Formeu part del Club - Club Natació Olot

Fes-te soci

Formeu part del Club

Més de 17.000 m² d'instal·lacions. Què podràs gaudir si vens al CN Olot? Tindràs al teu abast l'entitat esportiva més gran de la Garrotxa, perquè pugueu aconseguir tot el que us proposeu. El secret per aconseguir-ho és començar!Què podreu gaudir com a socis del Club Natació Olot:

Nova sala d'aigües amb:

 • Piscina principal PCO3 (25 metres x 8 carrers)
 • Piscina d'ensenyament (25 metres x 4 carrers)
 • Vas complementari (16 metres)
 • La sauna gratuïta

Espai d'estiu amb:

 • La piscina exterior (25 metres x 8 carrers)
 • La piscina i el parc infantil
 • Més de 3.000 m² de zona enjardinada i solàrium

L'espai de competició amb:

 • La piscina de competició (25 metres x 8 carrers)

Les pistes de frontó i bàsquet

El camp de futbol

 

Podreu gaudir del Club durant els 362 dies de l'any, ja que les instal·lacions només es tanquen durant 3 dies festius*, perquè pugueu fer esport i salut sempre que ho desitgeu! Consulteu aquí els horaris del Club. * Els festius poden variar segons l'any.

 

Serveis extres a disposició dels socis i usuaris:

Però si encara en vols més, tens a la teva disposició serveis extres per contractar com:

Espai de gimnàs amb 320 m² dedicats a la pràctica del fitness:

Espai de pistes

 • 4 pistes de tennis i 3 pistes de pàdel

Podreu practicar nombroses activitats del món esportiu, tant competitives com lúdiques. Aconseguiu tot el que us proposeu amb nosaltres i practiqueu esport. El secret per aconseguir-ho és començar:

 

Tipus de quotes i inscripcions:

Gaudiu dels avantatges de ser soci del Club Natació Olot, l'entitat esportiva més gran de la Garrotxa, amb les millors condicions que us podem oferir:

 • Quotes individuals (soci titular)
 • Quotes familiars (socis adherits, parella i descendents des de 10 fins a 24 anys)
 • Socis beneficiaris (nens i nenes fins a 10 anys)

Tot per tal que pugueu gaudir dels nostres equipaments i serveis:

          
 


Pel pagament dels drets d’admissió no us preocupeu, us ho posem més fàcil que mai:

 • 50% al comptat (pagament amb efectiu o targeta) i la resta fins a 12 mesos sense interessos. Cobrament trimestral: 4 vegades a l’any en total).

 

Promoció vàlida només per a nous socis titulars amb pagament de 685 euros. Nous socis titulars de +65 anys, pagament al comptat (amb efectiu o targeta).

    


Si us sembla interessant, poseu-vos en contacte amb nosaltres i estudiarem una proposta a mida, concretarem una visita guiada per les nostres instal·lacions i us informarem dels diferents serveis que tindreu al teu abast, així com dels horaris de les activitats dirigides que oferim als nostres socis. Animeu-vos a formar part de l'entitat esportiva més gran de la Garrotxa i aconseguiu tot el que us proposeu: el secret per aconseguir-ho és començar!

 

Formulari de contacte:

Ompliu la sol·licitud d'informació per a nous socis, truqueu al 972 26 20 28 o veniu a les oficines del Club (laborals de 9.00 a 13.00 i 16.00 a 20.00 h) i us informarem sense cap compromís.

 

 

>>DEMANEU MÉS INFORMACIÓ A TRAVÉS DEL FORMULARI<<

 

 

 

De conformitat amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 i la Llei Orgànica l’informem que les dades formen part d'un fitxer responsabilitat de CLUB NATACIÓ OLOT amb la finalitat de gestionar la relació, petició o, si s'escau, l’e-mailing. Les seves dades seran conservades durant el període de responsabilitat o mentre sigui necessària per a la gestió de la relació. Les seves dades seran conservades durant el temps que estigui donat d’alta. L'usuari té el dret a accés, limitació, portabilitat, reclamació a l'autoritat Espanyola de Protecció de Dades, supressió o oblit, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades en l'e-mail administracio@cnolot.com o a avinguda de Pere Badosa, s/n (17800) Olot. Donarem resposta a qualsevol petició al més aviat possible. * Els dies festius poden variar en funció de l'any natural o per decisions oragnitzatives de l'entitat.

Per tramitar qualsevol baixa social, cal que aquesta sigui comunicada de manera formal a l’administració del Club per mitjà d’un escrit, carta, fax, correu electrònic o personalment, signant el document de baixa voluntària, sempre que estigui al corrent de les quotes i serveis que es produeixin fins a la data de la sol·licitud. 

 

Actualitzat el 2 de juny de 2022