Darreres places disponibles del Poliesport d’aquest estiu - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Darreres places disponibles del Poliesport d’aquest estiu

Un cop finalitzada l'assignació de places dels cursetistes preinscrits al Poliesport d'aquest estiu, ens complau informar-vos que hem obert el sistema d'inscripcions per a socis per les setmanes en les quals encara queden places lliures.


Poliesport matí (4 hores) de 9 a 13 h
Per als nascuts del 2006 al 2016
Preu 45 € / setmana

 

Per contractar aquest servei, cal que entreu al vostre espai personal del soci de la pàgina web del Club. Està situat a la part superior dreta de la pàgina web (accés usuaris): hi podeu accedir amb el vostre usuari (DNI amb lletra) i contrasenya (data naixement sense barres ddmmaaaa).

Des d'allà, cal anar a Contractació i reserves, després cal que aneu a AADD/ Poliesport, escollir el perfil del vostre fill/filla i un cop dins el sistema de contractació, escollir primer l'assegurança i després el grup que li correspongui de Polieport, en el panell de contractació cal escollir una única setmana d'assegurança (només es cobra un cop per tot l'estiu) i després escollir les setmanes que desitgeu contractar de Poliesport (de les que tinguin disponibilitat), i per finalitzar, cal anar fins a la passarel·la de pagament. 

Un cop realitzat el pagament, cal que seguiu les
següents instruccions 
per enviar tota la documentació necessària per formalitzar la plaça.

 

Moltes gràcies per la vostra confiança.