Derrota de l'equip cadet de waterpolo davant el Club Natació Rubí B - Club Natació Olot

Waterpolo

Derrota de l'equip cadet de waterpolo davant el Club Natació Rubí B

Olot, dissabte 24 de febrer de 2018

Derrota de l'equip cadet, davant el Club Natació Rubí B, el resultat final va ser de 6 – 15, i els parcials de cada quart van ser, 0 – 2, 0 – 2, 5 – 5 i 1 - 4.
L'equip olotí el van formar, Ferran Planella, Marc Artero (1), Joel González (1), Aleix Naspleda (1), Marc Alabau(1), Gerard Currius Eloi Luque (1), Gullem Rial (1), Alek Caldelas, Sergi Babiano, Xesco Rebollo i Aniol Arbat.
L'equip visitant va ser superior, tant en el marcador com en el joc desplegat, realitzant una defensa zonal productiva amb unes sortides al contra atac rapides, amb això més aprofitant les superioritats numèriques en van fer prou per imposar-se als garrotxins, que van fer una defensa pressionant a l'home més el boia marcat al davant, que els hi va donar bon resultat, en atac al contrari s'estavellaven un i un altre cop en la defensa visitant, que només a partir del tercer quart, van poder anotar gols.