Direcció esportiva - Club Natació Olot

Presentació de les seccions esportives

Direcció esportiva

Aquest començament d'any el Club Natació Olot estrena la figura del director esportiu en el seu organigrama tècnic. Amb aquest nou projecte es vol potenciar encara més el ritme de treball de les seccions esportives dins i fora de les competicions. D’aquesta manera, un dels objectius principals és que l'organització i relació amb els esportistes, conjuntament amb tothom que forma part de les seccions, sigui l’òptima per un Club amb el potencial del CN Olot.

Diego Méndez, director tècnic i primer entrenador de la secció de natació, és l’encarregat d’assumir el projecte de la direcció esportiva. Ell mateix ens explica com funcionarà aquesta nova etapa del Club que es presenta engrescadora i il·lusionant per a tothom:

Quina és la tasca del director esportiu?

Diego Méndez (director esportiu del Club Natació Olot): La figura d’un director esportiu afectarà el Club de manera molt positiva ajudant a l’organització i millorant la relació directa entre esportistes, entrenadors i amb el mateix Club.

Com serà el dia a dia del director esportiu?

DM: El dia a dia serà proporcionar el màxim suport possible als entrenadors i esportistes, així com a la Junta Directiva, ajudant a organitzar, i participar, en tots els esdeveniments i activitats desenvolupades pel Club.

Com es presenta la temporada vinent?

DM: La següent temporada es presenta molt il·lusionant després d’aquesta temporada tan estranya que hem tingut. Tenim moltes il·lusions posades en la vinent temporada 2021-2022 i treballarem de valent per millorar el que hem aconseguit.

Com veus els esportistes del Club?

DM: Tenim uns grans esportistes, en categories inferiors, absolutes o més veteranes. La idea és continuar creixent, mantenint el rendiment i, si és possible, millorar-lo.

Com serà el ritme de treball amb els esportistes?

DM: Intentarem treballar amb la màxima il·lusió, intentant ajudar-los el màxim possible en el seu dia a dia, tant en les competicions com fora del Club. Esperem que conjuntament aconseguim grans objectius.

Com serà exercir aquest càrrec al Club Natació Olot?

DM: El Club Natació Olot és una entitat amb un gran nom, que té una història d’alt nivell, amb grans resultats i esportistes. Per tant, la il·lusió és mantenir aquest gran nivell, millorant cada dia i durant molt de temps.

 

El futur del Club Natació és il·lusionant i bones notícies com aquesta contribueixen a fer que l'entitat continuï com a gran referent esportiu arreu de la comarca i del territori. Comptem amb més de 60 anys d’història dedicada a la promoció de l’esport garrotxí i al desenvolupament dels seus esportistes, per tant apostem per continuar mirant cap al futur amb moltes ganes d’aconseguir grans fites. Desitgem acabar aquesta temporada de la millor manera, esperant que la següent es presenti il·lusionant amb molts èxits per aconseguir i reptes per superar entre tots.

Si encara no sou esportistes del Club Natació Olot, i voleu formar de l'entitat amb més socis de la Garrotxa, només us heu de posar en contacte amb els responsables de la secció esportiva que més uns interessi.

  • Podreu trobar aquesta informació a l'apartat de contacte de la pàgina web i resoldre qualsevol dubte. Si us agrada l'esport, el Club Natació Olot és el vostre lloc per practicar-lo.
     

Actualitzat el març de 2021