Contundents victòries dels cadets i dels infantils de waterpolo - Club Natació Olot

Els cadets derroten per un contundent 2 a 14 al Minorisa
Dissabte 6/5/2017
CN Minorisa - CN Olot
2 - 14

Els cadets del CN Olot, derroten sense cap mena de dificultat a l'equip local per un contundent 2 – 14, els parcials de cada quart van ser, 0– 4, 0 – 3, 2 – 4 i 0 – 3.
L'expedició va estar formada per, Biel Segura, Marc Tarrús, Joel González, Arnau Casadevall, Marc Alabau, Marc Coma, Gerard Currius, Joan Coma, Jordi Rubio, Iulian Ghica, Biel Vila i Alek Caldelas.
Partit fàcil per a l'equip visitant, només es va pressionar i sortir al contra atac per sentenciar el matx ja al primer quart, a partir d'aquí l'equip olotí va seguir la mateixa estratègia per acabar de tancar el partit, van intentar realitzar la jugada de superioritat numèrica dissenyada i va sortir tres cops de cinc ocasions.
Els d'Olot, rebran a casa aquest pròxim dissabte al Club Natació Premià en la que serà penúltima jornada de lliga cadet.

Els infantils guanyen en el derbí gironií contrael GEIEG
Dissabte 7/5/2017
CN Olot - GEIEG infantil
11 - 5

Derbi descafeïnat, el que van jugar CN Olot i el GEIG a les instal·lacions del club garrotxí, amb una clara victòria local amb un resultat final de'11 a 5, els parcials de cada període van ser, 2 – 0, 1 – 1, 4 – 1, 1 – 1, 3 – 0 i 0 – 1
Pel CN Olot van jugar, Ferran Planella, Xesco Rebollo, Alek Caldelas, Aleix Naspleda, Eric Arrabal, Gerard Currius, Eloi Luque, Guillem Rial, Marc Artero, Sergi Babiano i Aniol Arbat.
El matx, només va tenir els dos primers períodes d'igualtat en joc i marcador, 3 – 1, a partir d'aquí, la millor disposició tant en atac com en defensa dels locals els va ajuda a eixamplar el marcador.
La bona defensa pressionant, i les sortides al contra atac anaven minant la resistència grupista, en el darrer quart, es va buscar més jugades en atac estàtic renunciant a les sortides al contra atac per poder millorar tàcticament l'equip.
Ara resten tres partits per finalitzar la lliga, els d'Olot visitaran Sant Adrià del Besòs, i Martorell i rebran la visita del Santa Eulàlia, amb l'objectiu de sumar els 6 punts en joc.