Servei de psicologia esportiva - Club Natació Olot

Avantatges pels socis

Servei de psicologia esportiva

Amb la voluntat de facilitar i promoure la pràctica esportiva, des del Club Natació Olot oferim als nostres socis i esportistes federats l’accés al servei de psicologia esportiva a càrrec dels professionals del centre de psicologia i coaching Valor Positiu de Vilablareix (Girona).

  • SOCIS CN OLOT: descompte del 20%
  • ESPORTISTES SECCIONS CN OLOT: descompte del 20%

 

Objectius i beneficis:

Millorar el rendiment i el benestar, a través de la psicologia esportiva i el treball en valors. Des de Valor Positiu es treballarà el vessant esportiu, personal, acadèmic i laboral amb l'objectiu de facilitar que l'esportista pugui assolir el màxim rendiment i demostri la seva millor versió a la competició.

A través de la psicologia esportiva es pot arribar a aconseguir els propòsits marcats, estar "endollat" durant una competició, no desconcentrar-se en els entrenaments, no posar-se nerviosos abans d'una competició, aprendre a saber aguantar la pressió, millorar el treball en equip, augmentar la confiança o ser regular durant la temporada, entre altres beneficis.

Font: Valor Positiu

      

 

Més informació i consultes:

  • SOCIS: Contactant al correu electrònic info@valorpositiu.com o trucant al 623 109 039 i informar que sou socis del Club Natació Olot.
  • ESPORTISTES SECCIONS CN OLOT: Contactant amb el director tècnic/primer entrenador de la secció.

    

 

Actualitzat el 4 de maig de 2022