Victòria per la mínima de l'equip absolut de waterpolo en un intens derbi contra el Banyoles - Club Natació Olot

Waterpolo

Olot, dissabte de 3 de març de 2018

Aquest dissabte es va disputar a la piscina de competició del Club Natació Olot un matx determinant per assolir matemàticament la tercera posició del campionat, va ser el derbi provincial entre el CNO i el CN Banyoles i el resultat final va ser de 7 – 6 per als de la Garrotxa, els parcials de cada període van ser, 1 – 1, 1 – 1, 2 – 1 i 3 – 3.
Tal com diuen els diferents parcials va ser un matx molt intens on predominaven les defenses per sobre dels atacs, fruit de la coneixença dels dos equips entre ells, fins a la mitja part només es van marcar quatre gols dos per cada equip, a partir d'aquí, es va començar a decantar la balança del cantó Olotí amb una victòria mínima en el tercer quart, i en el darrer quart una estirada local posava avantatge de tres gols que van donar el triomf final, no sense patir doncs els del Pla de l'Estany, que van prémer de valent en els dos darrers minuts del matx tornant-se a posar a un gol.
Per l'equip Olotí van jugar: Biel Segura, Arnau Casadevall (2), Jan Ibern (1), Marc Duran (1), Adrià Molina, Marc Coma (1), Fran Luque, Nil Rodeja (2), Joan Ventolà , Daniel Puerto, Martí Boix , i David Roura.