Presentació temporada 2021-2022 - Club Natació Olot

Seccions esportives

Presentació temporada 2021-2022

El dissabte 9 d'octubre va tenir lloc la tradicional presentació oficial de les seccions esportives de competició de la temporada 2021-2022 i entrega de premis de la temporada 2020-2021 de natació, tennis, atletisme i triatló.

La jornada va donar inici oficialment a la temporada de competició i va tenir lloc íntegrament a la piscina de competició del Club Natació Olot. Més de 200 esportistes van poder desfilar amb els seus entrenadors i els seus respectius equips per poder fer-se la tradicional fotografia de presentació de començament de la temporada. Els familiars no van faltar en aquest dia tan especial per als esportistes i també van sumar animant i gaudint des de les grades. Amb la pandèmia encara present, es va organitzar una jornada pensada amb aforaments regulats i limitats, protocols i mesures segons les autoritats, així com un control d’accés amb inscripció prèvia per poder accedir a la presentació.

Després de no poder-se celebrar durant la temporada passada, hi havia moltes ganes per part de tothom de poder tornar-nos a reunir per iniciar la temporada com sempre s’havia fet. La presidenta del CN Olot, Gemma Soy, va obrir la gala amb unes paraules dirigides a tots els esportistes i tothom que estava present durant la jornada. Seguidament, va cedir la paraula a l’Ajuntament d’Olot, que comptava amb la presència del regidor d’esports, Aniol Sellabona.

Els primers a sortir van ser els esportistes de la secció de triatló, amb tota l’energia que caracteritza aquests grans esportistes. Al capdavant hi havia el vocal de la Junta i esportista de la secció, Marc Mallarach. Seguidament va ser el torn de la secció de tennis, amb el director tècnic Xavier Garcia al capdavant, acompanyat dels seus entrenadors: Adrià Serrat i Pau Vila, seguits de totes les categories de la secció. La secció d’atletisme, que any rere any continua superant-se, va ser la següent en continuar la desfilada d’esportistes i categories. Com a director tècnic de la secció, Jordi Roura, acompanyat del seu segon entrenador, Quim Gallart. 

Finalment, va ser el torn de tancar la presentació dels equips, amb la secció de natació. Diego Méndez continua al capdavant d’uns equips joves, amb molta progressió i energia per aconseguir grans fites. L’acompanyaven tot el cos tècnic de natació: els entrenadors Beth Carnero, Xús Plana, Albert Martí i Olga Carnero.

Durant aquesta especial celebració, i enguany en any de celebració dels jocs olímpics, el Club va tenir l’honor de poder retre homenatge als esportistes formats a la casa i que han tingut participació en diferents edicions d’aquests. Va ser un luxe comptar amb la presència de Jordi Jou, antic nedador del CN Olot i actual entrenador i director tècnic de la secció de natació del CN Sant Andreu, així com entrenador de la selecció espanyola de natació, al qual se li va entregar una placa de reconeixement per haver participat en els jocs olímpics de Rio de Janeiro i Tòquio 2020.

Després d’un moment tan important, no es va abaixar el nivell i es va procedir a l’entrega dels premis i trofeus de la temporada 2020-2021. En primer lloc es va començar per lliurar les plaques dels rècords de natació, a sis nedadors que van aconseguir posar el seu nom a la història del Club. Destacar el rècord de l'Òscar Saura en 200 m papallona absoluts, que va aconseguir superar a Jordi Jou. Una marca de l’actual entrenador del CN Sant Andreu, que comptava amb 25 anys d’antiguitat, i que va ser lliurat pel mateix Jordi als familiars del nedador. Seguidament es va continuar amb les entregues de guardons a les categories de la regularitat, promesa, als millors de cada secció, punts FINA i el trofeu President. Aquest any, el trofeu President va ser entregat a Lídia Huete, una gran nedadora de la secció del CN Olot i que l'any passat va deixar la natació competitiva. El lliurament del guardó va ser molt emotiu, tant per part de la mateixa nedadora, com per tots els que van poder compartir aquest moment tan il·lusionant: el reconeixement d'una esportista dedicada, compromesa i que estima al Club i a la natació per damunt de tot, a més, en un espai perfecte com va ser la presentació de les seccions, rodejada dels esportistes, familiars i antics companys de la secció.

La cerimònia va concloure amb la tradicional foto de família amb tots els esportistes assistents i l’equip tècnic de les seccions que estaven presents a la presentació. Una jornada emocionant i per recordar, després de molts mesos complicats pels amants de l’esport. Amb aquesta nova temporada, confiem poder aconseguir recuperar cada vegada més la normalitat i gaudir d’un any ple d’èxits, celebracions, i per damunt de tot, molt d’esport.

La Junta del Club Natació Olot aposta fermament per un esport de base i formatiu, amb el qual els esportistes aprenguin a formar-se i assolir el nivell per a la competició. També vol agrair a tots els participants i col·laboradors fer d'aquesta festa un referent pel que fa a companyia i germanor entre totes les seccions del Club. Moltes gràcies a tothom.

 

 

Els guardonats en aquesta edició varen ser:

PREMIS A LA REGULARITAT

NATACIÓ Prebenjamí

Guillem Carrera

  Benjamí

Clara Morera

  Aleví

Pol Quintana

  Infantil

Pol Espuche

  Júnior-Absolut

Aina Arrebola

  Màster

Tamara Sánchez

ATLETISME  

Joan Vila

TRIATLÓ  

Albert Campmany

TENNIS Femení

Laia Carré

  Masculí

Pau Santanach

PREMI PROMESA

NATACIÓ  

Clara Morera

ATLETISME Femení

Coralí Jou

  Masculí

Màrius Mills

TENNIS Femení

Helena Planella

  Masculí

Ferran Pereira

MILLOR DE LA SECCIÓ

NATACIÓ  

Júlia Morera

ATLETISME  

Xavier Juanola

TRIATLÓ  

Maribel Morillas

TENNIS Femení

Ivet Prat

  Masculí

Pol Vallejo

TROFEU PUNS FINA

  719 punts

Òscar Saura

TROFEU PRESIDENT

   

Lídia Huete

 

RECORDISTES NATACIÓ

Júlia Morera

 • 200 m lliures de 15 anys (2.09.79 – 25E) anterior d'Eva Capdevila
  1500 m lliures ABS (17.30.19 – 50E) anterior en pròpia possessió
  4x200 m lliures (8.46.39 – 50E) anterior (8.49.73 – 50E)
  4x100 m lliures (4.04.28 – 50E) anterior (4.05.02 – 50E)

Òscar Saura

 • 200 m papallona ABS (2.02.04 – 25M) anterior de Jordi Jou
  100 m lliures ABS (50.19 – 25M) anterior (50.91 – 25M)
  50 m lliures ABS (22.89 – 25M) anterior (23.93 – 25M)

Aina Arrebola

 • 4x200 m lliures (8.46.39 – 50E) anterior (8.49.73 – 50E)
  4x100 m lliures (4.04.28 – 50E) anterior (4.05.02 – 50E)

Gemma Surroca

 • 4x200 m lliures (8.46.39 – 50E) anterior (8.49.73 – 50E)

Aura Vilarrasa

 • 4x200 m lliures (8.46.39 – 50E) anterior (8.49.73 – 50E)
  4x100 m lliures (4.04.28 – 50E) anterior (4.05.02 – 50E)

Laia Martínez

 • 4x100 m lliures (4.04.28 – 50E) anterior (4.05.02 – 50E)
 

 

9 d’octubre de 2021