Servei de fisioteràpia - Club Natació Olot

Avantatges per als socis

Servei de fisioteràpia

Amb la voluntat de facilitar i promoure la pràctica esportiva, des del Club Natació Olot oferim als nostres socis i esportistes federats l’accés al servei de fisioteràpia a càrrec d'Albert Delos, fisioterapeuta de l'empresa Fisiocenter d'Olot.

  • SOCIS CN OLOT: descompte del 10%
  • ESPORTISTES SECCIONS CN OLOT: descompte del 20%. Per a poder-vos beneficiar d'aquest avantatge cal que us poseu en contacte amb el director tècnic/entrenador de la vostra secció esportiva.

 

Objectius i beneficis:

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) defineix la fisioteràpia com a l’art i la ciència del tractament mitjançant l’exercici terapèutic, la calor, el fred, el massatge, etc. A través de diverses proves es pot detectar l’afectació i força muscular, per determinar les capacitats funcionals, el moviment de les articulacions, etc. És per això que s’utilitzen diversos mètodes, actuacions i tècniques que curen, prevenen, recuperen i adapten a persones afectades amb patologies musculars, etc.

  

Més informació i consultes:

  • SOCIS: Contactant al correu electrònic info@fisiocenter.cat o trucant al 972 26 49 18 i informar que sou socis del Club Natació Olot.
  • ESPORTISTES SECCIONS CN OLOT: Contactant amb el director tècnic/primer entrenador de la secció.

 

Més informació:

Oficines del Club

Avinguda de Pere Badosa, s/n 17800, Olot (Girona)
Atenció al públic: Horari d'obertura vigent de les instal·lacions
Gestions administratives: dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i 16.00 a 20.00 h
E-mail: 
secretaria@cnolot.cat Telèfon: 972 262 028

Actualitzat el 3 d'agost de 2023