Servei de psicologia esportiva - Club Natació Olot

Avantatges per als socis

Servei de psicologia esportiva

Amb la voluntat de facilitar i promoure la pràctica esportiva, des del Club Natació Olot oferim als nostres socis i esportistes federats l’accés al servei de psicologia esportiva a càrrec de la psicòloga esportiva Georgina Sagristà, ubicada a Olot (Girona).

  • SOCIS CN OLOT: descompte del 20%
  • ESPORTISTES SECCIONS CN OLOT: descompte del 20%. Per a poder-vos beneficiar d'aquest avantatge cal que us poseu en contacte amb el director tècnic/entrenador de la vostra secció esportiva.


Objectius i beneficis:

Millorar el rendiment i el benestar, a través de la psicologia esportiva i el treball en valors. Es treballarà el vessant esportiu, personal, acadèmic i laboral amb l'objectiu de facilitar que l'esportista pugui assolir el màxim rendiment i demostri la seva millor versió a la competició. A través de la psicologia esportiva es pot arribar a aconseguir els propòsits marcats, estar “endollat/da” durant una competició, no desconcentrar-se en els entrenaments, no posar-se nerviosos abans d'una competició, aprendre a aguantar la pressió, millorar el treball en equip, augmentar la confiança o ser regular durant la temporada, entre altres beneficis.

      


Més informació i consultes:

  • ESPORTISTES SECCIONS CN OLOT: Contactant amb el director tècnic/primer entrenador de la secció.

    

 

Més informació:

Oficines del Club

Avinguda de Pere Badosa, s/n 17800, Olot (Girona)
Atenció al públic: Horari d'obertura vigent de les instal·lacions
Gestions administratives: dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i 16.00 a 20.00 h
E-mail: 
secretaria@cnolot.cat Telèfon: 972 26 20 28

Actualitzat el 21 de novembre de 2023