L'absolut de waterpolo del CNO venç el Figueres per 13-4 - Club Natació Olot

Waterpolo

L'absolut de waterpolo del CNO venç el Figueres per 13-4

Primer partit de la temporada i els jugadors del CN Olot ho van notar, molt males dues primeres parts on va costar moltíssim arrencar. Aquest inici de partit va fer que el CW Figueres (equip molt jove però amb molta actitud) aprofités dos errors de la defensa per empatar 2-2 en el primer quart. La segona part va anar pel mateix camí: males decisions en l'atac i la defensa, imprecisions en els passes i una defensa un pèl tova, tot i això, el resultat al descans era de 5-3 a favor dels olotins.

A la tercera part, l'equip es va posar les piles i va aconseguir fer un parcial de 4-0, posant així una mica de distància al marcador. Tot i que el joc tampoc seguia essent una meravella, els olotins van ser més efectius en atac que en les anteriors parts i van aconseguir el 9-3 al final de la tercera part. En el darrer període el CNO va millorar el seu joc, deixant de ser tan previsibles i realitzant jugades més elaborades. A més a més, el CW Figueres va baixar la intensitat i això va propiciar el resultat final de 13-4.

El pròxim cap de setmana els olotins visitaran la Universitat Autònoma, un dels equips més potents de la categoria.

Pel CNO van jugar: Simón Fusté, Adrià Hinojosa, Marc Duran, Arnau Casadevall (2), Marc Pujolar, Arnau Abel (5), Fran Luque (2), Nil Rodeja (2), Joan Ventolà, Daniel Puerto, Martí Boix (2), David Roura i Pol Reyes.