Fil a l'agulla a les obres de la 2a fase d'ampliació i reforma amb l'enderrocament de l'antic edifici i l'inici dels fonaments - Club Natació Olot

2a fase de reforma i ampliació

Fil a l'agulla a les obres de la 2a fase d'ampliació i reforma amb l'enderrocament de l'antic edifici i l'inici dels fonaments

Aquest passat mes d'abril el CN Olot va escriure una pàgina més de la llarga història del Club amb les obres de la 2a fase d'ampliació i reforma. Els tècnics i equips responsables de les obres de les noves instal·lacions van dur a terme l'enderrocament de l'antic edifici i la torre d'aigua, per poder-ho tenir tot en òptimes condicions per a començar a construir les noves instal·lacions ben aviat. Gràcies al bon treball desenvolupat durant aquestes tasques, les afectacions han estat les mínimes possibles perquè tothom al Club hagi pogut continuar practicant esport i gaudint de l'entitat.


Feu clic aquí per accedir al recull multimèdia

Els terminis de la construcció es van complint segons el previst, i aquestes darreres setmanes els tècnics i equips responsables de les obres ja estan construint els fonaments de l’espai en què ben aviat hi haurà el nou edifici amb els nous espais del Club Natació Olot al servei dels socis, usuaris i esportistes:

  • Un nou edifici que comunicarà la sala d’aigües i la piscina de competició.
  • Nous i amplis vestidors a nivell de la sala d’aigües.
  • Nous serveis d’administració i atenció al soci.
  • Nou bar de la terrassa del Club.
  • Una nova sala social.
  • Una nova sala d’activitats dirigides de més de 120 m².
  • Una nova sala de fisioteràpia, tractaments i massatges.
  • Altres serveis (magatzem i arxius del Club, etc.)


Moltes gràcies per la vostra col·laboració i il·lusió amb el nou Club Natació Olot, cada vegada queda menys per gaudir-lo tots plegats. Us recordem que per qualsevol dubte i/o suggeriment podeu consultar la secció de les FAQS de la 2a fase de reforma i ampliació o contactar amb el Club.

 

16 de maig de 2023