El CNO diu adéu a les seves possibilitats d'ascens - Club Natació Olot

Waterpolo

El CNO diu adéu a les seves possibilitats d'ascens

L'equip absolut de waterpolo del Club Natació Olot va perdre per 12-7 a casa del Sant Feliu B, líder de la lliga, en el partit que tenien ajornat de la primera volta. El conjunt garrotxí no es va poder apropar mai al marcador en un partit dominat de principi a fi pel conjunt local.

Els olotins van estar tous en defensa a l'hora de posar el braç per tapar els llançaments exteriors del rival i això els va perjudicar molt, ja que la majoria de gols va arribar per aquí. Per altra banda es va veure un Olot sòlid en la defensa a pressió defensant el boia per davant, que va quedar anul·lat.

Pel que fa a l'atac els de la garrotxa van començar el partit encallats, sense idees, realitzant llançaments precipitats o no veient el jugador que es trobava en millor posició, però a poc a poc es van anar refent i trobant solucions, cosa que va fer maquillar el marcador.

Aquest cap de setmana tornem a jugar contra el mateix rival, però aquest cop aquí a casa. Dissabte a les 20:00h us necessitem a tots per intentar guanyar al líder!!

Pel Club Natació Olot van jugar: Simón Fusté, Alex Lopez, David Roura, Arnau Casadevall, Arnau Abel (2), Fran Luque (1), Nil Rodeja (1), Daniel Puerto, Adrià Molina (1), Marc Duran (1), Joan Ventolà i Marc Coma.

Parcials: 4-1, 2-1, 3-2, 3-3. Resultat final: 12-7.