Gestions despeses competicions - Club Natació Olot

Seccions esportives

Gestions despeses competicions

Us volem informar per com ho heu de fer per realitzar els copagaments derivats de la participació en les competicions, sempre que corresponguin, dels esportistes de les seccions. És molt senzill, ho podreu fer des del portal de contractació i reserva de serveis fent clic en l'enllaç següent:

  • Un cop a dins, cal que us identifiqueu amb el vostre DNI i la CONTRASENYA, que si no heu canviat serà la vostra data de naixement. Exemple: 01021980

 


 

  • Un cop dins, caldrà que feu clic al vostre nom i després haurem de fer clic a LES MEVES DADES, en el menú desplegable. A continuació, des de les meves dades, caldrà que feu clic a ELS MEUS PAGAMENTS en el menú que hi ha a l'esquerra.

  • Des dels meus pagaments veureu a la dreta els PAGAMENTS que hi ha pendents d'efectuar l'abonament. Caldrà que feu clic a l'import a resoldre i fer clic a PAGAR ARA. Per acabar, la pàgina us portarà a la plataforma de pagament per liquidar la quantitat indicada.
Esperem que aquesta breu guia us sigui d'utilitat. Si teniu cap pregunta o dubte, podeu contactar amb les oficines del Club, estem al vostre servei per ajudar-vos.


 

Més informació:

Oficines del Club

Avinguda de Pere Badosa, s/n 17800, Olot (Girona)
Atenció al públic: Horari d'obertura vigent de les instal·lacions
Gestions administratives: dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i 16.00 a 20.00 h
E-mail: 
secretaria@cnolot.cat Telèfon: 972 262 028

Actualitzat el 28 de juliol de 2023