Les nedadores infantils acaben la temporada 22-23 amb un bon paper a l’aigua en el Campionat d’Espanya a Sabadell - Club Natació Olot

Natació

La setmana passada les nedadores infantils van prendre part en el Campionat d'Espanya que va tenir lloc a les piscines del CN Sabadell. Aquest va ser el punt de clímax de la temporada per a les joves nedadores del CN Olot, que moltes d’elles participaven per primera vegada en un campionat estatal, després d’assolir les marques mínimes en les diverses proves al llarg de la temporada.

Totes les nedadores ho van donar tot a l’aigua, lluitant per assolir els seus millors temps i marques, tot i l’exigència que caracteritza una competició estatal com aquesta. Cal destacar que aquest va ser el debut en un campionat d'Espanya de Blanca Codony, Núria Pons, Berta Santos i Anna Sidera. A més, la nedadora Berta Nicolau va aconseguir la 8a posició en 50 m lliures, entrant en el top 10 de la prova amb aquests resultats. Amb la finalització del campionat d’Espanya infantil acaba també la temporada competitiva dels nedadors infantils de la secció de natació, que ben aviat podran pensar amb les merescudes vacances i gaudir del que queda de l’estiu. Enhorabona a tothom que hi ha pres part i per tot l’esforç que heu fet a la piscina durant tants mesos.

XLIV CAMPIONAT D'ESPANYA INFANTIL (Sabadell)