Empat en el darrer minut en el partit de waterpolo entre el CN Olot i el CN Poblenou juvenil - Club Natació Olot

Waterpolo

Olot, dissabte 17 de febrer de 2018

Partit intens i bonic el jugat pels juvenils del CN Olot contra el CN Poblenou en el que van aconseguir un valuosíssim empat a 10. El punt, malgrat tenir la victòria a tocar en els últims instants, és important, ja que en el partit jugat a la seva piscina en la primera fase, els olotins van marxar amb males sensacions i amb un resultat molt desfavorable.
El partit va ser igualat de principi a fi. Es va arribar amb un 4-4 al descans i en l'últim quart la victòria podia haver caigut dels dos costats. Quan falten 6 minuts, els visitants van tenir un llançament de penal que els podia posar 8-10 i deixar el partit encarrilat, però el van fallar. Els olotins van aconseguir immediatament dos gols que els van posar 10-9 i així es va arribar a l'últim minut de partit. Una última jugada va fer que el rival aconseguís empatar el partit per mitjà del seu millor Home. Una llàstima, però valorem moltíssim el punt contra un dels equips més forts de la categoria.
Van jugar i anotar pel CN Olot: P. Reyes, J. González, A. Casadevall (3), M. Alabau, M. Coma (5), I. Aguilera (2), J. Coma, J. Rubio, G. Ghica, G. Currius, È. Soaz.