Presentació i contacte - Club Natació Olot

Triatló

Presentació i contacte

El Triatló és una disciplina esportiva que s'ha popularitzat molt en els darrers anys, segurament perquè nedar, pedalar i córrer són els tres esports amb més practicants a nivell mundial. El triatló aplega aquestes tres disciplines en una mateixa prova i, vist des de fora, sembla un esport dur i exigent, però amb la preparació adequada tothom hi guanya. Des del primer fins a l'últim en creuar la línia d'arribada, tothom hi guanya, ja que la immensa majoria dels triatletes s'esforcen amb un únic objectiu: superar-se a ells mateixos. El premi és acabar. A més a més, hi ha triatlons a la mida de tothom.

El Triatló es practica en un entorn natural, i molts joves l'escullen per aquest motiu. També s'ha de tenir en compte que aporta molts beneficis a la salut. Com que nedar, pedalar i córrer són activitats que requereixen molta resistència i una gran força mental, gairebé la totalitat de l'entrenament es tradueix en exercici cardiovascular (exercici aeròbic), i en tractar-se d'esports diferents, els atletes aconsegueixen un major equilibri de la musculatura de tot el cos. Els triatletes desenvolupen una bona musculatura a les cames, però també als braços, als pectorals i a l'esquena.

Anima't i vine a formar part de l'equip de Triatló del Club Natació Olot. Contacta amb el Club trucant al 972 26 20 28 i demana pel responsable de la secció de triató.