Important la victòria de l'equip absolut de waterpolo del CN Olot a la piscina del Club Natació Igualada - Club Natació Olot

Waterpolo

Igualada, dissabte 24 de febrer de 2018

Important la victòria assolida per l'equip absolut de waterpolo del CN Olot a la piscina del Club Natació Igualada, el resultat final va ser de 11 – 13, i els parcials de cada quart foren 5 – 2, 2 – 2, 3 – 5 i 1 - 4
L'expedició la van formar, Biel Segura, Marc Reyes, Jan Ibern (1), Marc Duran (1), Adrià Molina(1), Arnau Casadevall (3), Fran Luque, Nil Rodeja (6), Joan Ventolà (1), Daniel Puerto, Martí Boix (1), David Roura, i Pol Reyes.
L'equip va començar amb un defensa en zona 3, que no va donar els fruits desitjats, sinó el contrari arribant els locals a dominar el quart 4 – 1 per acabar-lo 5 – 2, a partir d'aquí, es va canviar la defensa, mentre que un jugador Olotí se l'encomanava la defensa del boia, la resta sortien a pressionar, i fruit d'això van començar a canviar el signe del matx, tot i arribar a la mitja part amb un 7 – 4. En començar el tercer quart, l'equip garrotxí va estrènyer més les dents, pressiona més i comencen a treure expulsions i gols a favor 3 – 5 acabant el darrer període amb autoritat 1 – 4 i donat la volta al resultat.
Dissabte vinent, partit molt important davant el CN Banyoles, el guanyador obtindrà matemàticament la tercera posició del campionat, en un derbi que es preveu igualat i emocionant.