Descripció activitats dirigides - Club Natació Olot

Gimnàs

Descripció activitats dirigides

A CAUSA DE LA COVID-19 US ACONSELLEM CONSULTAR ELS
PROTOCOLS, MESURES ESPECÍFIQUES I CONDICIONS PER AQUEST SERVEI

IMPORTANT: Abans de començar a fer exercici físic es recomana visitar el metge per a una bona revisió i poder indicar quin tipus d’activitat és la més adequada. Recomanem que es comenci de manera gradual. L’ús i seguiment de les instruccions que donem a les sessions seran sempre sota la mateixa responsabilitat del participant. El Club Natació Olot no es fa responsable de l’ús o seguiment inadequat de les sessions.

Les classes d'activitats dirigides del gimnàs tenen una durada de 50 minuts, excepte les que es fan a l'aigua que la durada és de 45 minuts. En tot moment es desenvolupen seguint les instruccions d'un tècnic/a que dirigeix les sessions i exercicis en tot moment. 

A continuació també podeu llegir una descripció detallada de cada activitat, així com els horaris en què s'imparteix la classe, quin tipus d'intensitat i la durada d'aquesta.

 

Aiguahit

   

OBJECTIU: Exercicis amb intensitat i tonificació dins de l’aigua. DURADA: 45 minuts

Treball d’intensitat més alta que l’aiguagim que també es realitza a dins l’aigua, on es fan exercicis de tonificació al ritme de la música, sovint emprant material extra que ajuda a realitzar aquests exercicis. És una bona manera d’aconseguir resistència muscular, millora cardiovascular i disminució del teixit gras, amb baix risc de lesionar-se gràcies a l’entorn aquàtic.

HORARIS:

 • Dimarts: 8.15 a 9.00 / 19.30 a 20.15 h
 • Divendres: 8.15 a 9.00 / 15.15 a 16.00 h

 

Aiguadance

  

OBJECTIU: Exercicis per ballar amb ritme dins de l’aigua. DURADA: 45 minuts.

Activitat que combina la filosofia de Zumba ® amb la resistència que ofereix l'aigua, per a una festa aquàtica que ningú es pot perdre. Durant una classe hi ha menys impacte en les articulacions, perquè realment puguis deixar-te anar. L'aigua genera una resistència natural, per la qual cosa cada pas t'exigeix més i t'ajuda a tonificar els músculs.

HORARIS:

 • Dijous: 19.30 a 20.15 h

 

Bodypump

OBJECTIU: Treballar tota la musculatura utilitzant material de reforç. DURADA: 50 minuts

Activitat dirigida amb suport musical que es realitza amb un material (barra, discs, steps, etc)  especialment concebut per a permetre un treball adequat i beneficiós. La combinació de treball de tonificació dels diferents grups musculars del cos amb el ritme que marca la música comportarà uns beneficis immediats d'increment de la condició física i el to muscular. L'encadenament dels diferents exercicis implica, a més a més, un treball cardiovascular afegit,  que permetrà millorar la figura a qui practiqui aquesta activitat.

HORARIS:

 • Dimarts: 19.30 a 20.20h
 • Dijous: 18.30 a 19.20 h

 

Circuit

OBJECTIU: Treballa el cos amb diversos exercicis a l'exterior. DURADA: 50 minuts.

Exercitar i tonificar tot el cos a partir d'una sèrie d’exercicis organitzats en estacions de treball, que poden ser amb propi pes de la persona o utilitzant material addicional de reforç. Aquesta sessió normalment, si les condicions ho permeten, es fa a l'exterior.

HORARIS:

 • Divendres: 18.30 a 19.20 h

 

Cycling

OBJECTIU: Treball cardiovascular i de tonificació amb bicicleta. DURADA: 50 minuts.

És una activitat dirigida amb suport musical que es realitza sobre una bicicleta estàtica especialment concebuda per a aquesta finalitat. Amb un clar objectiu cardiovascular (millora de la resistència), implica un treball de cames i glutis molt important que comporta la tonificació d'aquesta musculatura. És una activitat adaptable al nivell de cada participant. Les classes són de perfil variat i atractiu, que poden servir com a entrenament per a sortides amb bicicleta per l'exterior.

HORARIS:

 • Dilluns: 18.30 a 19.20 h
 • Dimarts: 7.10 a 8.00 / 19.30 a 20.20 / 20.30 a 21.20 h
 • Dimecres: 9.30 a 10.20 / 18.30 a 19.20 h
 • Dijous: 7.10 a 8.00 / 13.30 a 14.20 h
 • Divendres: 19.30 a 20.20 h
 • Dissabte: 9.30 a 10.20 h

 

HIIT

OBJECTIU: Crema de calories amb exercici d'alta intensitat. DURADA: 50 minuts.

El HIIT (High Intensity Interval Trainging, que significa entrenament intervàl·lic d'alta intensitat) és un tipus d'entrenament esportiu basat en sessions d'intervals curts i molt intensos que alternen esforç i recuperació. És un entrenament de força-resistència, ja que combina exercicis anaeròbics i aeròbics. Aquests curts i intensos entrenaments proporcionen capacitat atlètica i condició millorades, alt metabolisme de glucosa i elevada crema de greix.

HORARIS:

 • Dilluns: 18.30 a 19.20 h

 

Steps

OBJECTIU: Activar i tonificar el cos amb unes passes. DURADA: 50 minuts.

Activitat dirigida aeròbica d’intensitat moderada-alta on es combinen diferents exercicis i/o coreografies sobre la plataforma (step), a ritme de la música, amb beneficis cardiovasculars i musculars. També millora la coordinació, estimula la memòria i la concentració. Es pot ajustar l’alçada de l’step segons l’experiència de l’usuari. A cada sessió cremaràs calories mentre tonifiques braços, cames, abdominals i glutis.

HORARIS:

 • Dimarts: 18.30 a 19.20 h

 

STRONG by Zumba®

OBJECTIU: Exercicis d'alta intensitat per treballar tot el cos. DURADA: 50 minuts.

És un entrenament revolucionari d’alta intensitat guiat per música que combina moviments que treballen amb el pes del teu propi cos, condicionament muscular, exercici cardiovascular i moviments polimètrics o explosius sincronitzats amb música especialment dissenyada perquè coincideixi amb cada moviment. A cada sessió cremaràs calories mentre tonifiques braços, cames, abdominals i glutis.

HORARIS:

 • Dimecres: 18.30 a 19.20 h

 

Tonificació

OBJECTIU: Prepara, treballa i exercita tot el cos i la musculatura. DURADA: 50 minuts.

Modalitat d'activitat física per enfortir el conjunt corporal i aconseguir un cos ferm quan està en repòs. Es pot realitzar la sessió a través del mateix pes de cada persona o utilitzant material de suport. Amb aquesta pràctica s'aconsegueix cremar calories, reduir greix, millorar la força i forma física, així com millorar la densitat dels ossos i preparar la musculatura de manera òptima.

 • També es realitza una sessió de tonificació-HIIT, en què, en general, s'augmenta la intensitat dels exercicis.

HORARIS:

 • Dilluns: 18.30 a 19.20 h (tonoficació-HIIT)
 • Dimarts: 10.30 a 11.20 h
 • Dimecres: 8.30 a 9.20 h
 • Dijous: 19.30 a 20.20 h

 

Zumba ®

OBJECTIU: Exercitar-se i fer exercici al ritme de la música. DURADA: 50 minuts.

És un entrenament revolucionari d’alta intensitat guiat per música que combina moviments que treballen amb el pes del teu propi cos, condicionament muscular, exercici cardiovascular i moviments polimètrics o explosius sincronitzats amb música especialment dissenyada perquè coincideixi amb cada moviment. A cada sessió es cremen calories mentre es tonifiquen braços, cames, abdominals i glutis.

HORARIS:

 • Dilluns: 19.30 a 20.20 h
 • Dimarts: 9.30 a 10.20
 • Dimecres: 20.30 a 21.20 h
 • Dijous: 9.30 a 10.20 / 18.30 a 19.20 h
 • Divendres: 18.30 a 19.20 h

 

GAC

OBJECTIU: Treballar i exercitar els glutis, abdominals i cames. DURADA: 50 minuts.

Activitat física amb suport musical perfecte per treballar el tren inferior i la zona de core; entrenament específic per a glutis, abdominals i cames. Millora la força als glutis, abductors, adductors, quàdriceps, isquiotibials i bessons. Ajuda a cremar greixos i calories, ventre més pla, enforteix el sol pelvià, etc.

HORARIS:

 • Divendres: 17.30 a 18.20 h

 

Aiguagim

  

Manteniment amb comoditat a dins de l’aigua. DURADA: 45 minuts.

OBJECTIU: Activitat amb suport musical que té lloc a la piscina i espais d’aigua. Es tracta d’un treball on es combina la tonificació de les extremitats superiors i inferiors, amb l’objectiu cardiovascular associat. També s’utilitza material de flotació de resistència.

HORARIS:

 • Dilluns: 7.00 a 7.45 / 9.30 a 10.15 / 15.15 a 16.00 / 19.30 a 20.15 h
 • Dimecres: 7.00 a 7.45 / 9.30 a 10.15 / 15.15 a 16.00 h
 • Dijous: 9.30 a 10.15 h
 • Divendres: 9.30 a 10.15 h

 

Estiraments

    

OBJECTIU: Millorar la mobilitat i flexibilitat del cos. DURADA: 50 minuts.

Exercici destinats a mantenir o augmentar el rang de moviment articular i la flexibilitat dels teixits del cos. Els estiraments són una part molt important de l’exercici físic ja que ens ajuden a prevenir lesions, agulletes, milloren la  nostra flexibilitat i proporcionen diversos beneficis.

HORARIS:

 • Dijous: 17.30 a 18.20 h

 

Hipopressius

 

OBJECTIU: Treballar la zona abdominal. DURADA: 50 minuts.

És un sistema de tonificació de la musculatura abdominal, del sol pelvià i dels estabilitzadors de la columna a partir d’un mètode d’entrenament molt específic on es treballa molt la respiració,  per reduir i tonificar la zona abdominal i aconseguir un ventre pla. Entre altres beneficis, augmenten el rendiment esportiu, així  com milloren la postura, reducció del perímetre de la cintura, rehabilitació de la faixa abdominal després de l’embaràs, disminució dels problemes d’esquena i de la incontinència urinària.

En les classes on es treballen els hipopressius, aquests es realitzaran a la segona meitat de la classe, i es combinarà amb altres activitats com pilates, estiraments o tonificació suau.

HORARIS:

 • Dimecres: 17.30 a 18.20 h

 

Ioga

        

OBJECTIU: Meditar i relaxar el cos i la ment. DURADA: 50 minuts.

A través del treball amb el cos (asanes),  combinat amb tècniques de respiració i relaxació, aconsegueix reduir l’estrès, millorar la flexibilitat, millorar la respiració i desenvolupar la consciència cos-ment.

HORARIS:

 • Dimarts: 16.30 a 17.20 h
 • Dijous: 16.30 a 17.20 h

 

Pilates

      

OBJECTIU: Enfortir i equilibrar el cos. DURADA: 50 minuts.

Mètode creat per Joseph H. Pilates  dissenyat per estirar, enfortir i equilibrar el cos. Aquest innovador sistema d'exercicis, apte per a tothom, combina força muscular, flexibilitat, control postural, respiració i relaxació mitjançant una sèrie de moviments fluids.

HORARIS:

 • Dilluns: 8.30 a 9.20 / 17.30 a 18.20 h
 • Dimarts: 14.30 a 15.20 / 18.30 a 19.20 h
 • Dimecres: 10.30 a 11.20 / 19.30 a 20.20 h
 • Dijous: 8.30 a 9.20

 

ZUMBA® GOLD

   

OBJECTIU: Sessions de ball adaptades perquè tothom hi participi. DURADA: 50 minuts.

Coreografies de Zumba® adaptant la intensitat de les sessions perquè les persones més grans, principiants o amb mobilitat reduïda, puguin ballar-les, fer exercici i passar-ho bé. Sessions amb tota l'essència i diversió de la Zumba®, pensades perquè tothom les pugui gaudir.

Horaris:

 • Dimecres: 9.30 a 10.20 h

 

Més informació:

Marc Nierga (coordinador d'activitats dirigides i fitness)
Telèfon: 972 26 20 28 (de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 i 16.00 a 20.00)
E-mail: fitness@cnolot.cat

 

Enllaços d'interès:

Generalitat de Catalunya

Actualitzat el 28 de gener de 2022