Presentació i contacte - Club Natació Olot

Atletisme

Presentació i contacte

L’Atletisme és un esport que comporta molts beneficis pel nostre organisme. Per exemple, fa reduir la freqüència cardíaca i augmenta el tamany del cor i, per tant, millora el rec sanguini. Els ossos del cos es fan més forts i la grassa corporal disminueix. També potencia el sistema immunitari per evitar infeccions, s'estimula el desenvolupament muscular i, a més a més, els més petitons aprenen de seguida valors tan importants com la perseverança, l'esforç, la força de voluntat, la cooperació, la solidaritat, etc.

La secció d’atletisme del Club Natació Olot és, amb diferència, l'associació dedicada a aquest esport més important que hi ha a la comarca de la Garrotxa i un dels més reconeguts a nivell provincial. Compta amb una seixantena d'atletes, i té al seu abast diverses instal·lacions per a la pràctica d’aquest esport (gimnàs,  circuit  de  cros,  pista  de  terra amb corda de 300 metres) i l'autorització per utilitzar la pista municipal d’atletisme del Tossols, així com entrenadors específics per a cada modalitat d’aquest esport.

Anima't i vine a formar part de l'equip d'Atletisme del Club Natació Olot. Contacta amb el Club enviant un mail a aquesta direcció atletisme@cnolot.cat o bé trucant al 972 26 20 28 i demanar per en Jordi Roura o en Quim Gallart.