats a l’aigua. Els moviments poden incloure caminar o córrer a l’aigua, saltar, fer exercicis de braços i cames, moviments de dansa i més. L’aigua proporciona resistència natural, la qual cosa implica major esforç muscular en comparació amb els exercicis terrestres. No obstant això, gràcies a fer la classe dins de la piscina, l’activitat té un impacte més suau en les articulacions i els músculs, fent que sigui adequada per a persones de diferents edats i nivells de condició física. A més, l’aigua ofereix un efecte refrescant i relaxant, i converteix aquesta sessió en una experiència agradable i revitalitzant.

Horaris:

 • Dilluns: 7.00 h / 9.30 h / 15.15 h
 • Dimarts: 9.30 h
 • Dimecres: 7.00 h / 9.30 h / 15.15 h
 • Dijous: 9.30 h
 • Divendres: 7.00 h / 9.30 h / 15.15 h
   
  


2.3 Aiguahiit
Objectiu: Exercitar-se i tonificar-se dins de l’aigua Durada: 45 minuts Intensitat: Alta

Activitat més intensa i desafiadora que l’aiguagim, que també es realitza en una piscina o espai aquàtic. Se centra en entrenaments d’alta intensitat inverval·lats (HIIT, per les seves sigles en anglès), fent servir peses o altres materials aquàtics resistents. Els participants fan exercicis explosius i d’alta intensitat que combinen moviments aeròbics i de força: salts, esprints, aixecament de pesos aquàtics, resistència a l’aigua i moviments funcionals. La combinació de moviments ràpids i d’alta intensitat juntament amb la resistència de l’aigua fa que aquesta activitat sigui un entrenament desafiador i eficient. És ideal per a persones que busquen un entrenament més intens i volen millorar la seva resistència cardiovascular, força muscular i cremar calories dins de l'aigua. Donat que la intensitat és més alta, és recomanable que els participants tinguin condició física prèvia i estiguin familiaritzats amb els moviments bàsics de l’aiguagym.

Horaris:

 • Dimarts: 8.30 h / 19.30 h
 • Dijous: 8.30 h
 • Divendres: 8.30 h
   
  


2.4 Aiguaboard Pilates
Objectiu: Treballar l'equilibri fent Pilates al damunt de l'aigua Durada: 45 minuts Intensitat: Mitjana

Activitat dirigida aquàtica que combina els principis del Pilates amb l’ús d’una taula flotant. Durant la sessió utilitzaràs una taula especialment dissenyada que flota a la superfície de l’aigua. Aquesta taula ofereix un repte que requereix un control i equilibri constants per a realitzar els exercicis de Pilates. A mesura que treballen els músculs principals, també es fan servir els músculs estabilitzadors per mantenir l'equilibri a sobre de la taula. Els exercicis se centren en l’activació del nucli del cos, millorant la postura, la força i la flexibilitat. Es treballaran els músculs abdominals profunds, el glutis, les cames i els braços, mentre se cerca l’estabilitat sobre la taula flotant. El moviment suau i fluid que ofereix l’aigua afavoreix l’estirament i la resistència, millorant la consciència corporal i la coordinació. Aquesta activitat és adequada per a persones de tots els nivells de condició física, ja que es poden adaptar els exercicis segons les necessitats individuals. És una forma divertida i refrescant de practicar Pilates, ja que l’aigua proporciona un entorn relaxant i de baix impacte per al cos i ofereix diversos beneficis per a la salut.

Horaris:

 • Dimarts: 7.00 h
 • Dimecres: 19.30 h
 • Dijous: 7.15 h
   
  


2.5 Aiguaboard tono
Objectiu: Exercicis i tonificació al damunt de l'aigua Durada: 45 minuts Intensitat: Mitjana

Activitat aquàtica que combina exercicis de tonificació tant a l’aigua com a sobre d’una taula flotant. És una experiència enèrgica i completa que utilitza diversos materials com pilotes medicinals, peses aquàtiques i gomes elàstiques per aconseguir una tonificació de tot el cos. Es farà servir una taula especialment dissenyada que flota a la superfície de l’aigua. Aquesta taula proporciona una plataforma que presenta un repte per realitzar exercicis de tonificació. Amb l’ajuda de les pilotes medicinals i les peses aquàtiques, es treballaran els músculs principals del cos, incloent-hi els braços, les cames, els abdominals i el gluti. És recomanable que els participants tinguin un mínim de condició física per aprofitar al màxim l’entrenament. Tot i que s’adapta a diferents nivells de condició física, és important tenir una base mínima per realitzar els exercicis amb seguretat i eficàcia.

Horaris:

 • Dilluns: 19.30 h
   

3. Activitats salut 2023-2024

       


3.1 Estiraments express
Objectiu: Reduir la tensió mscular i millorar la flexibilitat Durada: 50 minuts Intensitat: Baixa

Activitat idonia per a aquells que volen obtenir els beneficis dels estiraments en un temps limitat. Encara que sigui més curta que una sessió d’estiraments convencional, aquesta classe està dissenyada per proporcionar un treball eficaç dels músculs i les articulacions, alleujar la tensió acumulada i millorar la flexibilitat. Durant aquesta sessió, es faran una sèrie d'exercicis d'estirament específics i enfocats en els principals grups musculars. Tot i la seva durada reduïda, aquesta activitat no compromet la qualitat ni els beneficis dels estiraments. A més, és ideal per a aquells amb un estil de vida actiu i ocupat, perquè només requereix un breu període de temps per cuidar el cos, alleujar la tensió muscular i millorar la flexibilitat sense comprometre l'agenda de cada persona. És una oportunitat per a recarregar les energies, relaxar-se i connectar amb el cos dins de l'ocupat dia a dia de moltes persones.

Horaris:

 • Dijous: 17.30 a 18.20 h
   


3.2 Pilates/hipopressius
Objectiu: Relaxar el cos amb exercicis de Pilates i hiporessius Durada: 50 minuts Intensitat: Baixa

Activitat que ofereix una combinació perfecta de Pilates i hipopressius per a un entrenament complet del cos. La sessió es divideix en dues parts: una dedicada a l’exercici de Pilates i una altra centrada en els hipopressius.

 • En la primera part de la classe, ens enfocarem en els principis del Pilates, com la concentració, el control i la fluïdesa i la precisió de moviments. Es faran una sèrie d’exercicis de Pilates que treballen els músculs profunds del cos, millorant la postura, l’estabilitat i la força muscular. Aquesta primera part de la classe ens permetrà connectar amb el nostre cos, millorar la consciència corporal i desenvolupar un core fort.

 • A la segona part de la classe, es treballaran els exercicis d’hipopressius, que consisteixen en una sèrie de tècniques respiratòries i de contracció abdominal que ajuden a reforçar la musculatura de la zona del sòl pelvià i l’abdomen. Aquests exercicis tenen múltiples beneficis: com la millora de la postura, la reducció de la cintura, la prevenció de problemes del sòl pelvià i la millora de la funció respiratòria.

Horaris:

 • Dimarts: 14.15 h
 • Dijous: 14.15 h
   


3.3 Pilates/estiraments
Objectiu: Millorar la postura, flexibilitat i força muscular Durada: 50 minuts Intensitat: Baixa

Activitat dirigida que combina els beneficis del Pilates i els estiraments per proporcionar una sessió completa de treball corporal. La sessió es divideix en dues parts:

 • A la primera meitat es dedica a l’exercici de pilates, mentre que la segona meitat està centrada en els estiraments. En la primera part de la classe, ens centrem en els principis del pilates, com la concentració, el control, la fluïdesa i la precisió dels moviments. Es faran una sèrie d’exercicis de pilates que ajudaran a treballar els músculs profunds, millorar la postura, augmentar la força i la flexibilitat, i desenvolupar un core fort. Aquests exercicis son adequats per a persones de tots els nivell de condició física, ja que es poden adaptar a les necessitats individuals.

 • A la segona part de la classe, dedicarem temps a estirar el cos per relaxar els músculs i a millorar la flexibilitat. L’estirament és essencial per mantenir una bona amplitud de moviment, prevenir lesions i millorar la recuperació muscular. Durant aquesta part de la classe, es faran una sèrie d’estiraments per a totes les zones del cos, incloent-hi els braços, les cames, l’esquena i els músculs del tronc. Aquesta part de la classe també proporciona un moment de calma i relaxació per a la ment i l’esperit.

Horaris:

 • Dilluns: 8.30 a 9.20 h / 17.30 a 18.20 h
 • Dimarts: 14.30 a 15.20 h / 18.30 a 19.20 h
 • Dimecres: 10.30 a 11.20 h / 19.30 a 20.20 h
 • Dijous: 8.30 a 9.20 h
   
            


3.4 Pilates
Objectiu: Millorar la postura, la flexibilitat i la tonicitat muscular del cos Durada: 50 minuts Intensitat: Mitjana

Activitat que se centra en l'estabilitat del cos, la força dels músculs profunds i la consciència corporal. Aquest mètode de condicionament físic desenvolupat per Joseph Pilates combina moviments precisos i controlats amb una respiració adequada per aconseguir un cos fort, flexible i equilibrat. Els participants treballen en una àrea reduïda utilitzant una combinació d'exercicis de terra i màquines especialitzades com el Reformer i el Cadillac. L'objectiu principal és millorar la postura, la flexibilitat i la tonicitat muscular, així com reforçar el nucli del cos, que inclou els músculs abdominals, de la pelvis i de l'esquena. El Pilates és beneficiós per a persones de tots els nivells d'experiència i condició física. Proporciona una base sòlida per a altres activitats físiques i ajuda a prevenir lesions i dolors musculars. A més, el Pilates fomenta la concentració, la coordinació i l'equilibri, mentre que millora la flexibilitat i la resistència muscular.
 

Horaris:

 • Dilluns: 8.30 h / 17.30 h
 • Dimecres: 10.30 h / 17.30 h
 • Divendres: 8.30 h
   
        


3.5 CIRCL Mobility
Objectiu: Reduir la rigidesa, tensió i ajudar a sentir-nos millor  Durada: 50 minuts Intensitat: Mitjana

Activitat en què es posa èmfasi en fer exercicis de mobilitat, flexibilitat i respiració. Ajuda a reduir l'estrès, restaurar el rang de moviment del cos i renovar la capacitat per moure'ns més i millor. Redueix la rigidesa i la tensió per a ajudar a sentir-nos, en general, millor. Accelera la recuperació mentre s'aconsegueix millorar l'equilibri i la concentració; estimula el sistema nerviós del cos per millorar la circulació i activació musculars dels participants.

Horaris:

 • Dimarts: 10.30 h / 19.30 h
 • Dijous: 10.30 h
   

4. Activitats cardio 2023-2024

        


4.1 Zumba
Objectiu: Fer exercici al ritme de la música Durada: 50 minuts Intensitat: Baixa

Zumba és una experiència divertida i enèrgica que combina música vibrant amb moviments de ball d'inspiració llatina i ritmes internacionals. És una forma dinàmica d'exercitar-se que et permet alliberar l'estrès, millorar la resistència cardiovascular i cremar calories mentre t'ho passes bé. Durant la classe de Zumba, et summergiràs en un ambient ple d'energia positiva. L'instructor t'orientarà a través d'una sèrie de rutines de ball que fusionen diversos estils com la salsa, el merengue, la cúmbia, el reggaeton i molts més. Cada cançó presenta moviments coreografiats de forma senzilla i repetitiva, la qual cosa facilita la participació i la diversió per a tots els nivells de condició física. La música contagiosa i els moviments divertits fan que et oblidis que estàs fent exercici. La classe de Zumba és una festa de ball on pots deixar volar la teva creativitat, expressar-te lliurement i gaudir del ritme de la música. A més, l'ambient de grup et brinda l'oportunitat de conèixer noves persones, crear vincles i gaudir d'una experiència social única.

Horaris:

 • Dilluns: 19.30 h
 • Dimarts: 9.30 h
 • Dimecres: 19.30 h
 • Dijous: 9.30 / 18.30 h
 • Divendres: 17.30 h
   
    


4.2 Ball lineal
Objectiu: Aprendre diverses coreografies i estils diferents de ball Durada: 50 minuts Intensitat: Baixa

Activitat que proporciona una experiència emocionant que combina la música amb els moviments coordinats en línia. En aquesta classe, s'aprendran diverses coreografies i passos de ball en línia, utilitzant diferents estils com la salsa, el country, el pop i molts altres. És una forma divertida de mantenir-se actiu, millorar la coordinació i l'equilibri, i estimular el teu costat artístic. Es guiarà el cos a través de seqüències de passos i moviments rítmics, tot seguint el ritme de la música. El ball lineal és adequat per a persones de tots els nivells de condició física i no requereix parella. És una oportunitat per connectar amb la música, alliberar l'estrès i expressar-se amb el cos de manera lliure i divertida. A més dels beneficis físics, el ball lineal també té un poder motivador i emocional. Cada passa i gir et permetrà experimentar una sensació de llibertat i alegria, augmentant la teva confiança i autoestima. A més, en una classe de ball lineal, es formarà part d'una comunitat de persones apassionades pel ball, on es podran fer amistats i compartir moments únics.

Horaris:

 • Dimecres: 9.30 h
   
                         


4.3 Zumba Steps
Objectiu: Fer exercici al ritme de la música Durada: 50 minuts Intensitat: Mitjana

Activitat vibrant i enèrgica que combina la passió per ballar amb l'ús del step. En aquesta classe emocionant, s'utilitzaran els passos i les tècniques de Zumba, que s'han convertit en una tendència mundial en l'àmbit del fitness. Però a més de la coreografia animada de Zumba, incorporarem l'step per augmentar el ritme i la coordinació, aportant una dimensió addicional al teu entrenament. Amb la música llatina més moguda, com ara salsa, merengue, reggaeton i més, ens submergirem en un ambient festiu i animat mentre s'aprenen els moviments i les combinacions de Zumba Steps. Aquesta combinació explosiva de música i moviment farà que ens sentim lliures per expressar-nos a través del ball. Cada sessió ens transportarà en un viatge ple de ritme, alegria i diversió, on es podrà desconnectar de la rutina diària i deixar que la música ens guiï. Aquesta activitat és adequada per a tothom, independentment del nivell de ball o experiència prèvia: ballarins novells que busquen aprendre i divertir-se, o més experimenttats que vulguin afegir una nova dimensió als seus moviments. Zumba Steps és una manera fantàstica de mantenir-se actiu i en forma mentre ens ho passem bé.

Horaris:

 • Dimarts: 17.30 h
   


4.4 Cicling
Objectiu: Treball i tonificació cardiovascular amb bicicleta estàtica Durada: 50 minuts Intensitat: Mitjana

Activitat que prporciona una experiència emocionant i enèrgica que ens transporta a una simulació realista de ciclisme en un entorn controlat. Aquesta classe es realitza sobre bicicletes estàtiques especialment dissenyades, que permeten treballar la resistència cardiovascular, millorar la força de les cames i augmentar la condició física global. Durant una sessió de cicling, ens posarem a prova amb diverses etapes i intensitats de ritme, simulacions de pujades i baixades, i sprints desafiants. Gràcies a la música enèrgica i l'assessorament del tècnic, ajustarem la resistència i la velocitat de la bicicleta, tot treballant en diferents zones de freqüència cardíaca per aconseguir un entrenament òptim. Una de les grans avantatges del cicling és que és una activitat d'alt impacte, la qual cosa significa que permet cremar moltes calories i millorar la condició cardiovascular en un temps relativament curt. A més, aquesta sessió és adequada per a tots els nivells de condició física, ja que cada persona pot ajustar la intensitat i la resistència de la bicicleta segons les pròpies necessitats i capacitats.

Horaris:

 • Dilluns: 18.30 h
 • Dimarts: 7.00 h / 19.30 h
 • Dimecres: 9.30 h / 18.30 h
 • Dijous: 7.00 h
 • Divendres: 18.30 h
 • Dissabte: 9.30 h *Únicament disponible pels usuaris amb el paquet de 3 o 5 sessions/setmana
   


4.5 Cicling virtual
Objectiu: Treball i tonificació cardiovascular amb bicicleta estàtica Durada: 50 minuts Intensitat: Mitjana

Activitat que proporciona una experiència emocionant i enèrgica que permet gaudir de les avantatges del ciclisme indoor amb l'acompanyament d'un instructor virtual. En aquesta classe, es podrà seguir una sessió de cicling intensa i motivadora dins la sala d'activitats dirigides, pedalant sobre una bicicleta estàtica especialment dissenyada. L'instructor virtual orientarà i motivarà els assistents, a través d'una gran pantalla amb sistema d'àudio, i els guiarà a través de diverses etapes i intensitats de ritme, simulacions de pujades i baixades, i sprints desafiants. Es podrà ajustar la resistència i la velocitat de la bicicleta segons les indicacions de l'instructor, tot treballant en diferents zones de freqüència cardíaca per aconseguir un entrenament òptim. Una de les grans avantatges del Ccicling virtual és que es pot gaudir d'una classe de cicling sense dependre d'un horari específicament concret: ajustant la durada de la sessió en funció de les necessitats de cadascú. A més, aquesta activitat és adequada per a tots els nivells de condició física, ja que cada persona pot ajustar la intensitat i la resistència de la seva bicicleta segons les seves pròpies necessitats i capacitats.

Horaris:

 • Dilluns: 9.30 h / 13.15 h / 14.30 h / 20.30 h
 • Dimarts: 9.30 h / 13.15 h / 14.30 h / 20.30 h
 • Dimecres: 9.30 h / 13.15 h / 14.30 h / 20.30 h
 • Dijous: 9.30 h / 13.15 h / 14.30 h / 20.30 h
 • Divendres: 9.30 h / 13.15 h / 14.30 h / 20.30 h
   


4.6 Strong by Zumba
Objectiu: Exercicis d'alta intensitat per treballar tot el cos Durada: 50 minuts Intensitat: Alta

Experiència de fitness totalment única i estimulant. Aquesta classe combina la passió de la música i els moviments sincronitzats amb exercicis intensos per aconseguir un entrenament complet i efectiu. Amb la seva música exclusiva i coreografies enèrgiques, Strong by Zumba ens convida a superar els nostres límits, aconseguint una major resistència i força, i transformar el cos. Es faran una sèrie d'exercicis de cardio, força i entrenament interval·lat, tot adaptat a la música. Cada moviment està dissenyat específicament per treballar diferents grups musculars, millorar l'equilibri i la coordinació, i augmentar la resistència cardiovascular. A més, l'activitat inclou moviments de pliometria i exercicis amb el propi pes corporal per aconseguir un entrenament eficient i desafiador. La música és el motor principal de Strong by Zumba, ja que cada moviment està sincronitzat amb el ritme i l'energia de les cançons. Això crea una atmosfera emocionant i inspiradora, que t'impulsarà a treballar més dur i mantenir una intensitat elevada durant tota la classe.

Horaris:

 • Dimarts: 18.30 h
 • Dijous: 18.30 h
   


4.7 Power Steps
Objectiu: Entrenament de la resistència cardiovascular i la força del cos Durada: 50 minuts Intensitat: Alta

Activitat de cardio intensa i exigent combinada amb intervals HIIT (High Intensity Interval Training). En aquesta classe es farpa servir un step per aconseguir un entrenament de cos complet, que posarà a prova la nostra resistència cardiovascular i força. Els moviments al damunt de l'step implicaran els músculs de les cames i el glutis, mentre que els intervals HIIT augmentaran la nostra freqüència cardíaca i ajudaran a cremar calories i millorar la resistència. Aquesta sessió està dissenyada per a aquelles persones que busquen un entrenament desafiador i eficient, ja que et permetrà treballar intensament en un temps més reduït.

Horaris:

 • Dijous: 17.30 h
   


4.8 Training team
Objectiu: Gaudir del running i exercicis funcionals en grup Durada: 50 minuts Intensitat: Alta

Activitat que representa una nova experiència d'entrenament que combina el running amb exercicis funcionals per aconseguir una sessió completa i motivadora. En aquesta activitat se sortirà de les instal·lacions del Club per recórrer un circuit de running per aportar varietat i emoció a la rutina d'entrenament. En el circuit de running es combinarà amb parades estratègiques on realitzarem una sèrie d'exercicis funcionals. Aquests exercicis inclouran des de sentadilles, abdominals i flexions fins a pujar i baixar escales, jumpy jacks i molts altres exercicis de cos sencer. Aquesta combinació de cardio i exercicis de força ajudarà a treballar diferents grups musculars, millorar l'enduriment, augmentar la força i augmentar la resistència. Aquest tipus d'entrenament en equip és ideal per a tots els nivells de condició física. El tècnic adaptarà els exercicis a les vostres necessitats individuals, de manera que tothom pugui superar-se en cada sessió. A més, l'entorn exterior i el treball en equip afegiran una dimensió social i de suport.

Horaris:

 • Dijous: 17.30 h
   

5. Activitats rendiment 2023-2024


5.1 Entrenament júnior
Objectiu: Potenciar el desenvolupament i habilitats motrius dels més joves Durada: 50 minuts Intensitat: Baixa

Aquesta activitat és una oportunitat única per als adolescents entre els 12 i els 16 anys per a treballar la seva coordinació i habilitats motrius en un entorn segur i supervisat. Aquesta classe està especialment dissenyada per adaptar-se al període de canvis i creixement del cos dels joves, proporcionant-los una base sòlida per al desenvolupament físic i emocional. Durant les sessions, els participants tindran l'oportunitat d'explorar una varietat d'exercicis i activitats que afavoriran el seu equilibri, flexibilitat, força i resistència. L'enfocament principal serà en el desenvolupament de la coordinació motriu, millorant les seves habilitats per moure's amb precisió i control en diferents situacions. A més, es treballaran altres aspectes importants com la postura correcta, la consciència corporal i la prevenció de lesions. La classe ofereix un entorn motivador i inclusiu, on els joves tindran l'oportunitat de relacionar-se amb altres nois i noies de la seva mateixa edat i compartir l'experiència de millorar conjuntament. El tècnic estarà present per guiar-los, motivar-los i proporcionar-los el suport necessari perquè puguin superar els seus límits i assolir els seus objectius.

Horaris:

 • Dilluns: 17.30  h
 • Dimecres: 17.30 h
   


5.2 Tonogim
Objectiu: Tonificar el cos sense moviments bruscos a les articulacions, etc. Durada: 50 minuts Intensitat: Baixa

Activitat que es caracteritza per ser de baix impacte i adequada a tots els nivells. L'objectiu principal és treballar la tonificació muscular sense sotmetre les articulacions a impactes forts o moviments bruscos. Això la converteix en una opció ideal per a aquelles persones que volen millorar la seva força i condició física, però prefereixen evitar exercicis que generin estrès excessiu a les articulacions. A les sessions es combinen exercicis de resistència i tonificació muscular utilitzant pesos lleugers amb bandes elàstiques i altres estris. Aquesta classe ofereix un nivell moderat d'intensitat, adaptant-se a les necessitats i capacitats de cada participant.

Horaris:

 • Dimarts: 15.15 h
 • Dimecres: 8.30 h
 • Dijous: 15.15 h
   


5.3 Tonohiit
Objectiu: Tonificar i millorar la resistència del cos amb exercicis d'intervals d'alta intensitat Durada: 50 minuts Intensitat: Mitjana

Activitat de tonificació més intensa que combina exercicis de força amb intervals d’alta intensitat. Aquesta classe està dissenyada per aquelles persones que busquen un entrenament desafiador i dinàmic per millorar la seva resistència cardiovascular i muscular. Es realitzen exercicis de força amb pes corporal, així com amb peses i altres aparells, alternant amb intervals d’exercicis cardiovasculars intensos. Aquesta combinació d’exercicis de força i cardio permet accelerar el metabolisme i estiumar el creixement muscular, resultantadequada per a persones amb un nivell d’aptitud física mitjà a alt, que busquen un entrenament desafiador i eficient. L’adrenalina i l’energia del grup us motivaran a superar-vos en cada repetició i aconseguir els vostres propòsits.

Horaris:

 • Dilluns: 18.30 h
 • Dimarts: 18.30 h
   


5.4 Core Express
Objectiu: Treballar de manera la zona abdominal, lumbar i pèlvica Durada: 50 minuts Intensitat: Mitjana

Sessió intensa i efectiva que se centra en el treball del nucli del cos, conegut com a "core". Aquesta versió express ofereix una experiència concentrada i enèrgica en un temps reduït, amb exercicis específics per a enfortir i tonificar els músculs abdominals, lumbars i pèlvics. Durant aquesta classe dinàmica, es tindrà l'oportunitat de treballar la resistència i força del nucli mitjançant exercicis de tonificació, estabilitat i equilibri. S'aprendran tècniques precises i eficients per activar i estabilitzar els músculs del nucli, millorant així la postura, prevenint lesions i augmentant el rendiment esportiu. No importa el nivell de condició física, el CORE Express és apte per a tothom, ja que els tècnics adaptaran els exercicis segons les necessitats i capacitats individuals dels participants. A més, aquesta activitat és perfecta per a tothom que disposa de poc temps, perquè en una sessió curta es podrà aprofitar al màxim els beneficis del treball del nucli.

Horaris:

 • Dimarts: 13.30 h
 • Dijous: 17.30 h
 
    


5.5 HIIT Express
Objectiu: Treball d'alta intensitat cardiovascular i resistència Durada: 50 minuts Intensitat: Alta

L'activitat que consisteix en una sessió intensiva d'entrenament intercalat d'alta intensitat que proporciona resultats òptims en un temps reduït. Aquesta versió "express" està dissenyada per oferir una experiència completa de HIIT en un període més curt de temps, i sense comprometre la salut. Durant aquesta activitat, combinaràs exercicis cardiovasculars explosius amb moviments de força i resistència per aconseguir un entrenament eficient i eficaç. L'enfocament principal és treballar en intervals d'alta intensitat, alternant amb períodes breus de descans actiu o recuperació. Aquesta metodologia d'entrenament estimula el metabolisme, incrementa la resistència cardiovascular, millora la força muscular i ajuda a cremar calories de manera efectiva. És ideal per a aquells que tenen un horari ajustat i volen obtenir resultats ràpids en poc temps.

Horaris:

 • Dimarts: 17.30 h
 • Dijous: 13.30 h
 


5.6 Bodypump
Objectiu: Treballar la musculatura amb material de reforç Durada: 50 minuts Intensitat: Alta

Activitat dirigida amb suport musical que es realitza amb un material (barra, discs, steps, etc)  especialment concebut per a permetre un treball adequat i beneficiós. La combinació de treball de tonificació dels diferents grups musculars del cos amb el ritme que marca la música comportarà uns beneficis immediats d'increment de la condició física i el to muscular. L'encadenament dels diferents exercicis implica, a més a més, un treball cardiovascular afegit,  que permetrà millorar la figura a qui practiqui aquesta activitat.

Horaris:

 • Dilluns: 19.30 h
 • Dimarts: 18.30 h
 • Dimecres: 19.30 h
 • Dijous: 19.30 h

 

Enllaços d'interès:

Generalitat de Catalunya

Més informació:

Andrea Martín (coordinadora d'activitats dirigides i fitness)
E-mail: 
fitness@cnolot.cat Telèfon: 972 26 20 28

Oficines del Club
Avinguda de Pere Badosa, s/n 17800, Olot (Girona)
Atenció al públic: Horari d'obertura vigent de les instal·lacions
Gestions administratives: dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i 16.00 a 20.00 h
E-mail: 
secretaria@cnolot.cat Telèfon: 972 262 028

 

Actualitzat el 28 de juliol de 2023