Recull multimèdia de les obres de la 1a fase de reforma i ampliació - Club Natació Olot

2a fase de reforma i ampliació

Recull multimèdia de les obres de la 1a fase de reforma i ampliació

Recordeu que l’any 2018, ara fa cinc anys, el Club Natació Olot va iniciar el primer pas de la renovació de les instal·lacions i espais de l’entitat amb la 1a fase de reforma i ampliació? Aquest és el primer dels dos projectes destinats a renovar els espais obsolets del Club amb més de cinquanta anys. Les obres d’aquest primer projecte de renovació van proporcionar:

L’any 2019 es van estrenar progressivament els nous espais del Club, amb l’obertura de la nova sala d’aigües i el nou gimnàs. Finalment, l’any 2020 es van estrenar la resta d’espais restants i el 7 de febrer es van inaugurar oficialment totes les noves instal·lacions de la primera fase.

Amb aquest primer projecte de renovació, es va completar la posada a punt de les instal·lacions esportives més obsoletes del Club amb les que els socis, esportistes i usuaris fan servir per practicar esport. D’aquesta manera, només resta completar la renovació dels espais dedicats a la secretaria, bar, espais socials, etc. pendents amb la 2a fase de reforma i ampliació de l’entitat, culminant aquest il·lusionant i engrescador projecte de renovació del Club Natació Olot: una entitat esportiva històrica d'Olot i de la Garrotxa.

 

19 de maig de 2023