Dura derrota dels absoluts de waterpolo contra l'Igualada - Club Natació Olot

Waterpolo

Dura derrota dels absoluts de waterpolo contra l'Igualada

Dura derrota de l'equip absolut de waterpolo del Club Natació Olot a casa de l'Igualada, la segona consecutiva, que complica les possibilitats d'ascens dels olotins. Aquests es troben ara mateix en la tercera posició a dos punts del segon classificat: el Sabadell B, i a quatre punts del primer: el Sant Feliu B.

El partit davant l'Igualda va tenir dues fases: en els dos primers quarts els olotins van competir bé, però mai van poder marxar al marcador per culpa de badades defensives, expulsions en transició, errors a l'hora de tapar amb el braç algun llançament exterior, falta de comunicació entre els jugadors... L'Igualada va aprofitar aquestes oportunitats fent que el resultat a la mitja part fos de 6-5 a favor dels locals.

Després de la mitja part va arribar l'altra fase del partit, on el CN Olot va sortir amb molt bona actitud, valent i decidit a buscar el partit. De mica en mica es va anar tornant un Olot imprecís, desordenat i amb moltes faltes de concentració. Els locals van aconseguir posar-se 3 gols per sobre al marcador i a partir d'aquí, els olotins ja no van poder tornar a entrar en el partit.

Va ser una derrota que ha de servir per agafar experiència, per saber controlar les emocions dins d'un partit, i saber que les ganes de tirar endavant el matx no es poden transformar en decisions precipitades i mal joc.

Pel Club Natació Olot van jugar: Simón Fusté, Joan Ventolà, Alex Lopez, David Roura, Marc Reyes, Arnau Casadevall, Arnau Abel (3), Nil Rodeja (1), Daniel Puerto, Martí Boix, Marc Duran (2), Marc Coma (2) i Pol Reyes.

Parcials: 2-2 4-3 2-1 4-2. Resultat final: 12-8.