Xec regal per fer-se soci - Club Natació Olot

Fes-te soci

Xec regal per fer-se soci

Heu de fer un regal? Regaleu una adhesió com a soci del Club als vostres familiars o amics i  aconseguiu que aquest sigui un moment per recordar, segur que ho encertareu! Amb el xec regal de benvinguda del CN Olot podreu regalar més de 17.000 m² d'instal·lacions per practicar esport. Podeu consultar els preus de les altes socials aquí o contactar amb les oficines del Club (de dilluns a divendres de 9.00 a 20.00 h) per demanar més informació. Regalar CN Olot és regalar salut i passió per l'esport. Només cal començar!


Què podrà gaudir qui feu soci del Club Natació Olot:

La nova sala d’aigües amb:

  • La piscina principal PCO3 (25 metres x 8 carrers)
  • La piscina d’ensenyament (25 metres x 4 carrers)
  • El vas complementari (16 metres)
  • La sauna gratuïta


L'espai d'estiu amb:

  • La piscina exterior (25 metres x 8 carrers)
  • La piscina i el parc infantil
  • Més de 3.000 m² zona enjardinada i solàrium


L'espai de competició amb:

  • La piscina de competició (25 metres x 8 carrers)


Les pistes de frontó i bàsquet

El camp de futbol

Podrà gaudir del Club durant els 362 dies de l'any, ja que les instal·lacions només es tanquen durant 3 dies festius*, perquè pugui fer esport i salut sempre que ho desitgi! Consulteu els horaris del Club. * Els festius poden variar segons l'any.

  • Però si encara en voleu més, tindrà a la seva disposició serveis extres per contractar com les 4 pistes de tennis, 3 pistes de pàdel i el nou gimnàs amb les 2 sales d’activitats dirigides, entre d’altres. Ho tenim tot preparat!


Feu soci del CN Olot a qui més us estimeu. L'esport, la salut i el benestar són el millor regal. Contacteu amb nosaltres i estudiarem una proposta a mida, us farem una visita guiada per les instal·lacions i us informarem dels diferents serveis que podrà gaudir la persona a qui li regaleu el xec d'alta de soci.

 

Formulari de contacte:

Ompliu la sol·licitud d'informació per saber més de la promoció, truqueu al 972 26 20 28 o veniu a les oficines del Club (dilluns a divendres de 9.00 a 20.00 h) i us informarem sense cap compromís.

 

 

>>DEMANEU MÉS INFORMACIÓ A TRAVÉS DEL FORMULARI<<

 

 

 

De conformitat amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 i la Llei Orgànica l’informem que les dades formen part d'un fitxer responsabilitat de CLUB NATACIÓ OLOT amb la finalitat de gestionar la relació, petició o, si s'escau, l’e-mailing. Les seves dades seran conservades durant el període de responsabilitat o mentre sigui necessària per a la gestió de la relació. Les seves dades seran conservades durant el temps que estigui donat d’alta. L'usuari té el dret a accés, limitació, portabilitat, reclamació a l'autoritat Espanyola de Protecció de Dades, supressió o oblit, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades en l'e-mail administracio@cnolot.com o a avinguda de Pere Badosa, s/n (17800) Olot. Donarem resposta a qualsevol petició al més aviat possible. * Els dies festius poden variar en funció de l'any natural o per decisions organitzatives de l'entitat.

 

Més informació:

Oficines del Club

Avinguda de Pere Badosa, s/n 17800, Olot (Girona)
Atenció al públic: Horari d'obertura vigent de les instal·lacions
Gestions administratives: dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i 16.00 a 20.00 h
E-mail: 
secretaria@cnolot.cat Telèfon: 972 26 20 28

Actualitzat el 3 d'agost de 2023