Satisfacció en el CN Olot pels resultats en el Campionat d'Espanya Absolut i Junior de Natació - Club Natació Olot

Natació

Las Palmas de Gran Canaria, del 13 al 17 de juliol de 2016.

Satisfacció és la paraula que millor descriu l'estat de l'equip de natació del CN Olot desplaçat a Las Palmas de Gran Canaria per disputar el Campionat d'Espanya de Natació Absolut i junior. I no podries ser d'una altra manera doncs l'actuació dels tres nedadors classificats va estar a l'altura de les circumstàncies aconseguint tots tres llocs de privilegi. Pel que fa a categoria absoluta, Lidia Huete va aconseguir repetir posició dos anys després en una dura prova de 100m papallona va finalitzar tercera, aquesta medalla es el seu tercer bronze en aquesta prova en categoria absoluta el que la consolida com una de les millors especialistes de papallona de tota Espanya. Per la seva banda David Granados, encara júnior, va aconseguir classificar-se de nou per a una final absoluta repetint el que ja va aconseguir la temporada passada encara que en un altre prova, ja que en aquella ocasió va ser en els 100 esquena i en aquesta ha estat en 200 esquena. Va aconseguir estar en la lluita fins als últims metres finalitzant sisè però aconseguint la segona posició en la seva categoria. A aquesta plata se li ha d'afegir la plata aconseguida en l'hectòmetre d'esquena.

El tercer membre de l'equip, Oscar Saura, va pujar al podi per primera vegada en un Campionat d'Espanya gràcies a la seva magnífica actuació en els 100m papallona. Oscar Saura, que va vèncer la final de la seva categoria, només va ser superat pel nedador internacional madrileny Alberto Lozano que en les eliminatòries matinals complia amb els pronòstics classificant-se per a la final absoluta de la prova.

En la resta de proves dels olotins, es van registrar igualment algunes millors marques personals així com més finals B.

El pròxim cap de setmana, aquests mateixos nedadors participaran al costat de 8 companys més en categories junior i absolut en el Campionat de Catalunya júnior Open on s'espera concloure brillantment la temporada.